| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:08
- Nahlásit
Gerda
hele to je nadejnesi, ze se pridam k nakymu dalsimu waldovyletu tuna, nez ze se dojedu prochazet do praglu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:11
- Nahlásit
Biluška
A kruciš, chrta nemám Půjde to i bez něho, nebo si mám ňákýho něgde sehnat?
Pučím ti Otíka......to je navíc bojovej chrt.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:20
- Nahlásit
StaHi
je to prosty, tati proti proudu plavati je oukej, jen nesmis plavat rychlejs nez velkej pasak
ty seš blpka ))))))))))))))))))),no je vidět,že chytrá seš po tátoj
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:20
- Nahlásit
Gerda
A nechceš ho vzít na ten pochod pro psy, co je 12/9?
Já s Bajkonůrem půjdeme téměř jako určitě. Jestli už budu mít Kokýna, to nevim. Se musim domluvit s Evou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:24
- Nahlásit
Baico
Jen ho vem, bude nás hodně, urobíme si pěkný den a najíme se rajský v bufetu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:30
- Nahlásit
Gerda
Jen ho vem
Uvidíme Zatim je to ještě víc jak měsíc
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:34 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
davidkova renata
Čau sestro im memoriam,plavu dobře,plavu ráda a zásadně se vším nesouhlasím.Myflím,že brzo budu mít na hřbetě bednu vod banánů,plnou banánů.Ó já se budu mít,mladí rádí pečou krtkův dort,(zrovínka mi donesli vzorek na degustaci),tak se banáni hoděj.
Jinak stran Agátky,jak Žanek vrčel,že další čokl(jo Aguška není čau),bla bla.Sme v sobotu rožnili a mladí dorazili i s Aguši.Bys mušíla vidět tu hérečku,nakonec to vypadalo,tak,že Žanek vybíral to nej pro chudinku hladovou a ona ho vodměňovala zamilovanejma pohledama,láskyplně mu baštila z ruky a jemně volizovala prsty.Eště,že je to fena,i tak sem žárlila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:37
- Nahlásit
Erin
že brzo budu mít na hřbetě bednu vod banánů,plnou banánů.
no co,taxi založíš vovoce zelenina a béš konečně rejžovat
Žanek vybíral to nej pro chudinku hladovou a ona ho vodměňovala zamilovanejma pohledama,láskyplně mu baštila z ruky a jemně volizovala prsty
jak ty mrchy přesně věděj,kde je nejslapčí článek a dokážou ho bleskurychle nahlodat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:42
- Nahlásit
Nezapomeňte, že už za chvíli jedem na ty plovací závody s Biluší - mamko, měla bys Nanynku přihlásit, aspoň na sto metrůch, ať se ta sviňa šedovlká unaví....pak bychom mohli přejet k aleksičce a dát bránění, fsať se, že by byla trošičku vláčnější....doufám....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Nezapomeňte, že už za chvíli jedem na ty plovací závody s Biluší
No už je to za necelých 14 dní. To Biluši ještě musim zaplatit.
Gerda
Budeš mi dělat držiče psa na břehu, abych ho pak mohla lákat na sebe a balónek do vody?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:50
- Nahlásit
tak a elis začala hárat jupíííííííííííííííííííííííí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:54
- Nahlásit
Baico
Budeš mi dělat držiče psa na břehu
no jesi ho udržim, tak samozřejmě ) to je jasný přece! Budeme vám fandit, běloušů by mělo bejt víc, tak musíte zase vyhrát!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:01
- Nahlásit
mi elis udělala takovou radost že hárá ,suprově si to načasovala ,já jí prostě žeru je to prostě Eliška Dárková
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:02
- Nahlásit
Gerda
no jesi ho udržim,
Ti ho tam přijistim povelem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:02
- Nahlásit
brezen2008
je to prostě Eliška Dárková
a co bys čekala od svejch psů? Že by ti snad jako nesnášeli morý z nebe a co ti na očích uvidí? to bych se divila.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:03
- Nahlásit
Gerda
Baico
budem držet palečky já bych stejně ani nemohla jet kvuli elis,ale mi asi jedem na chaloupku na 4 dny,takže pro nás to bohužel nejde
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:05
- Nahlásit
Gerda
Že by ti snad jako nesnášeli morý z nebe a co ti na očích uvidí?
to voni ani nemusej,bo mi to to děláme navzájem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:09
- Nahlásit
a jdem lítat na kopeček a dastíka zas učit a zabavit mu hlavičku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:10
- Nahlásit
Baico
To Biluši ještě musim zaplatit.
Jistě jistě, to je to nejdůležitější
jablunka
Pučím ti Otíka......to je navíc bojovej chrt.
Gdyž budu mít bojovýho chrta Otíka a bojovou picbulku Bucku od Muchoš tak by se snad to přivolání mohli naučit všichni moji kretýni, že jo? Tak já do toho teda du, tohle za to stojí .
Přátelé, fšichni co mají banány je prosím pošlete sem, Orinka na ně cvičí . Je to poměrně levný pamlsek, rozhodně vychází levnějc než Boninka, která běhá jedině na uzenou makrelu
Výměnou můžu nabídnout jakékoliv bobule z našich latifundií, aktuálně dozrávají mirabelky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:18
- Nahlásit
Biluška
vemeš bobule na plavání? Hele jak to uděláme? Jesi budeš mít cestu přes davítkovou, vemeš jí s sebou, ať pro ní nemusim nahoru jezdit?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:19
- Nahlásit
Gerda
Hele mamka říkala,že ti pískaj brzdy.Je to pravda?Essi jo,tak napiš jak brzdíš v normoš provoze,jak často s bacóchem jezdíš...možná sou jen zalehlý a malinko zkorodovaný,essi taky nebudou zarezlý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:20
- Nahlásit
Erin
essi taky nebudou zarezlý
tak to určitě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:25
- Nahlásit
davidkova renatacus pani!zijete jeste?esli si brnknem,reknu ti neco zajimaveho!jinak vas vsecky zdravim,jeste silenych 14dnu vkuse!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
vemeš bobule na plavání?
Vezmu bobule a můžu vzít aj mamku, to nebé problém.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:30
- Nahlásit
Biluška
Tak to je fajné, já zas můžu nabrat někoho víc po cestě )) snad si do tý doby nechám opravit brzdičky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:31
- Nahlásit
nemethova5
!zijete jeste
to bych netvrdila
Biluška
Vezmu bobule a můžu vzít aj mamku
a co dyš nepojedu??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
a co dyš nepojedu??
aspoň nebude mít biluše smradlavý auto.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:56
- Nahlásit
Bajka:
Příběh o slůněti
------------------------------------------
Jeden Evropan vyrůstal jako malý chlapec v Indii, kam jeho rodiče byli vysláni pracovně. Jednou takhle šel Evropan po cestě a uviděl male slůně, jak špatně našlapuje a všimnul si, ze má v tlapě trn. Bylo mu ho líto a tak slůněti trn vyndal. Léta plynula, Evropan se s rodiči vrátil domů a dospěl.
Jednou přijel do Evropy velký indický cirkus. Evropan se šel do cirkusu podívat. Seděl v první řadě, kde najednou uviděl slona, který se podobal tomu malému slůněti, kterému kdysi v Indii pomohl. Slon si ho také všimnul, popošel k němu, objal ho chobotem a zdvihl ho do výšky a jebnul s ním o zem. Takže to byl asi jiný slon.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 14:58
- Nahlásit
Gerda
Takže to byl asi jiný slon.
to je heská bajka,já mámv záloze taky jednu ,možná jí semka dám ,ale až přídu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
a co dyš nepojedu??
Pani pojeďte, bude legrc. A vedle mě budete v plavkách vypada uplně nejhubenější na světě
|