Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:25
- Nahlásit

brezen2008
ale kdo by si ho vzal?
no bé muset můůdr
Erin
čéče,to by šlo,voni je ty prdelky přejdou hele můžem příští tejden udělat na foře teda svarbu..
Gerda
s 250kg švestkových knedliků uvnitř a
možná by byly dobrý i bramborový plněný uzeným

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:41
- Nahlásit

Neessi
a je tam vchod do podsvjetí

To je dobře, že jsi Davítkojc ukázala cestu

hally001
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:47
- Nahlásit

davidkova renata-hele teta jedu k romanovi....zejtra ke koním...Pepku uvidím až v pondělí-je s matkou na chatě. Měj se hezky a já se vozvu, abychom domluvily nějakou párdy...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:52
- Nahlásit

hally001
abychom domluvily nějakou párdy...
óká..já vemu tu trávu a perník z batúšku a uděláme si heský votpoledne
Baico
To je dobře, že jsi Davítkojc ukázala cestu
to jo,s mým vorientačním nesmyslem bysem se tam motala eště za 700let

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
no jo ,ale ta je vdaná
kdo je volnej? napadá mě:
jbat - ty - gerda ........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 19:55
- Nahlásit

brezen2008
ale ta je vdaná
no a??
napadá mě:
jbat - ty - gerda

a ty!

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
ja sem taky volna a Muuudr bych si klidanko i vzala (ispidicha necham panice, pripadne gaucakoj, by nebyl tak ouplne votstrcenej)

Gerda
pacoskama se svestkovou naplni ste me dobila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:26
- Nahlásit

StaHi
ja sem taky volna a Muuudr bych si klidanko i vzala
já myslela,že vás uš adaptovala??Tim pádem by mohla bejt moje manželka dyš sem váš táta...nebo né?

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
já myslela,že vás uš adaptovala??Tim pádem by mohla bejt moje manželka dyš sem váš táta...nebo né?
Sodoma komora...eště,že dávaj na samotě u lesa,to mě tak nějak licky zachraní vod blbince.No vlastně já už tam dávno sem, prej náká žumpa se to menuje ten ústaf, poudala to Růžena z prasečáku.

Jablunka
Spešl pro tebe,sme vo ní dneska mluvily,a ryc kozu do vazu Jitka je v telce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:39
- Nahlásit

Erin
Jitka je v telce
ted tam byla,taky sem jí viděla..,du to prožít bo to je klasika

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:58
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_9908_0.html

Poradte mi nekdo odsud neco taky, jste tu sichni takovi chytri a psoznali. Dyt me sousedi ubijou jestli budu tejden v kuse zvonit co pet minut.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 20:59
- Nahlásit

davidkova renata
já nejsem volná
paní to vám je pohádka ten film - Na samotě u lesa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 21:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
jste tu sichni takovi chytri a psoznali

hele esi to dělá 9 let,bé to dost těžký a na dlouho..co zvonek vypnout? Možná bys to mohla zkusit přes poslušnost jestli teda nějakou máte..

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 21:52
- Nahlásit

Erin
Spešl pro tebe,sme vo ní dneska mluvily,a ryc kozu do vazu Jitka je v telce
Sem na ní koukala u jedný dvanáctky a taky sem si vzpoměla.

Neessi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 22:44
- Nahlásit

davidkova renata
jablunka

vy ste teda mrchy převlečený za kamarádky nepřející!!!! Fotky máte rozeslaný v mailech,bo tady nemíním zveřejňovat svoje fota typu "vyvržený vorvaň" apod.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 06:02
- Nahlásit

dobré ráno všem

tak paničku už jsem vzbudil,ale říkala že musím počkat ještě 2 hodky a pak že vyrazíme ,tak si jdu ještě trochu lehnout k paničce do postýlky a budu jí volizovat vobličej a hrát si na to ,že umřela a já jí budu zachranovat
jo a včera v petku říkali holky paničce,že mě měla vzít sebou a že já bych tu bombu našel ,bo jsem vovčák a mám na to buňky

Neessi
mě prosím taky ,kuji

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 07:16
- Nahlásit

Neessi
vy ste teda mrchy převlečený za kamarádky nepřející!!!!
A to zase né,já ti to přeju,ale sobě to přeju ještě víc.
Brýtro v banánové republice.............

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 09:33
- Nahlásit

tak se spožděním vyrážíme,večer napíšu zas románek ,dasty už vyšuleje a elis jako vždy ještě spí ,jediná sindy na mě kouká a čeká co se bude dít
pááááááááááááááááá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 17:26
- Nahlásit

tak panička říkala že mám napsat co jsme dnes dělali,tak začínám:
tak panička nás oblíkla a vyrazili jsme,jeli jsme metrem a pak jsme čekali na bus,panička říkala by sme šli do stínu,bo už je hic ,jenže já nechtěl čekat,já chtěl jít lítat ,nastoupili jsme do busu a jeli v tom vedru na místo,jenže na nás už to bylo hodně a tak jsme začali zlobit
Konečme jsme dojeli na zastávku Lahovice a mi už chtěli jít do vody,jenža panička řekla nenene,hezky půjdete vedle mě,voda neuplave
No došli jsme k vodě,tam nás vypustila a já hned do vody,vona i sindy,jenom elis na nás řvala,že se můžem utopit at tam nelezem ,panička se převlíkla do plavek a kratasů a začala snámi pojídat takové žluté kuličky,říkala jim špendlíky,já jsem se zajímal o to,jak můžu plavat
Šli jsme krásně podél vodičky,dokonce jsme i viděli zajíce,já se tedy rozběhnul se sindy,ale panička si nás zavolala ajá ihned udělal oblouk a zaní,sindy to chvilku trvalo,elis se zdržela a jenom řvala,že zlobíme
A pak jsme potkávali plno rybářu a dokonce i 2 psí kamarády.
A pak jsem našel místečko,že se jako vykoupu a panička byla doslova nadšená ,ale byl to takovej kamenitej plácek a k němu se muselo přes asi 2 metry vodičkou,takže naše milá elis,pokud chtěla za námi musela nějak překonat tu vodu
A STAL SE ZÁZRAK,ALES DOBROVOLNĚ VLEZLA DO VODY A PLAVALA ZA NÁMI
A pak běhala do vody jako by nic a plavala snámi ,sindy taky a všici dohromady jsme plavali společně
Byli jsme tam asi hodku a mě panička už pak neposílala do vody a krásně jsem uschnul,než jsem šel do busu zpátky domů
ted tu všici chrníme a těšíme se zas někdy na další vejletek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 17:35
- Nahlásit

brý votpoledne fšem co maj aspon jeden banán
brezen2008
pak běhala do vody jako by nic a plavala snámi ,sindy taky a všici dohromady jsme plavali společně
no tak to sem zvjedavá esi jí to vydrží aji k Libočáku
Akorát mušíme dát bacha aby neletěla třá poštolka ,páč by si jí mohla snadno splíst s rejskem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
Akorát mušíme dát bacha aby neletěla třá poštolka ,páč by si jí mohla snadno splíst s rejskem
blbče
budeš zítra u libočáku? já bych přišla ale bez dastyho

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:41
- Nahlásit

davidkova renata
já si myslím,že je to tím,že tam mohla v klidu šlapat po kamínkách,jako že je to pro ní krásnej povrch a hlavně vidí kam šlape,prostě taková pláž a né jak jinde,kde není vidět cp je pod tebou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:46
- Nahlásit

http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=4 593#p77398

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:50
- Nahlásit

brezen2008

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
promin,já za to nemůžu,to tam.......

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 20:19
- Nahlásit

jsem dnes chtěla zkusit přenést myšlenku na psa a jak bylo to horko a vůbec vyčerpání ( jsem dokonce se psy plavala ) ,myšlenka se ne a ne objevit , prostě nebylo co přenést . Mohl byste prosím na mě někdo přenést nějakou SLUŠNOU !! myšlenku, abych ji mohla poslat dál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 20:49
- Nahlásit

mac1
prostě nebylo co přenést
jo,tak tady vidim ten renonc,se vobávám,že to nebylo jen horkem.Ale asi máme stejný pochody páč si přectaf,že já dneska s Nánou taky plavala a to přes celej rybník a zpjet! Zaměstnala sem půlku osazenstava dotěrnou otázkou kolik je to asi metrůch neb jsem si fspomenula na akci Bilušky.Jeden jedinec slabších nervů to šel dokonce po hrázi odkrokovat bo názory se lišily Dospěli sme ale k závěru,že to bylo cécéá 300 metrůch..já su tak šťastný!..
Mohl byste prosím na mě někdo přenést nějakou SLUŠNOU !! myšlenku, abych ji mohla poslat dál
hele zkus třá..gde je žrádlo,my máme hlat! schválně essi budou prudit

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 20:56
- Nahlásit

davidkova renata
já dneska s Nánou taky plavala a to přes celej rybník a zpjet

Já teda plavala jen s Julinkou v bazénu,ale mám toho plný kecky taky -stačila utahat všechny,včetně čubin

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 20:59
- Nahlásit

Neessi
Já teda plavala jen s Julinkou v bazénu
ste zase měli rodinnou párty jo? Teda přiznám se vodevřeně,že rači bych plavala s Nánou než s Julčou,páč Nána nekecá,plave sama a navíc bych jí použila dybysem se třá topila..k tomu se Jůůůůlinka asi nehodí

Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2009 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
že rači bych plavala s Nánou než s Julčou
já taky,ale co už nadělám,že jo?
navíc bych jí použila dybysem se třá topila..k tomu se Jůůůůlinka asi nehodí
máš pravdu,přecedo,ale třá by stačily ty rukáfky ,ne? ,ty zase nemá Nána

<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání