Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

hally001
já ale netvrdím, že jsem zastáncem nebo praktikuji tyto metody doprčič,

jenže když je někdo přecitlivělej na prevence řezáním, tak na tom až tak nezáleží...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:55
- Nahlásit

jdu domů, děti, pa pa pa

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

jbat-já samozřejmě nejsem profesionální preventista, to bych neměla nick HALLY, ale PREVENTISTA....ač mám dvě feny, nenechala jsem je kastrovat a to nechci mít štěňata...né kvůli možným problémům, ale protože jsem na to v daném okamžiku neměla peníze-preferuju inhalační anestezii a to je u dogy asi 6000Kč a u Pepky asi 4500Kč...jinak jsem o tom vážně uvažovala , neboť kromě omezení venčení se u našich fenek objevuje faleška v takovým stylu, že se nevyspíme měsíc-a to několikrát do roka. Jinak kastraci neberu jako nepřirozený zásah do žívota psů a koček....oni přece nežijí dlouhou dobu přirozeně.....já si teda svý uhlídám, ale kdejakej kretén produkuje 2krát ročně štěňata, který končej nelibě jen proto, že mu to přijde naprosto nepřirozený, kastrovat fenu nebo psa, kterej se věčně toulá. Osobně bych kastrovala půlku republiky, když vidím, co se tady množí za asociální magory-tak asi tak.....JEŽIŠ DAVÍDKOVÁ, GERDO, JANIKO...SEM ASI PŘETAŽENÁ.)))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:58
- Nahlásit

hally001
když vidím, co se tady množí za asociální magory-tak asi tak.....JEŽIŠ DAVÍDKOVÁ
Heleď, ale zase tak škaredě o mamce nemluv jo? Fšichni víme jaká je, ale máme ju rádi, tož bacha

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:00
- Nahlásit

hyeno ja vim ze ty jsi rozumna ale jsou taci kteri sve psy tahaji do ruznych zarizeni a ti jsou nuceni sledovat sve opile panicky misto toho aby tra behaly po lesich. Takovy se potom nemohou divit ze prijdou o pozici alfa

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:00
- Nahlásit

jbat-ne jsem akorfát přecitlivělá na vytržení info z kontextu
Tvůj předposlední příspěvek jsem naštěstí nepochopila)můžu ti jen naprosto přesně říct že:"rajčátko nebude...táta tam přijede, psi to přivítaj a udělaj bobek na chodník..."

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

Biluška-nene, Davídková se klíďo množit může, to je dokonce žádoucí. Jo hele mamko, u koňařů jsečm zmínila tvý výchovný metody TRAVERZOU a oni hned pochopili, maj něco podobnýho a menuje se to "PARELIHO LOPATA"

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:04
- Nahlásit

hally001
-ne jsem akorfát přecitlivělá na vytržení info z kontextu

však né ty! já nesnáším řezání á la prevence!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:04
- Nahlásit

hally001
Osobně bych kastrovala půlku republiky, když vidím, co se tady množí za asociální magory-tak asi tak.....JEŽIŠ DAVÍDKOVÁ, GERDO, JANIKO...SEM ASI PŘETAŽENÁ.)))))
tož jako bacha!! sice nepíšu,ale su tady a hlídám!Taxi to uvědom,Viléme,Hynku,Jarmilo!
Biluška

děkuji ti náčelníku,že si se mě zastal!
Benda
Takovy se potom nemohou divit ze prijdou o pozici alfa
třá jí ani nigdy neměli,jak chceš urvat alfa pozici dyš se válíš po zemi poblitej??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:05
- Nahlásit

hally001
"PARELIHO LOPATA"
jako myslím,že názef je výstižnej,rozhodně se to nevylučuje jak by se někomu na první pohled mohlo zdát

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:06
- Nahlásit

hally001
Mařena má všechny orgány, co má mít, na preventivní kastraci se dívám stejně jako Hyena, samo nemluvim io kastraci ze zdravotních důvodů, kdy je ohrožen feny život či zdraví. Mařka právě na falešky docela trpí, vet z Pandy byl megaradikální, prostě chtěl kastrovat okamžitě, strašil mě příhodama z blízkého okolí, historkama o tom, jak se nevinná zapouzdřená rakovinka rozjede a že když se odebírá celá mléčná lišta, je to zákrok jak sviňa, že je lepší to prostě udělat hnedle, kor když je čupka starší, takřka ideální pacientka na to vyzobnutí. Sem mu řekla, že nevidim důvod řezat do zdravýho zvířete a von zas, že za chvíli už zdravá nebude a že se na 95 % v ordinaci sektáme, až budu kastrovat čubu s rozjetou rakovinou. Chápla sem to tak, že svýho psa v podstatě zabíjím tím, že ho nenechám operovat. Asi to bude jak řiká Brutofka, že je to jen pozvolnej rozjezd a rozkape se v příštím týdnu, kdy by měla jít do nejlepšího. Stran velkobřicha - prohmataná, břicho nebolestivé, netvrdé, vše OK....Právě volá máma, ať se laskavě uklidnim, že už kape, že jí zasrala celou kuchyň, jak loudila u misky. Prej už je veselá, tak zřejmě to vymáčknutí opravdu pomohlo. Holky, dík, já sem hysterka, dyť to víte, sem ráda, že tu ste a dycky mi hezky poradíte. Až budeme mít s bajkonůrem štěňátka, všem vám jedno na památku vjěnuju. Hallyjovic štěňátko pojmenuju Pepi, ta, co teprve přichází.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:10
- Nahlásit

Gerda
Právě volá máma, ať se laskavě uklidnim, že už kape, že jí zasrala celou kuchyň, jak loudila u misky. Prej už je veselá,
hurááááááááááá

hally001
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:11
- Nahlásit

Gerda-PEPA SE MNOŽIT NESMÍ-přišel voběžník z ministerstva vnitra VÍME? Sice sem vyšla dobře z vorganizovanýho prodeje omamných látek, ale z průseru s Pepí bych tak dobře nevyšla-víme vo čem mluvíme. Tak to je dobře, že Mařka uš sviní...dyby něco, zajdem do hospody-du do Duhy(((((((

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 15:27
- Nahlásit

davidkova renata
Prelliho lopadu aplikuju na koně už dobře 5 let. To neni žádná novinka
Gerda
davidkova renata
Holky už jsem to psala ráno. Jsem uplně umrtvená, už měsíc jsem nebyla přes víkend doma a navíc má být hnusně, takže se omlouvám, ale na Suchdol nepojedu. Ale dohodnu vám to na jindy a to by mohla vyjít i vyjížďka. Slibuju na mou duši, na psí uši a na kočičí svědomí. Sice jenom na hukulech, ale zase na to člověk nepotřebuje spešl úrazovou pojistku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:23
- Nahlásit

Leila
Tak jsem mu tu Pumu poslala, dokonce i s bonusovýma článkama navíc

past
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:36
- Nahlásit

Dobrý večer vtipní lidé, tvůrci dikobrazu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 19:32
- Nahlásit

V neděli si jdeme pročíst a prověřit smlouvy na pozemek ach, už aby to stálo. Život bude jednodušší.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:44
- Nahlásit

Biluška
Tak jsem mu tu Pumu poslala, dokonce i s bonusovýma článkama navíc
No de videt ze mas to... dobre srdce

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 07:42
- Nahlásit

leila
No de videt ze mas to... dobre srdce
Sice bysem radši měla prachy, ale budiš

Mucholabka
Dej vědít s předstihem ať stihnem vyřídit tu hypošku
Včera jsem koukala na jakýsi horůrek na DVD a byl tam fakt nádhernej picbul, toho kdybys viděla tak budeš řvát, že ho musíš mít . Takovej žíhanej jako Orátko, s tmavou maskou, nasvalenej jak švarcenégr a s hlavou jako kýbl. Fakt čananej pes A samozřejmě byl děsně zlej, páč je to pit

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 08:56
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak psiska dostali granule a doufám že odpoledne zajedem někam venčiti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 09:17
- Nahlásit

Biluška
Dej vědít s předstihem ať stihnem vyřídit tu hypošku
POzemek platíme přeci hotově na dřevo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 09:33
- Nahlásit

Mucholabka
Ale šak sem myslela barák

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 11:20
- Nahlásit

jo a dasty včera hlídal balonek,jen tak z prdelky,jsem ho přivázala a dala povel hlídej a jak jsem se blížila,tak si ho hlídal a štěkal jak pominutej
je to šikulka můj malej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 11:56
- Nahlásit

tak tady leje jak z konve

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 12:01
- Nahlásit

brezen2008
tady se silene zamracilo a za chvili urcite taky zacne lejt

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 12:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
brezen2008
Tady neleje a nebude Páč odpoledne u nás hraje Maxim Turbulenc a jestli kvůli tomu zmoknu tak se vážně naštvu
Do hospody se všichni asi nevlezeme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 12:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
Biluška
už to přestalo,tak jdem ven
vono zas vítí slunce,ty ..e to je počasí aprílové

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 14:07
- Nahlásit

Ja prave ukecavam mamu at me veme na vystavu kaktusu. Pac je prodejni tak potrebuju jet autem, abych mela jak ty kaktusy tahat domu. A protoze je to ve skleniku tak se vsadim, ze venku bude prazit slunko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 16:43
- Nahlásit

čus žumpííícíí
sme byly s gerdou dneska f Šárce a vona zase začla pršet,taxem jí zabila,vadí to tu někomu??
Dyby náhodou jo,tak upozornuju,že vod tý doby svítí slunko,takže..

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 17:12
- Nahlásit

me to vadi! Gerda mi vytiskla fotky co mam na chate, dam na ne cernej hadr a vozeru se.

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání