Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:18
- Nahlásit

davidkova renata

se nechal preventývně uš jako děcko

Tak ho voženíme!

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:20
- Nahlásit

Alexa

Poradit s výběrem paní.Etu necu a dál vím,že dva hýky sou víc než jeden a dyby to dělalo i marmošku,to by bylo taky gůt.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:22
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale tady je to dobrý

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:24
- Nahlásit

Gerda
Zapalte někdo aspoň svíci na znamení ukončení smutku, ne?
tak dobrá tedy tady jsem vedle pohřbené zapálila pár svíček

Tinta76
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:26
- Nahlásit

Brej večír vespolek ...

Erin
stran pekárny - marmošku snad dělá každá ... podle mě můžeš vybrat jakoukolif, páč jsou všecko prakticky stejný, takže kámoška vybírala už jen podle vzhledu a má nerezovou nevobvyklýho tvaru ... já mám nějakou značku bifinet z lidlu za 999 káčé ...
jinak někde na netu je test pekáren ...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:26 - Změnil/a: Cesmina
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak to, ze jsi knizku nechapala muzes psat akorat zde. Ja tam jen napsala, ze je to ve sve podstate kopie jeho fora, tudiz mi nic moc noveho neprinesla a uz jsem byla spatna. Nekteri koumaci z toho i vycetli, ze se mi knizka nelibila.
Ale neco ten pan musi umet, jinak by neudrzel delsi dobu tak moc nafouknutou bublinu s pomoci party roztleskavacu.

Upresni: tedy casti jeho fora (a stranek)

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:27
- Nahlásit

Erin
Poradit s výběrem pan
já mám moulinex ,má tedy jen takový jeden pidihnětáček, ale krásně fšecko uhněte. Dělá se v ní perfektně kynutý těsto, chleba je dobrej i různý slatký buchty. Marmošku taky má umět,
ale tu jsem nedělala a dělat nebudu

Tinta76
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:27
- Nahlásit

davidkova renata
pani, dneska teda pokračování pohřebních voslav nic moc - ale včéra jsem si teda echt krůpla do trioly

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:31
- Nahlásit

Tak asi to nebude agent tady vodcud, protože já se ještě přihlásit můžu a taky jsem nic nenapsala. Já chtěla jít jen mamace na pohřep.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:34
- Nahlásit

Baico
No oni muzou byt reseni prednostne jen vyvoleni a to ty asi nejses. A hlavne je todle jenom nepodlozena spekulace.

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:39
- Nahlásit

Tinta76
Testy a fčecko mám nastudovaný,sem myslela jako vosobní zkušenost.
Alexa

Děkuji kouknu na to,chci nerezovou aby mi pásla k lednici myčence a ták.

Baico
Hele voni modří načuhujou,ale fšecko vjedít nemůžou,pokud jim to nenapráská voňavá šelmička.Ale to by z něj pak zbyla akurát předložka na latríně.
Taky tam sem zatím eště živá,myslím na velkokynologickém modravém biblicky svatém tachyonickou energií prozářeném webu

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 20:39
- Nahlásit

Tak a protože pohřep už skončil dám vám sem takové rozpustilé vidijko
http://entertainment.webshots.com/video/3032500480 045491096ZEzyqf

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 21:11
- Nahlásit

Erin
Tak ho voženíme!
a s kým? mušíme sehnat někoho skandálního?? nějaký nápady essi máte,sem s nima
modravém biblicky svatém tachyonickou energií prozářeném webu
blpko.-)))))))))))))))))))
Alexa
tady jsem vedle pohřbené zapálila pár svíček
šiš já sem nějaká hnusná!,smrt mi nesluší teda
Tinta76
dneska teda pokračování pohřebních voslav nic moc
to teda ne! sejde z očí sejde z mysli,světská sláva polní tráva pani, a nevděk svjetem vládne,jakobych nigdy ani nebyla mi příde

hele tak já du asi do rakve,no..brou noc teda

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 21:27
- Nahlásit

[b]jablunka
http://www.loz-trebic.cz/index.php/nabidka?cat=2&p roject=182

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2009 21:33
- Nahlásit

http://www.loz-trebic.cz/index.php/nabidka?cat=2&p roject=183
a já bych brala tuhle,to je celá elis,ale je fakt že je tam víc adeptů,které bych si vzala

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 07:59 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Erin
taky mám múlinex s jedním hákem. Myslím, že sou i f provedení nerez. Já mám bílou plastofku páč byla levnější. Marmeládu sem nezkoušela, kdyš peču něco s máslem tak musím háku trošku pomoci vařečkou, aby mi v rozích nezůstala nerozmíchaná mouka.

Alexa
máš nějaký tip na sušené kvasnice? ty Dr. Oetker sou perfektní ale drahý jako prase.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:38
- Nahlásit

dobré ráno žumpo
přeji krásnej den těm:
co maj i nemaj banány,co skákaly příkopy,co budou u rybníka,co maj 3 psy atd.......

tak dneska jsem prděla na nějakej vejlet,ale zítra ráno vyrazíme.......

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:40
- Nahlásit

brezen2008
Zabijůůůůůůů tě kladivem do hlavy!!!!
Miňonka je nádherná,úžasná.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:51
- Nahlásit

jablunka
já za to nemůžůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
no je fakt nádherná,jako fakt ty vočíčka a ten jazýček ....

mějte se tu krásně a večer ahooooj

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:57
- Nahlásit

jo a unás se zabydleli cikáni,4 stany maj na kopci a tak nabízej za 100 že si koupěj vaše psi,jako prej na hlídání ,tak jsem řekla že nemám zájem a pak tam byl kluk s rydžbekem a ten ho rovnou poslal někam

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 08:59
- Nahlásit

Dobré ráno župáří!
Dneska jsem měla naposledy ranní šichtu u zvířátek!! V pondělí už pojedu rovnou do rachoty a nebudu muset vstávat o 3/4 hoďky dřív, abych to ráno obstarala!!
Jinak ovce nakonec umřela,ale nebylo to určitě tou injekcí.
Ale doma mi už nic neumřílo, naopak mi přibyde druhej bílej pejsek. Ale jenom na 14 dní, půjčuju si to štěndo, co jsem předváděla teď v Rakousku na výstavě a bud ho předvádět i na výstavě ve Francii, tak aby si na mě víc zvyknul.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:02
- Nahlásit

Dobré překrásné úžasné jedinečné poslední ráno. Od pondělka MÁM DOVOLENU
gabifi
máš nějaký tip na sušené kvasnice
teď jsem koupila mám pocit že v Lídlu nebo v něčem podobným nějaký děsně levný a nabjeh mi chleba úplně stejně jako po těch drahejch

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:12
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Erin
No vosobní zkušenost - to je těžký, když ta pekárna je pro mě něco, do čeho naleju vodu, nasypu směs, zmáčknu pár čudlíků a víc se vo to nestarám Vybírej podle vzhledu a ceny, myslim, že nic zkazit nemůžeš

Alexa
taky mi ten dnešek přijde úpa úžasnej - též mám vod pondělka dovču 14 dní

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:21
- Nahlásit

Krásnýho pátka vinčuju

mám na sobě (ostatně jako dycky) furt ešče černý hadry, kdyby ešče tryzna ňáka byla. Nebo uš je konec?

Lucie Kratochvílová
vyprdněte se na mikrovlnku to je zbytečnej mezistupeň,

no neni -páč voni jak se předpečou, tak nemusej bejt tak dlouho v tý troubě potom, páč todle co dělám já se dělá fcelku, vobalený tou slaninou a vomatlaný v olivovým oleju. Ale Tvoje verze taky zní dobře. Může se vyrábět klidně vobojí

hipík a tonička
že má mailová adresa je zabanovaná - sem eště nestihla napsat ani jeden příspěvek ... to už je diagnóza...

ty ďévušky sou tam vyloženě holky čikovný , to je slušná slepičárna.

jablunka

.jistota je kulomet.

tak si říkám, jestli by se to tu nemělo přejmenovat z ŽUMPY na BANÁNOVOU REPUBLIKU?

davidkova renata
moožná eště petrak,ale asi se pletu,

To jo, Němec už je tady. Já pekárnu nemám. Ale zase mám pakárnu
sem stará a mrtvá uš

a skloretická navrch

sejde z očí sejde z mysli,světská sláva polní tráva pani, a nevděk svjetem vládn

ste se reinkarnovala uš? A zrovna jako Teta Kateřina ze Saturnina?
Alexa

takové rozpustilé vidijk

ste úpablb, víte to??

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:23
- Nahlásit

Tinta76

též mám vod pondělka dovču 14 dn

já takýýýýýýý!!! Vůbec nevim kam jedem! Kdyby to bylo u vás, budu stát na kopci a řvát..Jo?

Tinta76
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:28
- Nahlásit

PetraK
my nejedem nikam, tak jestli pojedete vokolo, tak řvěte hodně moc, třá vás uslyšim, béme natírat u rodičů plot

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:28
- Nahlásit

Dobré ráno krasnoarmějci, dnes je velký den, bo končí červenec a taky má svátek Jablunka/Jimmi, aby zíta měly svátek Jimmi/Jablunka. A jelikoš tu vidim napojenou Gabifi, musim si kus dortu odříznout, neš ho sem dám, aby zbylo - víte, jak na tom pohřbu ojídala sóósíček aji s piksličky, dyš byla mamka pot stolem stran bespečí....

Takže děfčátka šecko nejlééépčíííííí a tady máte něco na zup...šiš promiňte, sem nestihla utýct ze záběru, tak to máte i se mnou ve spoďárách:

Dnes sme se s Mařenou děsně pobavily, byla strašně rostomilá. Ve výtahu - vona teda kráva dycky stojí vopřená vo mě předníma nohama a chce hladit - sem se jí ptala, jesi ví, jakej je pejsek. A vona začala kroutit hlavou, vykulila voči a nesměle vrtěla ocáskem. Tak sme zkoušely různý rasy...a víte, co je? Je vlčák! To me docela překvapilo, bo dyš sem se ptala, jesi je vlčák, byla úpa nadšená, že sem to dobře poznala! No a dyš sme přišly z procházky domki, byla tam eště máma, takže Mařena radostně hučela, dnes se jí to obzvlášť vedlo, byla děsně směšná a opakovala hučení několikrát a pak se přišla pohladit a pak šla zase hučet nijagáru ))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:32
- Nahlásit

Gerda
Velmi a moc děkuju paní,dneska vám to nechám,vemu si jen ty lentilky,páč se jedeme podívat na jeden domeček,tak abyse Štěpánek f autě zabavil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
a pak šla zase hučet nijagáru

tak tetkon už jen, aby to uměla brnknout na kytáru a může jít do K.T.O.

..a víte, co je? Je vlčák

ste fakt echtgoldmagor

Tinta76
tak řvěte hodně moc

budu řvát tak, že kdybyste natírali kotel ve sklepě, tak mě natuty uslyšíte

Erin
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 09:33
- Nahlásit

Pěkný pátek všem

PetraK
nemělo přejmenovat z ŽUMPY na BANÁNOVOU REPUBLIKU?

Nebo banán import export s.r.o.

Tinta76
Máš pravdu,včera večer sem porovnávala a vybírala,až se mě Žanek zeptal esli si kupuju nový auto,čico,že s tím dělám takovou vědu.

brezen2008

Tak to je na nerf,mít tohle etnikum v okolí.

<< 1 ... 3213 . 3214 . 3215 . 3216 . 3217 . 3218 . 3219 . 3220 . 3221 . 3222 . 3223 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání