Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:30
- Nahlásit

PetraK

le ynkyt?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:34
- Nahlásit

Jo a jinak sme fčera byly u tý kamarátky, co má ofčandu Brinušku, jak hárala a chodili sme s Mařkou na krytí. Teď už Brinuška nehárá, ale měla z Mařeny děsnou radost, jako že si na to krytí budou aspoň hrát. No a Mařenu už vůbec nezajímala, nakonec jí od sebe odehnala! A pozorte! Zase u nás byl megaohňostroj, Mařena pěkně navolno, jak chytla paniku, dostala přivolání, přišla, při další salvě poodešla, opět přivolání, salvy se zhustily, dala sem vodítko - prověšený celou dobu, co sme stály, krafaly a pokuřovaly s kámoškama. Jak to přestalo, vydaly sme se dom, pěkně navolno, Mařka ocas nahoru. Jupííííííííí! Zase o krůček dál!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

isdpch
kdo se tu tu naváží do mého oblíbeného kynológického desatera, bože vy jste neznabozi, pes dycinky ze dveří druhej, co já se na tom nadřel a teď tohle tady
hele nech si ten tón,se to dá říct i jinak ty voe tak to mi zaskočilo kafe dyš si fspomenu na tón paní essi a tón pana zaříkávače zajímavý mi příde,že u nich je to přednost a pokud se někdo ozve,je neschopný debil co neunese konstruktívní kritiku a radu ze všech jedinou Ty voe,taky mě to tam baví,stejně jako tebe

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:38 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Náš debil Baskard nalezený pes NECHCE byť sááám. Krásne si zvykol, už s ním nebolo treba spávať v izbe pri chodbe, tak sme ho nechali samého. Prvú noc tíško kníkal, bral topánky a s buchotom ich púšťal na dlážku. Po ukrytí topánok, sťahoval kľúče a rachotil s nimi. Nakoniec zaspal. Alebo sme zaspali my, to už neviem. Toto sa stupňovalo dve noci. Poslednú noc, strhol a zničil všetko (teda to nič čo sa ešte môže nachádzať v prázdnej chodbe).
Krabica zo sáčkami na psie hovienka, všetky sáčky z danej krabice, kľúčenky, handra na zemi pod topánky, doškriabaná stena, nahryznutý a polostiahnutý obrus na skrinke, takmer stiahnuté sklenné terárium s Osmakom z dotyčnej skrinky, a nadôvažok očúrané vchodové dvere z vnútornej strany.
To všetko sprevádzané takmer nečujným kníkaním, rozklepaný ako osyka. Pritom spíme hneď vedľa za dverami bez sklennej výplne.

Včera večer, keď sme sa začali chystať spať, tak sa začal triasť, jasne že s ním v noci zase niekto je. Ešte stále ten byt potrebujem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:39
- Nahlásit

Gerda
- prověšený celou dobu, co sme stály, krafaly a pokuřovaly s kámoškama.
protože ses jí nevšímala a nemeldovala ty svý projevy jako..Maryje,co děláš,dej ten vocas nahóru,aby ses nezbláznila..atd..
si snad koupuim petardy aš budeš u toho mořete a uděláme si s Mařkou grilovačku s vohnostrojem

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
elejte mušim vám říct,že vod tý doby co čokl vyrazil ze dveří jak mastnej papír z průjezdu a srovnal se zemí 2 sousedovic haranty aniž by to vůbec vzal na vědomí,chodim první já
To znám, sama je v poho, ale když hlídáme i druhou, tak chtěly soutěžit, kdo že vyletí rychlejc a dořve hlasitějc. Skončilo to když jsem před černou stihla loupnout klíče a zároveň nohou přivřít hyenu ve dveřích (zapla´tpánbůh, že je tak dlouhá. Vod tý doby jsou z nich kupodivu velmi slušné dámy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:41
- Nahlásit

gabi
Náš debil Baskard nalezený pes NECHCE byť sááám
přečti si vedle téma Nesamostatnost a mezitim si sbal a jedte na Vlčáry Já nevim,takovou dobu tam si a všecko aby ti čék řikal!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:42
- Nahlásit

jbat
a bolí to, to jo, von se naučil přiletět k tobě, všema štyrma najednou se ti odrazit od stehen

vypadám jak tejraná...

jo, to si ještě pamatuju , šla jsem k páně dochtorovi na gyndu a špekulovala, jak asi bude koukat na ty krvavý šlincy na obou stehnech. Tak jsem rovnou nahlásila: "Nejsem tejraná, nehodluju SM technikám, mám doma štěně ohaře!" To byla ta nejlepčí prohlídka, páč on míval český fousky, tak jsme se tak prokecali až do mýho odchodu.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
pokud se někdo ozve,je neschopný debil co neunese konstruktívní kritiku a radu ze všech jedinou

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:46
- Nahlásit

PetraK
Tak jsem rovnou nahlásila: "Nejsem tejraná

já mám moc hodnýho a sympatickýho obvoďáka. a jednou jsem k němu přišla a už jsem nebyla s tím dementem, o kterým věděl, páč mě párkrát ošetřoval ale zrovna jsem byla dodraná a obouchaná z blbnutí v posteli se psem a von na mě tak koukal a když jsem vodcházela, tak říkal "slečno, ale zasloužila byste si někoho lepšího, víte?" hodnej je.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
toto je zase moje destatero:
-nalezenec nesmie NIKDY do našej postele (ešte by si zvykol)
toto neplatilo len v prípade Sindy, pretože to bolo súčasťou prípravy pre jej budúci život.
-nalezenec nesmie NIKDY na vlčáry (ešte by si zvykol a musela by som ho tam nosiť znova a znova)

No zatial len dva body ako pre teba.
zatial si niečo vymyslím.
Ale je to moja vina, myslela som si že sa tam už nedá nič zničiť. Aspoń to ešte žiadneho psa nenapadlo, a tento dočiahne skoro všade, keď sa postaví na zadné.
Rozmýšlala som že ho šupnem do našej novej klietočky, ale on by mi ju zničil a to zase nie, na to som lakomá.

Inak bude nejako spriaznený s Dastikom, chudý nežravec, ale pracoval by.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:55 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

gabi

Náš debil Baskard nalezený pes NECHCE byť sááám...

kup si rodiny domek

ps: neumis nahodou nemecky? pojedeme do nemecka koupit stare auto, ale nevieme, ako sa dohovorime..

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:57
- Nahlásit

jbat
"slečno, ale zasloužila byste si někoho lepšího, víte?"

jak tagle může mluvit vo Prdinoškovi??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:58
- Nahlásit

isdpch
nelekla ses ?
tebe ne
chudák neví co by z mejch příspěvků popřela dřív,
vid? Zkus příště napsat že je třá pondělí,možná bude tvrdit,že je středa a béme mít kračí tejden
argosek
pojedeme do nemecka koupit stare auto, ale nevieme, ako sa dohovorime..
nejlépe německy,pane

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:59
- Nahlásit

argosek
ps: neumis nahodou nemecky? pojedeme do nemecka koupit stare auto, ale nevieme, ako sa dohovorime..
No po anglicky predsa, tak ako moj milovaný keď kupoval naše Subááááru.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:59
- Nahlásit

PetraK
jak tagle může mluvit vo Prdinoškovi??

no že jo?!
jsem mu to pak vysvětlila, smál se a teď ho moc miluje. a paní zubařka ho taky miluje. a ještě stará paní bytná, ta ho vídá každý den a vždycky říká "Ten vyrostl!!!!". doga, no...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:00
- Nahlásit

gabi
nalezenec nesmie NIKDY do našej postele (ešte by si zvykol)
většinou si stejně zvykne
nalezenec nesmie NIKDY na vlčáry (ešte by si zvykol a musela by som ho tam nosiť znova a znova
nech ho tam rovnou a máš klid
Do klece ho vraž,tu snad nerozebere,jakou máš?

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:02
- Nahlásit

davidkova renata

nejlépe německy,pane

date mi rychlokurz?

gabi

No po anglicky predsa, tak ako moj milovaný keď kupoval naše Subááááru.

tudej, tumorou, subaaru.
a vy jste brali od soukrome osoby, nebo od bazaru? a z jakeho mesta? my asi pojedem az k hamburku uaie

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
Ten vyrostl!!!!".

esi jí třeba neměnili skla v brejlích třeba? Že by pak víc zvječovaly???

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
Do klece ho vraž,tu snad nerozebere,jakou máš?

Vrazím ho chlapovi do práce na stálo a zoženiem si nejakého slušnejšieho nalezenca.

a klec nedám, tá je len moja a Šmudlíkova.
http://www.pet-faunas.cz/p91a.htm

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:07
- Nahlásit

argosek
date mi rychlokurz?
Ja.Und haben Sie,bitte,zehn tausend Kronen?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:08
- Nahlásit

gabi
zoženiem si nejakého slušnejšieho nalezenca
konečně uvažujete ekonomicky,pani,sem na vás pyšná
hm..vypadá dost nestabilně a vachrlatě,esi je velkej a nasranej moh by jí zničit

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:10
- Nahlásit

argosek
tudej, tumorou, subaaru.
a vy jste brali od soukrome osoby, nebo od bazaru? a z jakeho mesta? my asi pojedem az k hamburku uaie

"Opýtajte si svoje subaru na valentína..."
Neviem do akého mesta, ale bral ho od autorizovaného predajcu, čo ho ako nové predával a aj sa o autíčko celý jeho život staral. Predsa len istota je istota.
A mal všetko vybavené predom, lebo si pre neho išiel sám a be auta a vracal sa s autom.
dvtedy robí nákupcu starých áut pre vlastnú firmu. Takže už doniesli pár pracovných Nissanov a ešte čosi.
A veľká spokojnosť.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:12
- Nahlásit

davidkova renata

natyrlich. hele a jdete v nedeli na grupnpromenade? a neviete, ci tam bude aj mesije baanda deux?

gabi

na zajhrade mi mokne takova docela velka klec (v pohode se v ni zmesti nemecky ovcak a vyspinka), nechces ji? huncuta diana by ti ji mohla privezt staronovym volvem kombi..

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
konečně uvažujete ekonomicky,
ja som velice praktický človek, ako by som sa inak tých čoklov čo sa na mňa nalepia zbavila?

Ekonomické to ešte veľmi nieje, lebo sa mi ich nedarí udávať so ziskom.

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:15 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

argosek
na zajhrade mi mokne takova docela velka klec (v pohode se v ni zmesti nemecky ovcak a vyspinka), nechces ji? huncuta diana by ti ji mohla privezt staronovym volvem kombi..

nechaj si ju presvojho trhacieho psíka, Baskymu sa už stavia voliéra a vo firme aj tak bude bývať väčšinou na riaditeľskom sekretariáte, lebo tam je vždy najviac ľudí.

Tá naša autoklícka je veľmi útulná. Vyspinkajú sa tam moji obaja psíci a šmudlík tam má na výletoch konečne súkromie a Kľud, ktoré tak veľmi potrebuje na svoje pošahané nervy.
A je náhodou super, delená a veľká na celý kufor.

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:17
- Nahlásit

gabi

taky premyslim o subaru, ale asi zvitezi audi allroad - sice nema dusi forestera, ale je takovy praktictejsi. v odbe, kdy mi (snad) vrati ridicak, bude (snad) vrcholit krize, tak by to ani nemuselo byt moc drahe . ted jedeme pro stare volvo kombi - mame vyhlidnutych nekolik bazaru, takze to bude takovy nakupni vylet - jsem zvedavy, jak to dopadne .

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:17
- Nahlásit

Než ty vaše litanie čék dočte, tak jste o další tři stránky vepředu ... ste bláznivý

Harantíííííí maj prázdniny, od rána mi tu řvou cikáňata, za vrátkama Brut s Aluškou a před chvílí bezďáci, že chtěj mít taky trošku klidu ..... jak sem byla nas*aná, tak jsem pro změnu řvala já na ně, že kdyby chodili jako všichni ostatní do práce, tak by nebyli zalezlí v azyláku a nevadil jim štěkot psů, tak ať se sklidněj.
Myslím, že ode dneška budu muset chodit ven jen s Brutem, jinak dostanu brzy po frňáku

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:18
- Nahlásit

gabi

nechaj si ju presvojho trhacieho psíka, Baskymu sa už stavia voliéra a vo firme aj tak bude bývať väčšinou na riaditeľskom sekretariáte, lebo tam je vždy najviac ľudí.

dobre, prosim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 13:20
- Nahlásit

argosek
natyrlich. hele a jdete v nedeli na grupnpromenade?
ja,wir gehen,kouknen sie do thema Grupenpromenade hier na czhund.
neviete, ci tam bude aj mesije baanda deux
ich glaube,že nicht.Er arbaitet

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání