Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:26 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Hele bacha modrej je fšude
[img]media.super.cz/431/134310-original-9loc4.jpg [/img]

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:27
- Nahlásit

Gerda
Jo holky, vomlouvám se, už sem jak psychopat,
proč hned tak silná slova prostě se jenom a Mařku bojíš. Což ostatně v nějaké podobě známe všickni..... i když matak Davídkojc ti bude určo tvrdě zapírat jakýkolif pozivtiní vztach.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:30
- Nahlásit

Erin
Hele bacha modrej je fšude
vopraf ten vodkaz- nic tu není

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:31
- Nahlásit

gabifi
Děláš si srandu? ne, nedělám, přeci bud máš odvolání nebo nemáš

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:31
- Nahlásit

mac1
Tak kdo zítra pojede na den věnovaný přivolání psa ?
Gde to je? Co to je? Já chci jet s kozou, ta je jediná co ještě to přivolání nemá (ale odvolání od ožíraných pivoněk už má celkem slušný ).

mě totiž opravdu zajímalo, když fena po hrátkách mrskne ocas na stranu a vyšpulí to na psa ....jak ho v tu chvíli odvolat, stydím se, ale to jsem nezvládla , raději psy k takovým fenám prostě nepustím, jsem srab, ale ráda bych se poučila .
To de?? Od hárafky ve stadiu očuchávání to zvládnu. Hárafku od psa taky (ve stadiu očuchávání). Ale ve chvíli kdy dojde k činu už nedokážu odvolat ani jednoho (a v životě by mě snad ani nenapadlo to zkoušet )

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:35
- Nahlásit

Dík, řekla sem to f práci, kopli mě do tý přetržený achylofky, ste fakt krávy, ženy drahý!!!!!!!!!!

Neessi
"pastýřem"
Jakej je rozdíl mezi pastýřem a pastefcem?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:37
- Nahlásit

mac1
přeci bud máš odvolání nebo nemáš
no tak v tom případku odvolání nemám

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:37
- Nahlásit

Biluška
Ale ve chvíli kdy dojde k činu už nedokážu odvolat ani jednoho nemáš přivolání, psi na tebe prdí , u R.D. je 4.8. celý den věnovaný přivolání a bude se i natáčet, tak třeba to pak bude na tom DVD názorné, ale jen jestli tam budou mít fenu, která už chce psa ( kdo by ji půjčil ?), jinka se zase nepoučíme

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:38
- Nahlásit

gabifi
ani já

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:39
- Nahlásit

Gerda
Dík, řekla sem to f práci, kopli mě do tý přetržený achylofky, ste fakt krávy, ženy drahý!!!!!!!!!!
takhlenc dobrý rady dávám bježně. Kdybys ještě něco potřebovala, klidně si řekni

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:41
- Nahlásit

Gerda
Tuším,že pastefec nepotřebuje el.ohradník

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:43
- Nahlásit

mac1
ale jen jestli tam budou mít fenu, která už chce psa ( kdo by ji půjčil ?
Kurńajs a mě jak na potvoru žádná nehárá To dělají schválně, ludry jedny, páč jinak hárají imrvére furt

nemáš přivolání, psi na tebe prdí
Nemam Toš co včil? Mám se sbalit a táhnout na ovčáry?? Mám takový malý problémek, se mi nevejdou fšichni čokli do auta. Má smysl to učit jenom některý? Gdyž by to potřebovali fšichni?

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:45
- Nahlásit

Neessi

mám fofr,tak se to potento,tak raději takhle
http://www.super.cz/vtipky/15770-modlitba-pod-vodo u.html

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:47
- Nahlásit

Biluška
Mám takový malý problémek, se mi nevejdou fšichni čokli do auta. Má smysl to učit jenom některý? Gdyž by to potřebovali fšichni?
neřeš to, najdi si ňáký psí hřiště a tam je vypusť. Gdyš to de s chrtem, s těmi tvými určitě taky. Neš je vypustíš tak se pořádně rozhlédni. Bez bojovejch v rohu hřiště to nejni ten pravej adrenalin

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:47
- Nahlásit

Neessi
Gerda
Tuším,že pastefec nepotřebuje el.ohradník

A nejni von nakonec pasák?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:49
- Nahlásit

Baico
potřebuje pasák el. ohradník, nebo stačí el. vobojek?

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:51
- Nahlásit

gabifi
a co el. vobusek?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:54
- Nahlásit

StaHi
vohradník, vobojek, vobušek....to aby měl výbjech poblíš elektrárny

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:58
- Nahlásit

gabifi
to aby měl výbjech poblíš elektrárny
Tak si postaví na vlčárech solární panely a nebo větrnou ne? A pojede z vlastních zdrojů.
StaHi
a co el. vobusek?
To je zbytečný, i na krávy stačej srolovaný noviny, neni do nich potřeba pouštět proud. Ale je teda fakt, že jsem ještě neviděla krávu, která by měla přivolání.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:04
- Nahlásit

Baico
Ale je teda fakt, že jsem ještě neviděla krávu, která by měla přivolání.
krávy mé babičky měly přivolání. Akorát to chtělo jednoho človjeka navíc, vzadu, a ten to přivolání doprovázel plácáním klacíkem po zadku

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:05
- Nahlásit

gabifi
eřeš to, najdi si ňáký psí hřiště a tam je vypusť.
Kde mám tady asi tak vzít nějaký psí hřiště? Nejbližší je v Olomouci - to je asi 100 kiláků A navíc uš to tam obsadila Aren . Ale mohla bych si psí hřiště vybudovat na zahradě ni? Vyhážu agi parkur a bude . Bojové psy mám vlastní - buldoga a Pumu. Kdyby bylo nejhůř tak si pučim od Muchoš .
Gdyš to de s chrtem, s těmi tvými určitě taky.
A kruciš, chrta nemám Půjde to i bez něho, nebo si mám ňákýho něgde sehnat? Sem viděla barzoje v Holomócu v útulku, kdyby bylo úpa nejhůř

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:11
- Nahlásit

Baico
Pani, jesi můžete na modrou foru, koukněte tam do plemene, je tam diskuse o bílouších a vřele se doporučujou Ancílijové, sou tam aji lidijové, co Ancíliji maj, byste tam mohla nabjěhnout a eště jim stran běloušů něco pěknýho říct, hlavně nezapomeňte říct, že pan Bajkonůr je sedmizkoušovej a do podzimka bude skoro desetizkouškovej, jo? A eště vám píšu sms.

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:19
- Nahlásit

gabifi
Akorát to chtělo jednoho človjeka navíc, vzadu, a ten to přivolání doprovázel plácáním klacíkem po zadku

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:23
- Nahlásit

Gerda
je tam diskuse o bílouších
Ten co tam vřele doporučuje Anicilii jsme já . Akurát jsem tam schovaná pod svým vlastním jménem. Jsem tam ikonginto, chápete
Teď jsou štěnda na Slovensku se tetovat a čipovat, tak až se vrátět, tak se můžem domluvit a jet se kouknout.
Já si v září budu půjčovat jednoho dorostence dom, budu ho ve Francii předvádět na výstavě, tak aby si zvyknul.Jmenuje so COCO

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:39
- Nahlásit

čus pastevečtí rebelové co nepasujou do šablon a plavou proti proudu s banánama
lidijové,tak mě to trošku zmátlo...potřála bysem vysvětlit rozdíl mezi bohémským a uctívaným rebelem co je velkej pašák a škodičem bo mi to trošku splývá Se tu vyskytujou téměř výhradně samí rebelové,co jim šablony zas až tak neřikaj a nechtěj tak úpa plavat po proudu se stádem tupejch tleskajících vofcí,ale kupodivu za tuto vyjímečnou vlastnost si vysloužili leda tak zákas fstupu Třá by mi to mohla vobjasnit souška hlavní kádrovačka,aš sem příde načuhovat
jinak jak se máte,plantážnííícíí?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

Baico
Jooo, až se vrátěj, můžem se jet kouknout prosííííím, aspoň koukneme, jak nejmenčí můžou bělouši být, kdyby měli nějaký třá i kinder porce....dyš může bejt bulík mini, nemoch by bejt i bělouš mini? Kolik má normálně fenka kil a centimetrů? Mařena má 18,5 kg a 49 cm...Jedeš do tý francie taky, jo? A až ho budeš mít na vystavování, mohli bychom i na nějakej výlet, ne? Vemem mamku a naše čupky, tebe a tvoje kluky a vyrazíme na prochajdu.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 12:58
- Nahlásit

Gerda
Kolik má normálně fenka kil a centimetrů? Mařena má 18,5 kg a 49 cm...
55 -60 cm a 25 - 35 kg
Jedeš do tý francie taky, jo?
Jo jedu, bez Bajkonůra. Chtěli jsme tam jet na závody, ale Francouzi jsou vyčůraní jak mraky a vypsali to jenom pro francouzské psy a ještě musej mít obě varlata. Takže si půjčím Kokýna.
až ho budeš mít na vystavování, mohli bychom i na nějakej výlet, ne?
No jasně, chci ho vzít na výlet vlakem, protože u Vobořilů se jezdí autem, tak aby se votrkal i v socce. Vezmu si v září dofču, to už budu moct a přivezu si ho dom.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:05
- Nahlásit

Baico
55 -60 cm a 25 - 35 kg
Tak to je moc velký, ale to neva, stejnak chci vidět malý bílý přeludy ))) A nechceš ho vzít na ten pochod pro psy, co je 12/9? Tam nás asi půjde víc, nebudem se bát vlka, nic....

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:05
- Nahlásit

davidkova renata
je to prosty, tati
proti proudu plavati je oukej, jen nesmis plavat rychlejs nez velkej pasak

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 13:06
- Nahlásit

StaHi
Poť s náma na pochod pro psy v září...

<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání