Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:35
- Nahlásit

Erin
no vidiš a cos teda nakonec vybrala pěknýho?

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:36
- Nahlásit

PetraK
ale, pani, enem dyš pojedete vokolo jooo? páč jinak byste mohla taky dopadnout hůř než po koncertě DM

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:37
- Nahlásit

Erin
Nebo banán import export s.r.o

ehehe, to zní lukcusně

nemůže pan moderátor pozměnit název fóry-že by to tam přidal?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:39
- Nahlásit

Erin

Máš pravdu,včera večer sem porovnávala a vybírala,až se mě Žanek zeptal esli si kupuju nový auto,čico,že s tím dělám takovou vědu.

todle ste chytla vod Brůtofky, ta taky vybírala pračku přes dva kvartály , je to hrozně nakažlivá nemoc todleto.

Tinta76
páč jinak byste mohla taky dopadnout hůř než po koncertě DM

zas ale sem zvyklá už. Tetkon je zrovinka hráli v rádijku. Končertní úpravu Walking in máááájšůůs. Nejdříf mi začlo vlnění a pak sem se musela držet, abych nespustila zpěf na plný pecky. Úřad by asi koukal

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:42
- Nahlásit

Tinta76

Tuhle http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pe karna=140

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:43 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Zdar lidi, Vy ste úúúplně blbí. Človjek se jeden den vjenuje rodině a pak aby fstával ve štyry, aby stihl přečíst, co jste zatím nadrásali. Jsme fčéra měli takovou naprosto neplánovanou rodinnou rekreaci v hospodě. Tatík tam potkal spolužáka z devítiletky, viděli se asi po patnácti letech a ten řekl asi tak 612krát, že je hrozně rád, že poznal jeho syna. A s chlapečkem si potykal a dal mu spóóóóustu rad do života. A tatíkovi našemu řekl zase tak 535krát, že je pi.a. Bylo to moc heský a takový romantický. Jen jsem chtěla zjistit, kterej z mejch milovanejch vypil víc piv a to se mi nepodařilo. Chlapeček si ještě potom řekl o telefonní číslo slečny barmanky a to ho tak rozjařilo, že se mi ráno svjeřil, že si vůbec nepamatuje cestu dom. Takže tak. A já jsem zrovna fčéra získala tendle recept:
Brambory oloupaný nakrájet prej jenom na čtvrtky, cibulu nakrájet na velký kusy, česnek nakrájet na půlky (teda stroužky, né celý palice), anglickou nakrájet na věčí kusy a dát to fšechno do pekáče vymazanýho sádlem a upíct. Prej je to taky móc dobrý. Sem to chtěla fčéra eště vyskóšet, ale jak sme byli v té hospodě, tak voni ani večeřu nechtěli.
Jo a taky posolit, a gdo chce, tak si tam přidá co chce (jakože koření)

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:47
- Nahlásit

Erin
hezká, tak ať slouží ... a podělte se pak vo tu vosobní zkušenost

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:02
- Nahlásit

kinta
A tatíkovi našemu řekl zase tak 535krát, že je pi.a. Bylo to moc heský a takový romantický
Pani, pak gdo je tady blpka ))))))))) Vás někam pustit samotnou, hnet je s toho romantickej večír ))))))

Jo děfčata, stra těch pekáren, lidi f práci jí maj, řikaj, že ty dva hnětače sou důležitý vopravdu a že je velikej rozdíl mezi těma pekárnama, že opravdu chce nad tim hodně přemejšlet a že ta Eta neni zas tak špatná. Jednou sme dělali kampaň pro etu na rumunckej trch, udělali sme si prdel s klienta a napsali headline - ETA - sen každého rumuna. My sme se teda pobavili docela dost ))))

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:13
- Nahlásit

Gerda
Hele mamka (moje jako ) má moulinex s jednim hnětačem, já bifinet se dvěma a ségra má etu nevim s kolika ... rozdíl je akorát ve velikosti/tvaru výsledného produktu, pokud pečeš přímo v pekárně. A jako kynutý buchty vod mamky z těsta zadělávanýho v pekárně, to je lahoda a supr konzistence! A to má jen jeden hnětač ...

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:30
- Nahlásit

mám jen jeden hák a je to v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:34
- Nahlásit

No dobře dobře, šak se nepřu, chystam se na to taky, dyk jesi je to vjěc, co za tebe udělá komplet celou buchtu, tak to chci samosébně taky a je mi celkem putna, jesi to má hák jeden, nebo hákůch mnoholi. Děfčata, co je to příkon? A podle jakejch parametrůch to vybíráte? Nemohla bych si vybrat stejnou, jako máte vy, ať to nemusim porovnávat a přemejšlet prosím?

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
Nemohla bych si vybrat stejnou, jako máte vy, ať to nemusim porovnávat a přemejšlet prosím?
no to si asi moc nepomůžeš gdyž každá máme jinou
Tinta
A jako kynutý buchty vod mamky z těsta zadělávanýho v pekárně, to je lahoda a supr konzistence! A to
vždy´t to poudám taky mám mulinex a takový kynutý těsto jsem v životě neměla

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:43 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
nepřemejšlej, to přeciž hrozitánsky bolí klíďo běž a prvnim vobchodě kup tu, co se ti bude líbit ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:46
- Nahlásit

Alexa
no to si asi moc nepomůžeš gdyž každá máme jinou
jistěěě, ale zrovínka hnet níš píšeš, že máš stejnou jako mamka vot Tintičky, žejo.

Tinta76
buď tu, co má tvoje mamka a aleksa, nebo tu, co bude mít erin. Hlavně aby to umělo koláče a buchty a perníky a slatkostě.

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 10:58 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
hele, pani, ale zapoměňte, na nějaký plněný kynutý buchty a tak podobně ... pekárna vám z ingrediencí udělá těsto, který buď můžete následně nechat píct (chleba, mazanec), nebo to těsto pak vyndáte a pak teprv z toho uděláte např. kynutý vovocný knedle, nebo klasickou kynutou buchtu na plech anebo ty plněný buchty ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:28
- Nahlásit

mac1

mám jen jeden hák

šak na to aby se člověk moch vobjesit jich víc nepotřebuje.
Já nemám zatim žádnej.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:44
- Nahlásit

Dobré poledne vespolek

Jsem zpět z výletu a byl moooooc super

Erin
já mám moulinexku se dvěma hákama...tu největší, páč jak je nás moc, tak při menší bych musela chleba dělat nadvakrát
Marmošku se v ní dělala několikrát a max. spokojenost. Zítra budu dělat nudle. Jediný program, který jsem nevyzkoušela je "chléb bohatý na omega 3"

Tinta76
Alexa
kynuté těsto z pekárny mám taky ráda... je krásně hlaďoučké, nadýchané a super se s ním pracuje

gabifi
já vůbec sušený droždí nepoužívám... dávám do všeho normálně čerstvý, je mnohem lepší a líp nakyne

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:46
- Nahlásit

Tinta76
nebo to těsto pak vyndáte a pak teprv z toho uděláte např. kynutý vovocný knedle, nebo klasickou kynutou buchtu na plech anebo ty plněný buchty ...
znamená to, že pekárna vyklohní těsto, já jí otevřu, nacpu do všeho marmeládu, čokoládu a prostě náplň, vložim spjět a ono se to upeče v takovym stavu, jak to tam dám?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 11:54
- Nahlásit

Gerda
znamená to, že pekárna vyklohní těsto, já jí otevřu, nacpu do všeho marmeládu, čokoládu a prostě náplň, vložim spjět a ono se to upeče v takovym stavu, jak to tam dám?
pekárna ti zadělá těsto, ty si ho zpracuješ( třebas udělaš knedlíky). Ovšem zpět do pekárny už těsto s náplní nevracíš.... normálně knedlíky uvaříš na sporáku, buchty upečeš v troubě atd.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:00
- Nahlásit

brut
takže mám jen robota na dělání těsta???????????

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:04
- Nahlásit

Gerda
jaký jen??? + pekárnu na chleba a moučník, kterej je z těsta, se kterym netřeba dál pracovat stran tvaru a plnění (mazanec, i ten perník snad)

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:06
- Nahlásit

nazdar lidousi.. cete naslat? mam italsky presicko a 3, slovy tri dorty! (a to jsem realnej narozeninovej mela naposled snad v jednom roce ) zrouna si davam malinkovej s oriskama..

jinac vsem dikuju za gratulace, vcera jsem byla off, a to tak, ze upa (kapek mi slozil stredecni oslavnej predvoj)

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:14
- Nahlásit

StaHi
mě to teda nenatento, páč tu mám čekulátkový cookies a je jich dohromady vosum
a vy ste jako měla dovopravdický narosky, jo? tak to gratulejšn

brut
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:17
- Nahlásit

Gerda
no, dalo by se to tak říct, ale jen u toho kynutýho.... jinak ti samozřejmě umíchá a upeče buchtu, ale jen v tom tvaru, co je vanička, pak taky chleba a třeba francouzský brambory. Ostatní si doděláváš jinde

StaHi
oooo, jsem přišla pozdě, ale i tak gratulíruju a vinšuju vše nejlepčejší

mac1
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:17
- Nahlásit

PetraK
šak na to aby se člověk moch vobjesit jich víc nepotřebuje , po dnešku zauvažuji nad koupí provazu , může někdo nějaký doporučit? Hořkost poznání mě totiž dost zdrbla . Ve středu a včera jsem musela vstát o něco dříve ( už před 7 ) , dnes jsem se mohla vyspat ....mohla bych se vyspat, kdybych neměla přerostlé kokry , kteří se okamžitě adaptovali na dřívější vstávání okamžitě , v 6:30 proběhl 1. pokus o mé probuzení , byl nekompromisně ukončen, v 6:35 jsem dost nevrle reagovala na 2.pokus o probuzení ....v 6:40 jsem se slovy VY JSTE FAKT DEBILOVÉ ! vstala a šla se umýt, než jsem se oblékla , seděli u dveří, jeden v hubě nafukovací rukávek na plavání, druhý moji pantofli a vodítko, odebrala jsem , oznámila jim, že je zataženo, že se plavat nepůjde..než jsem to uklidila a obula se, nadšeně lítali po bytě , tahali s eo vodítko a vydávali hlasité bojové zvuky u toho...raději jsem vzala klíče od auta a odvezla je k vodě ....po plavání a balonkování byl chvilku klid, než Robča dostal ipozáchvat , šel mi u nohy ( žádný takový povel nedostal !!! jsem vůbec nechtěla, aby byli u mě) s vyvrácenou hlavou a dychtivým pohledem, co se bude dělat. Procedila jsem mezi zuby, máš volno, nic nebude ...nic, škráčel dál u mě s vykloubenou hlavou ...NIC NEBUDE , JDI !!!!....významně mi žduchnul čumákem do ledvinky, jakoby se tam mohl vejít nějaký aport , hlupák , nesnáším, když jde takhle u mě a čumí na mě !!!! DOPŘEDU ! HLEDEJ! , skutečně opustil místo u mé nohy a vyrazil....asi 15-20 m, pak se zastavil, dal udiveně hlavu na stranu a koukal na mě ...a co tu mám hledat ? Mravence ? ....dospěla jsem k hořkému poznání...NESNÁŠÍM PSY , asi si hodím mašli

malinka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:18
- Nahlásit

StaHi
zrouna si davam malinkovej

také gratuluju a ať móóc chutnám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus pekařííí
tak jaká,vy volové?
malinka
pani,jaxe daří???
Gerda
noo,vono je vidět že ses eště nigdá s kynutým těstem nepopasovala bo jinak bys vynechala slovo jenom Měla sem svýho času nějaký špatný vobdobí a v nepochopitelným duševním pohnutí sem zkoušela vyrábět z něj různý vjeci fčetně buchet ,mazancůch a vánoček Ty mi nejdou teda,ale buchty eště jakž takžnNicméně kynuté těsto je jedinečný fenomém co si žije svým vlastním životem nezávisle na vaší vůli a přání Je to takový kindrtěsto bo nikdy nevíš co tě čeká za překvápko
mac1
ipozáchvat

GDO SI BERE TU NÁÁÁÁÁDHERNOU MIŃONKU???????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

StaHi
cete naslat? mam italsky presicko a 3, slovy tri dorty!
mě si teda naslala, to je fakt.....

Stran pekárny, OK, stejnak sem si vybrala senkorku, bo mám skušenostě se senkorkou dvd, která chroupne všechno, nerouchá se, prostě hraje, až se nakonec rozsype a lze ji vyhodit a za stejný mrzký peníz pořídíš novou.

mac1
sou pěkně drzí kokříci!

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

Tinta76
brut
dikuju, dikuju

malinka
také gratuluju a ať móóc chutnám
ste mocinky dobrouci, ale budu vas muset dat na dvakrat, bo ac mala, tak taky dost syta

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:35
- Nahlásit

Gerda
mě si teda naslala, to je fakt.....
cete este? dalsi, o poznani vetsi dorta, je jahutkova.. taky jsem k ni dostala slehacku

<< 1 ... 3222 . 3223 . 3224 . 3225 . 3226 . 3227 . 3228 . 3229 . 3230 . 3231 . 3232 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání