Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 11:58
- Nahlásit

což si člověk prvněpsí nemusí uvědomit, k čemu to je dobrý,
jj

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:00
- Nahlásit

kdo zná vlky tak dobře, aby to moh využít a praktikovat na dnešní přešlechtěný čoklidy?!
jbat
tak to není, spíš kdo dokáže přenést pozorování z divokých šelem na domestikovaná zvířata s posunem symbolů a chování?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:01
- Nahlásit

argosek
dík za tip.

ale urcite je schopen pobrat to, ze ty, jako zivitel rodiny a platce socialniho a zdravotniho pojisteni, prosazujes v klidu svou vuli.

takhle nějak jsem schopná to pobrat, ale když člověk vidí ty extrémy... holt čas ukáže.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:03
- Nahlásit

Sali
kdo dokáže přenést pozorování z divokých šelem na domestikovaná zvířata s posunem symbolů a chování?

no já to teda takhle nějak myslela, jen to neumím napsat tak květnatě.

argosek
na muj vkus mas prilis (aspon podle meho nazoru) cernobily pohled na vec

to nejen na váš vkus, pane, to na více vkusů. ráda se ale nechám přesvědčit o nějaké té šedi mezi tím...

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:06 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

Pes první do dveří, pes žere poslední apod.,
ľudia, ktorí nemajú o psoch ani páru a pritom nejakým spôsobom sú za psa zodpovední, a keď nevedia kde začať a čo od toho psa chcieť a ako s ním komunikovať, pre takých ľudí sú tieto barličky veľmi dobrým cvičením.
Zo psom, ktorý ťa chce vo dverách predbehnúť, zraziť na kolená, prevalcovať a povláčiť (ak ho máš na vodítku)len aby sa dostal von pracuj tak, aby vychádzal cez dvere až za tebou. Prinúť ho spolupracovať aby urobil to čo chceš ty a nie to čo chce on.
To je zmysel týchto cvičení. Naučiť človeka pracovať zo psom a psa spolupracovať.
A problém týchto cvičení je ten, že ich ľudia neberú ako cvičenie, ale neustálym ústnym a písomným podaním sa z toho stáva písmo sväté. Tak a nikdy inak.

aji bych řekla že ti psi mají dovolené mi klidně i po hlavě skákat,

veď práve o tom to je, majú to dovolené, alebo aj ked chcem, tak im prikážem cez dvere ísť ako prvým aj keby sa im nechcelo. (napríklad do koterca alebo prepravky)

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:07
- Nahlásit

neumím napsat tak květnatě
jbat
pozor, já nekvětnatím, já se snažím stručně a přesně definovat myšlenku, kvete tady někdo jinej.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:07
- Nahlásit

gabi
díky.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:08
- Nahlásit

Sali
pozor, já nekvětnatím, já se snažím stručně a přesně definovat myšlenku, kvete tady někdo jinej.

ježiš já to nemyslela zle!
a kvete tady leda Gerda, protože má pořád nějaký beďary a bradavice a jinou havěť.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:09
- Nahlásit

gabi
zmysel týchto cvičení. Naučiť človeka pracovať zo psom a psa spolupracovať.
problém týchto cvičení je ten, že ich ľudia neberú ako cvičenie

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
no, asi nemusím říkat, co umí takový JRT, když přilezu z práce...

no ale u nás to o moc jinčí nebude. Já to ale pořešila tím, že hned ve dveřích hlásím - "Copak dneska dostanu za dáreček, copak dostnauuu???" a von se vodpřemetí do hračkárny a vytáhně nějakou oslizlost, kterou se mi snaží během zouvání narvat do xichtu. Já mu to pak seberu a mrsknu do prostoru, tím získám cennou fteřinu, abych mohla skopnout botu, to von už je zasejc zpátky, tak ho pochválim jakej krásnej dáreček mi to pořídil, seberu a mrsknu....další cenná fteřina..... a tak dál . Někdy nechci dáreček ale se zeptám: "Kdepak já to mám papučky, kde asi, to ví jen hošíček!" A hošíček ví kulový, páč si to natáhnul do pelechu a zabordelil, takže musí hledat a to se s přemetama dost blbě dělá , když to najde příde celej radostnej zamotanej do preclíku a chce za vodměnu podrbat kejty. takhle my to máme. Jen sousedi co čekaj dole na vejtah se asi krapítek divěj, co to v prvním patře bydlí za debila

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:10
- Nahlásit

kvete tady leda Gerda, protože má pořád nějaký beďary a bradavice a jinou havěť.
jbat
prdlačku, kvete tady jiný řešivý lidstvo, a kvete ze mne

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:11
- Nahlásit

PetraK

co to v prvním patře bydlí za debila

sousedi všeobecně jsou nechápavý plémě...

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:12
- Nahlásit

gabi

zeny to su huncuti, zeny to su huncuti, hned vzdy vsetko vedia
ziadnemu vsak muzovi, ziadnemu vsak muzovi pravdu nepovedia
napriek tomu kazdy muz ma ich rad
kazdy sa da kol prstu omotat
zeny to su huncuti, zeny to su hnucuti, pravdu nepovedia!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:13
- Nahlásit

Sali
esi myslíš mě tak já spíš ráda čtu, když někdo píše vo nečem, čemu rozumí a můžu se něco naučit a pochopit. i když budu za debila, to jsem stejně, tak aspoň budu debil s nějakejma vědomostma.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:14
- Nahlásit

Ale dyk PetraK JE naše květinka

brut
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:14
- Nahlásit

Dobré poledne
zítra k nám dorazí ségra s Balinkou .... to budou mít ti mí chlupatci radost
Jinak včera harantíííí dostali vysvědčení ... a ten můj malej pitomec má trojku z občanky. ..... sem se dost podivovala a jeho odpověď zněla: "když mně nebaví se učit, co je morálka, když to každej blbec přece ví a pak taky věci jako třeba, kde se smí a nesmí v EU prodávat alkohol mně fakt neberou" ... s tímhle přístupem asi lepší známku mít nebude
Jo a jinak mu nejde latina ............... Sali neznáš nějakej trik na její učení? Mně potíže nedělala

Tak a teď si vás jdu dočíst...

gabi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:15
- Nahlásit

argosek
Prosímťa, to si z ktorého šlabikára vybaral?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:16
- Nahlásit

brut
kde se smí a nesmí v EU prodávat alkohol mně fakt neberou

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
protože má pořád nějaký beďary a bradavice a jinou havěť.
beďary má Garp. Bradavici mám jen jednu. Kvete leda blbost, pak s tim květěnim souhlasim, ale řekli sme si, že tomu stran přecitlivělosti nebudeme řikat blbost, ale Rejnmen. Tak nebuďte hubatá, milostivá, nebo f tý raifce zůstanete eště 37 let!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

no čus! ste mě nigdo nescháněl ,ani argošek dokonce!
neeeestíííííháááám,proč tak píšete?
Sali
no tak příští tejden uvidíme snad jo

helejte mušim vám říct,že vod tý doby co čokl vyrazil ze dveří jak mastnej papír z průjezdu a srovnal se zemí 2 sousedovic haranty aniž by to vůbec vzal na vědomí,chodim první já Dyš přídem domů,žeru první taky já,ale akorát proto,že mám tuty vječí hlat a ručičky,narozdíl vod čuby,tagže si to můžu nandat sama
a eště veselá historka..moje kámoška(né moc kynolog ,ale snaží se) si pořídila špringra (se jí líbil dyby vás zajímalo proč ) a přibrala asi 3 kila páč se právě doslechla,že pán musí jíst prga,takže než dostal čokl,musela povinně něco i vona i dyš většinou vůůůbec neměla hlat ,tomu řikám zápal pro věc

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:17
- Nahlásit

kde je Biluš? mám jméno Dobromil Podpěra!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:17
- Nahlásit

jbat
sousedi všeobecně jsou nechápavý plémě

a tak já zas na tohle kupodivu celkem kašlu, je mi celkem fučík, co si o mě myslejí. Hlavně že se čokl baví a je radostnej, páč na to ráda koukám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:18
- Nahlásit

jbat
Dobromil Podpěra

argosek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:18
- Nahlásit

gabi

to jsem si tak, jeda z uzovskej panice pobliz rimavske soboty, nekde u zvolena na benzinove stanici koupil kazetu "ja som optimista" od milana lasicy v domneni, ze se jedna o nejake vtipne povidani a ony to jsou pisnicky, ktere natocil s bhs a ted - jelikoz to je jedina kazeta, co v aute mam - je to nejposlouchanejsi album v nasi domacnosti. a aspon jsem se dozvedel, ze zeny su huncuti!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:19
- Nahlásit

Gerda
37 pani?!?! co to je za blbý číslo?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

brut
když mně nebaví se učit, co je morálka, když to každej blbec přece ví a pak taky věci jako třeba,

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:21
- Nahlásit

PetraK
páč na to ráda koukám.

jj, taky mám nejradši všechny nohy a uši v brutálně rychlém a radostném pohybu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:22
- Nahlásit

argosek
huncuti

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:24
- Nahlásit

jbat
taky mám nejradši všechny nohy a uši v brutálně rychlém a radostném pohybu...

jen ta megarychlost je někdy dost bolestivá, hlavně takghle třeba pro nos

číhni mu někdy když je radostnej, ale kapek ne tak zrychlenej, číhni mu do očí- to nejsou voči to sou talíře. Ešusíno má vždycky radostí a očekáváním zorničky přes celý voko!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 12:27
- Nahlásit

PetraK

no tak Blbís umí tak krásně kulit ogále, když vytáhnu jeho oblíbenou požonku se snoopym, že asi vim.
a bolí to, to jo, von se naučil přiletět k tobě, všema štyrma najednou se ti odrazit od stehen a zase letět do dža a to třeba dvacetkrát, než se přezuju, abysme mohli jít ven. vypadám jak tejraná...

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání