Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2009 17:12
- Nahlásit

Biluška
Nějaká paní právě nabídla útulku, který si tu fenku vezme 200 Euro
no tak je to jasný,nebudu tady psát další věci,ale nalejeme si čistého vína,soudruzi..ty eura f tom sou..
bu blejt a doufám že pobliju něčí karmu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 07:05
- Nahlásit

čau všem

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 07:12 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata

Tak ti nevím,proč jsi vlastně dostala na modrým blůčku banána ?Protože jsi neplavala "po proudu"? No to ale ukazuje,že proti proudu může plavat jen "modrej Růda" a tím pádem vynikne to,že ostatní jsou vlastne sráči,kteří na to nemají,asi.Nebo to chápu blbě? Vždyť tady píše o sobě tohle:

citace
"Vždycky jsem byl rebel, co nechtěl s ostatními plavat po proudu a jsem tomu rád,
že jsem rebelem vlastně pořád, jinak bych totiž nikdy nemohl pořádně vidět do
hlaviček těch rebelů, se kterými tu už nějakou chvilku denně dělám a nesmírně
mne práce s nimi baví. Ten, kdo chce mít všechno seřazené do šablon nebo
škatulek a ještě podle pravítka, nemůže nikdy pochopit ty, jež šablony neustále
ignorují, natož je umět k čemukoli přesvědčit tak, aby věděli, o čem je vlastně
řeč."

Takže banána dostane každej,kdo by si troufnul "plavat proti proudu" jako on,páč co kdyby ho náhodou trhnul a plaval před ním,jo?Lepší je odstřelit potencionální plavce před závodem,že jo!

V tom případě je nás dobrých plavců asi hodně -akorát že plaveme s tím banánem !!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 08:03
- Nahlásit

Dobré ráno!!!
Tak mám rodiče v pořádku doma a už se mám na starosti zase jenom pesáky .
Jinak víkend jsem strávila v nafukovacím křesle na bazénu, abych dohnala v opalování maminu, která se slunila 14 u moře. Celkem se mi to za ty dva dny povedlo.

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 08:34
- Nahlásit

Baico
abych dohnala v opalování maminu, která se slunila 14 u moře. Celkem se mi to za ty dva dny povedlo. a co pesani, jsou už také do hněda ?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 08:41
- Nahlásit

mac1
a co pesani, jsou už také do hněda
No tak jezevec je hnědej i v zimě . A bílej je prostě furt vypadá jako riaditel vapnej jamy, ať dělám, co dělám .
Ale vzhledem k tomu, že kluci do bazénu nesměj, tak jsem je v pravidelných intervalech kropila hadicí, aby se neuvařili.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:41
- Nahlásit

Hele je to s podivem, ale shodla jsem se s panem R. ne jedné věci . Když bílého ovčáka, tak z CHS Ancilia . To je asi tak jediné, co máme společného.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:43
- Nahlásit

Biluška
Můžete mi, plís, něgdo poradit k čemu se dá nějak účelně využít pohanka?
Dá se použít místo rýže- uvařit jí dá stejno práci jako uvařit tu rýži (teda pokud nepoužíváš tu ve varných sáčcích)
Baico
hyena kámošila na coursingu s mooc sympatickým bíloušem. Prý vás znají, ale jen jako štěníka. Připomínal mi Baica, protože to byl také krásně rostlej huňatej a povahou mooc smypatickej pes.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:52
- Nahlásit

Hyena
hyena kámošila na coursingu s mooc sympatickým bíloušem
A nevíš, jak se jmenoval?

Připomínal mi Baicabyl také krásně rostlej huňatej
To huňatý bych v případě Bajkonůra teď momentálně vynechala, je totoál bez srsti, kdyby neměl ty střapce na uších, tak je jak krátkosrsťák.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 09:56
- Nahlásit

Baico
A nevíš, jak se jmenoval?
Ari, ale chovku si nevybavím. jestli mi to panička povolí, dám sem fotečku. nechi kopírovat fotku z cizího alba bez svolení majitele.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:03
- Nahlásit

Hyena
Ari
Tak to asi vim. To byl Ari of Barrandov´s alley. To je hezký zvíře

Johule
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:06
- Nahlásit

Baico
čau...jo, byli jsme to my...díky za pochvalu

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:08
- Nahlásit

Baico

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:09
- Nahlásit

Baico
To je hezký zvíře
A další běhací nadšenec

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:09
- Nahlásit

Johule
díky za pochvalu
Neni za co, když je to pravda

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:10 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Hyena
A další běhací nadšenec
To by byl Bajkonůr asi taky. Chci si to snim jít vyzkoušet, až se zase bude běhat v Kralupech.

Johule
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:26
- Nahlásit

tak to by bylo skvělý, aspoň bychom nebyli jedinej coursingovej bílouš v ČR

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, neska mě nebavíte, mám asi přetrženou áchylofku, strašně mě bolí noha, nemohla sem spát, sem utahaná, mam hlat a maryje kašle, kašle uš celej víkend, dycky v noci nás budí a dělá takový to, co dělá pes, dyš má nemocný srce nebo psincovej kašel. K jiřičkovi dem 13/8, tak se ho zeptám aji na to srdénko. Jak se pozná, že pes nemá zdravý srdíčko? Tendle víkent byl celej pofidérní, jen sme se s mařkou válely, zatažený žaluzky, mokrá prostěradla před oknama, nicméně fčera sem se učila dělat bramboráky. Jakýho psa si kdo bere? A proč furt šickni palvete? Dnes má svátek březen! Milá březne, fšééécko nejlééépči k svátku, tady máš dárek:

Máme tu dalšího novýho psa, je to bíoá labroška a je moc milá, směje se. Umí se plazit a oslintala mi ruku, až to bylo velmi nechutné. Děcka mě tak strašně bolí noha! Kurnik. A co to srce? Jak se pozná srce?

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

Baico
Johule
Jen tak dál, alespoň budu mít s kým kecat u stánku. Dyž Ispidich už s coursingovou kariérou končí

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:35
- Nahlásit

Johule
aspoň bychom nebyli jedinej coursingovej bílouš v ČR
V Brně běhá ještě Alf od Vlkošského mlýna. Říkají mu Kor.
Hyena
A kde jinde než na stránkách CCC najdu termíny tréninků, abych věděla. Stránky CCC mi totiž nejdou otevřít.

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:35 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Zdravíčko všem při krásném pindělí

Neessi

Tak pan rebel nám to pěkně vysvětlil,teď jestli časem vysvětlí,proč nemá smysl pro humor,ale fandí totalistickým praktikám.

Tohle je taky pěkný,to se neudržel ani Žanek a místo něčeho peprného po přečtení modrého elaborátu,pravil"bože je to chudák"

Jsem rád, že si na mne na severu vzpomenou. Jen je škoda, že mne vlastně neznají. Každý jsme si prošli dětstvím, pubertou a tak. Mnozí jsme v té době byli pořádní "šmejdi", ale proto je život tak dlouhý, abychom z toho někteří mohli vyrůst. Slyšel jsem hodně mýtů, které o mně na severu kolují a bavím se tím, protože ani nevím, o kom to vlastně mluví. Za ta léta se totiž z příběhů stanou pověry, kde si jeden přidá to a jiný zase ono a nakonec z toho vyjde cokoli, jen ne fakta. Jedno je však jisté, jestli se o mně hovoří, stále žiju, i když tu pak jednou nebudu.

Mám pochopení i pro ty, kteří o mně ty mýty vypráví, dokonce je mám rád, protože mne vlastně učí, jak takoví lidé uvažují. Mohu tak lépe pomoci lidem, kteří za mnou se svými psími rebely jezdí, protože to zdaleka není jen o těch psech. Musím totiž porozumět i těm lidem, abych správně pochopil, proč se z jejich psů ti rebelové stali.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:38
- Nahlásit

Gerda
Jak se pozná srce?
Hele, já bayh až tak nepanikařila. TO může mít jenom z toho, jak s tebou chodí do práce, kde je klimoška a pak jde do vedra. Podle mě je jenom nastydlá. Kup jitrocelovej sirup a mucosolvan tablety a dávej jí ráno a večer jednu. Do týdne je to pryč.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:39
- Nahlásit

Baico

Stránky CCC mi totiž nejdou otevřít.

http://www.coursingcz.info/
Tady je aktuální a funkční odkaz. Jináč jsou ještě fajn stránky MSC a Českého psa, ale ty já taky vždycky hledám přes gůgl.

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:42
- Nahlásit

Gerda
dycky v noci nás budí a dělá takový to, co dělá pes, dyš má nemocný srce nebo psincovej kašel. Kliiid, nemysli hned na katastrofickou variantu. přesně jak píše Baico- nejspíš půjde o nastydnutí. To počasí je záhul pro všechny živé tvory.
Březen
všechno nejlepší k svátku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 10:58
- Nahlásit

Erin
Jedno je však jisté, jestli se o mně hovoří, stále žiju.
Tohle je dost smutný....

Baico
Hyena
Jo holky, vomlouvám se, už sem jak psychopat, jasně, že můžeb jet jen nastydlá, nebo jak se u nás furt seče tráva, může se jí nadejchat a pak prostě prskat. Mam asi zase PMS- jo je to PMS - takže sem zas na pěst, hnedle večer požádám mamku, jesi by mi jednu neflákla. Začnem totiž s fenkama jezdit na kole. Jako jen tak maličko, aby se neřeklo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

Erin

teď jestli časem vysvětlí,proč nemá smysl pro humor,ale fandí totalistickým praktikám.

No to už vysvětlil- on může být rebel,ostatní ,kdyby se o to pokusili,dostanou banána za antistádní názory.On je vlastně tím "pastýřem",co vede stádo,které bečí na stejné frekvenci.A kdo se ozve jinak,nedej Bůh ,navíc kvůlivá elektrickým ohradníkům ,dostane banána!

A tohle:
Slyšel jsem hodně mýtů, které o mně na severu kolují a bavím se tím, protože ani nevím, o kom to vlastně mluví.
Mýty o sobě vyprávěl sám a byly to pěkné hovadiny,jen lidi kteří o tom něco vědí to uvádějí na pravou míru a tu pravdu on teď označuje za mýty? Jak řekl Žanek správně:"bože je to chudák"

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

Gerda
vomlouvám se,
To nemusíš Já tě i chápu, ale vzhledem k počtu zvířat, co máme doma, bych se za veterináře asi nedoplatila, takže ze zkušenosti , co mám, už určuju diagnózu celkem spolehlivě, takže léčim podomácku. Pouze rozdrcenou stehenní kost a svlečenou bradu jsem na doktoru nechala.
A navíc od toho tu jsem, aby sme dali hlavy dohromady . Někdy i s padesátimetrovým rozběhem

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:18
- Nahlásit

Gerda
hnedle večer požádám mamku, jesi by mi jednu neflákla proč čekat až do večera , on to zvládne i někdo jiný ... , A co to srce? Jak se pozná srce nehledej hned ve všem katastrofu
Tak kdo zítra pojede na den věnovaný přivolání psa ? , kdo vezme fenu v nejlepším s sebou ? To by mě totiž opravdu zajímalo, když fena po hrátkách mrskne ocas na stranu a vyšpulí to na psa ....jak ho v tu chvíli odvolat, stydím se, ale to jsem nezvládla , raději psy k takovým fenám prostě nepustím, jsem srab, ale ráda bych se poučila .
A kde vůbec je R.D. ? To už se zase válí na sluničku ?...tedy myslím tu R.D. ne toho R.D. i když ten se také třeba válí na sluníčku .....neválí se spolu na sluníčku , že ne ? ...jdu raději pryč nebo mi ji vaše mamkotata flákne i bez požádání

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:19
- Nahlásit

Gerda
hnedle večer požádám mamku, jesi by mi jednu neflákla
neblbni, řekni to hned a uvidíš, kolik kolegů ti přání okamžitě a s chutí splní

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2009 11:22
- Nahlásit

mac1
To by mě totiž opravdu zajímalo, když fena po hrátkách mrskne ocas na stranu a vyšpulí to na psa ....jak ho v tu chvíli odvolat, stydím se, ale to jsem nezvládla
odvolat? Děláš si srandu? Já jsem ráda, že toho vjetšího dokážu v téhle situaci usadit a přimrazit slovem zůstaň. Malej parchant na mne totálně se*e a jedinej způsob, jak ho od hárafky dostat je vottáhnout za chlupy

<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání