| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 17:14
- Nahlásit
Benda
a vozeru se.
no tak mi snad můžeš poděkovat,ne, aspon sem ti poskytla důvod
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:14
- Nahlásit
davidkova renata
tak ses konečně rozhodla jí zabít?
tak to gratuluji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:17
- Nahlásit
Čus žumpáci, sme se právě vrátili z Maxíků. Byli úplně super, aj pejskům se moc líbili Megula dokonce tancovala "vařila myšička kašičku" a vypadala, že se jí to líbí
Měli jsme tam vystoupení, Orátko vzorně hajobucalo a předvádělo polohování. Belinka byla taky úpa hodná, páč nikoho nesežrala, jde to s ní vážně z kopce
Akorát mě nějak moc unavili ti lidi kolem a nejspíš aj to, že mi každý vnucoval panáka. Du do vany, musím se nějak stabilizovat
davidkova renata
Paní, moc vám děkuju za Gerdinu vraždu, uš to sluníčko dochází aj sem, bylo na čase
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:47
- Nahlásit
davidkova no proto to pisu sem akorat zapomnel napsat dekuju. Pred argoskem za argoskem nikdo nesmi stat nebo hana nebude hrat. Nebo to byl jinej sloup nez pan argo ? No ty vole kamile ja sem ale krava.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:50
- Nahlásit
Benda
No ty vole kamile ja sem ale krava.
no tak tim bych to uzavřela a typuju,že už jsi splnil svůj slib ohledně sebeožrání se žalem z důvodu úkladný vraždy slečny gerdy
Pred argoskem za argoskem nikdo nesmi stat nebo hana nebude hra
ty seš pako
hele a ptal ses mi už doma proč sem nic nedostala??????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:14
- Nahlásit
cus, jen sonduju predem, kdyby nahodou mel nekdo zajem o slepou zablesenou mopslici. Fotit ji jedem v pondeli, ale asi vhodna adeptka do linyi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:18
- Nahlásit
Fifi
zkus ty blechy nabídnout Janice a dědovi, třá budou mít zájem o novou kref
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:27
- Nahlásit
Biluška
zkus ty blechy nabídnout Janice a dědovi, třá budou mít zájem o novou kref
no jo,ale to jí furt zvostane na udání ta mopsice..
Fifi
lukrativní nabídka,ale nic mne nenapadá..zatim..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
no jo,ale to jí furt zvostane na udání ta mopsice..
Strčíme ji ke StaHi - jednak je to placatý a za druhé má z nás nejmíň psů takže má co dohánět . Úpa nejmíň psů máš teda ty a Gerda, ale omluvuje vás, že ste nezpůsobilé pro chov více psů páč byste je zmrvili už tím, že se na ně podíváte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:34
- Nahlásit
No a este bude k nabidce velmi bojacna samojedka. Takze materyjalu sem dneska nabidla vic nez dost. A moje cubky vypasly zahon redkvicek - nate jim chutnaly nejvic, zrejme maj nevyvazenej prisun potravy, ten svuj barf. A podupaly svine i hrasek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:52
- Nahlásit
Biluška
Strčíme ji ke StaHi
no jo,jako tudle tu frbulku
ste nezpůsobilé pro chov více psů páč byste je zmrvili už tím, že se na ně podíváte
díík,pani a navíc si přectafte,že by nám je moch třá benda někam převážet ,to by jim nepomohlo už ani vypádění
A moje cubky vypasly zahon redkvicek
moje čupka vypásla několik kg třešní,děda zase bude srát pecky..
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:55
- Nahlásit
davidkova NEPTAL kdybyl se ptal tak nepisu. btw vzal jsem si polstarek tak to bude drina ale zvladnu to. Lepsi drina za pikolou nez cakina pred posteli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:56
- Nahlásit
davidkova renata
a navíc si přectafte,že by nám je moch třá benda někam převážet,to by jim nepomohlo už ani vypádění
Ty jo, to už by byli úpa zralý na Vlčáry páč by byli úplně hin
moje čupka vypásla několik kg třešní,děda zase bude srát pecky..
S okamžitou platností zakazuju používat slova jako "třešně", "rybíz", "jahody", "meruňky", "rebarbora","hrášek", "salát", "ředkvičky", "cibule" a cokoliv jiného co roste Páč to fšechno roste tady a já už začínám propadat panice Předvčírem sem zapoměla přes noc venku motyčku a ráno na ní byli kořínky
A Mášenkova šéfová mi dneska poslala košík třešní jako poděkování, že jsem jí dělala v Polsku tlumočníka Sem se musela moc držet, abysem jí ho nehodila na hlavu Uš to nežere ani Orina
Opjetovně fšechny vyzývám, aby se ihned dostavili na sklizňovou brigádu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:57
- Nahlásit
Benda
kdybyl se ptal tak nepisu
jo,na tom něco je ,no ale co mám teda dělat???
btw vzal jsem si polstarek tak to bude drina ale zvladnu to.
tos ani nemusel esi mi rozumíš a bacha na tělesa,víš co to stálo prachů tak né že to hned zničíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:00
- Nahlásit
Biluška
cokoliv jiného co roste
tak přidávám slovo špeky!!!!
Předvčírem sem zapoměla přes noc venku motyčku a ráno na ní byli kořínky
jmenuji vás tímto strýčkem Pompo ,případně tetou,no..
Opjetovně fšechny vyzývám, aby se ihned dostavili na sklizňovou brigádu
todle máš v blbým tématu,patří to do Hlášení závodního rozhlasu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:06
- Nahlásit
Fifi
kdes to našla? jako ty psiska?
ted tu doslova žeru asi 200g čokoládu s voříškama a to vám je dobrota,psiska jsem vypádila na kopci plnech psů a dastyho jsem učila odložení kde je plno psů,na popátý to pochopil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:09
- Nahlásit
Biluška
tak pošli něco do prahy a mi s gerdou a davídkovou a petrou K se podělíme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:41
- Nahlásit
brezen2008
kdes to našla? jako ty psiska?
Jsou v utulku ve Skrivanech, v pondeli tam s Matheou jedeme nafotit a poznat je a sepsat povidani a pak je hodime na web. Nicmene tohle je info telefenni, pani z utulku mi volala, at dorazime, ze se ji tam toho zase nakupilo nejak vic.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:49
- Nahlásit
Fifi
no jaksi nemám slov,tak pak to sem hod a jí to rozhážu dál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 07:24
- Nahlásit
čus žumpáci, vstávejte a děte dřít. Nemyslete si, že gdyž je neděle tak se nedělá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 07:50
- Nahlásit
Biluška
já prosím jsem vzhůru od 4,35,ale k pc jsem se dostala až ted
dobré ráno žumpíci
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:09
- Nahlásit
brezen2008-du tě podpořit-dorazila jsem po 48hod z Duhy a tak se z toho dostávám pozvolna...krůček po krůčku do řad majoritní společnosti. Občas sice upozorním Romana, že si má zavázat tkaničku, ale jinak pohoda.....hele vemte si někdo Bublinu..."bordokskou" dogu...je milá a já nemůžu....majitel baráku hapruje se srdcem...du koukat na Srstku, právě nabízí spoustu pěkných kříženců teriéra.......
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:18
- Nahlásit
hally001
taky jsem koukala,mě se líbil ten poslední
dogu nemohu si vzít
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:34
- Nahlásit
brezen2008-je mi to jasný, taky má majitel "na kahánku" Jinak jsem koukala na ty závody v plavání...bych vzala Ajdu....jak dopadla voříškiáda?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:47
- Nahlásit
hally001
dorazila jsem po 48hod z Duhy a tak se z toho dostávám pozvolna...krůček po krůčku do řad majoritní společnosti. Občas sice upozorním Romana, že si má zavázat tkaničku, ale jinak pohoda....
Taky mi pokaždé dělá problémy přeorientovat se na komunikaci s lidmi na úrovni . Úpa nejhorší co mě může potkat je když mám dopoledne kanysku a odpoledne nějaké důležité jednání s velkýma papalášama s kravatou To ze mě pak padají perly
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:49
- Nahlásit
Biluška-no a neříkej, že tě nepřekvapí skutečnost, že ani kravaťáci si nedokážou zavázat tkaničku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:52
- Nahlásit
hally001
no a neříkej, že tě nepřekvapí skutečnost, že ani kravaťáci si nedokážou zavázat tkaničku
Oni většinou nosí boty bez tkaniček. Pro jistotu .
Ale bývají dost v šoku když jim všechno vysvětluju polopatisticky a za každou větou se zeptám "jasný?" A to se ještě děsně brzdím, abych neřekla "tak jdi a udělej to" Díkybohu, že neslintají, jinak bych jim určitě utírala tlamky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
hally001
elička neboduje nikde
vona celou akci prospí někde kde se dá,pak jí vytáhnu do kruhu,tam jí to neba,bo proč jí tahám ven ze spánku a běhat to ani vomylem )
no na kladenském voříšku byla z 15 devátá )))
no já bych vzala dastyho,bo za míšek udělá cokoliv,ale jenom těch 50metrů,100 je na něj moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:40
- Nahlásit
čus flákačííí
helejte všímáte se jak to zabití gerdy zabírá??
Můžete mi poslat klidně nějaký děkovný na účet dybyste chtěli
hally001
právě nabízí spoustu pěkných kříženců teriéra.......
koik si jich vzala?
Biluška
za každou větou se zeptám "jasný?" A to se ještě děsně brzdím, abych neřekla "tak jdi a udělej to" Díkybohu, že neslintají, jinak bych jim určitě utírala tlamky
přeorientovat se na komunikaci s lidmi na úrovni
mi řekni,kde s takovejma přídeš do styku?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2009 13:00
- Nahlásit
Jedna dve, kliste jde, kliste si jde pro tebe... Prave jsem chytla tri lezouci hnusaky po svejch nohach!! A to jsem si vezla zadel na kole, sem zvedava, kolik jich vobjevim na perdelicich.
Du este vypadit tupice rotvice, tak hezky zbytek nedelicky fsem.
|