Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:01
- Nahlásit

PetraK
nevyšlo skrzevá ten drát co tam čoklovi vadí
Hele a to jste zkoušeli na nekonečným navijáku? Já že při jednorázovém tažení igelitu ten pes narazí na drát až úplně v cíli a to už většinou " zabíjí igelit" a je mu to buřt.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:06 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Díky,díky,díky.......dneska to slatký a chlast vopravdu potřebuju. Doma sou fšichni haranti a Matýsek fčera přijel dom s horečkou a přez noc se vyšplhal na rovnejch 40°C,tagže sme chladili a dávali diazepam a dneska nám bylo u můdr řečeno,že je to ta agresivní chřipka a máme se na ni těšit fšichni.

Jinak čus fšem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:08
- Nahlásit

Sali
kanár z toho měl druhý Vánoce, a nešel mu pak vůbec vyndat rukáv z huby.

Tak nějak, akorát F k tomu nepotřebuje rozjařit, on je takový s ním umím asi jenom já a pár lidí kolem mně, kterým se nebojím ho svěřit třeba i pohlídat, lidi co ví co takový pes dokáže když se mu bude chtít a nedají mu příležitost, a ten pes se nesmí ubíjet a lámat, jak se o to pokoušela předchozí majitelka, ale podporovat v jeho buldočím sebevědomí a tím je pes bezpečnější pro všechny. vztah pak není založený na "opovaž se a zabiju tě", ale "jsi šikovný, není ti to zapotřebí". On je totiž hajzlík a rád překonává, vymýšlí a zkouší, má rád ten pocit výhry, ale když jsme si spolu rovni a umíme si dělat ústupky navzájem, ne jenom dělat pes ústupky na MOJE přání, tak jsme spolu v pohodě a je to fakt pan pes, stejně jako jeho otec. Pak je ten pes strašně hodný a poslechne na mrknutí okem. Jak se po něm neco chce násilím, tak se vzpěčuje a bojuje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:08
- Nahlásit

jablunka
Ajajajaj, pani, hlavně ať to nechytíte fšichni! Ona je to fakt nějaká agresivní záležitost, lidi lehaj s velikejma horečkama. Chuďátka robátka, ať se jim brzo uleví, taková horečka je hustá!

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:09
- Nahlásit

Mucholabka
víš, Tchořův největší problém je teď ten, že díky zkušenostem od Rudy z toho psince s těma fakt zlejma obrama, co uhnou a zařadí se jen na přirozenou autoritu a naprostou absenci strachu člověka, který je ošetřuje,
je schopný omylem vyhnat pod fasádou měkčího psa jen výrazem a řečí těla, když se nehlídá, a nenahraje pro psy strach a nejistotu, kterou oni potřebujou, aby do něj vůbec šli...
když je ten pes jasně měkkej, nebo mladej, tak není problém, to dá najevo předem, a Tchoř se napojí...ale když to má ten pes jen skovaný pod fasádou, a ani psovod na to neupozorní, a ten pes taky ne, může se stát, že Láďa nastaví laťku moc vysoko, a pes to neunese....je to vohubu, a strašně si to hlídáme, prot s ekaždej pes opatrně testuje, jak moc tlačit se může v simulaci střetu...
Na Ládu koušou skvěle praktický psi, co si rádi užijou fíka-opravdu nezdolnou kořist, a přijímají tu výzvu TAK POJĎ! a maj z toho radost...a to se můžou rvát na zemi, v bordelu, prostě úplná simulace čehokoliv, jak dlouho je třeba, než to jako psovod zastavíš, dáš fíkovi klid a psovi předej mi ho...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:10
- Nahlásit

Sali
Salííííí, rychle tu adresu, plís, už vyrážíme,chci to po cestě hodit na poštu

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:13
- Nahlásit

jablunka
40°C,tagže sme chladili a dávali diazepam a dneska nám bylo u můdr řečeno,že je to ta agresivní chřipka a máme se na
jéjej, tož se držte

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:16
- Nahlásit

vztah pak není založený na "opovaž se a zabiju tě", ale "jsi šikovný, není ti to zapotřebí".
Mucholabka
ale tak to má snad každý, kdo do psů trochu vidí, má dobrý sebevědomý zvíře, a chce parťáka ke spolupráci...
jen si myslím, že u sraček, co fakt ubližujou druhejm, aby na nich rostly, se musí vopatrně, a unfair chování fakt zakázat, protože vzniklá škoda na druhých je pakvětší, než poškození psa tím "zkus, a zabiju tě".

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:18
- Nahlásit

Biluška
sova odletěla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:18
- Nahlásit

Lékaři, mám na vás prosbu, ale je to dost nechutný, na co se zeptám. Sem si tak brousila nohy rašplí, furt sem si řikala, že mám ňákou tvrdou kůži na bříšku pod palcem, ryla sem to,ryla, změkčovala, až sem si vydloubla kousek kůže, začalo to desně krvácet a mě došlo, že to nebyla tvrdá kůže, ale bradavice, kterou sem si vydloubla. Jako jasně že skočim na kožní, ať mi to vypálej nebo vyříznou, ale nevadí to, že sem si pravděpodobně kus tý hnusný věci vydloubla? Vono to krvácelo docela dost, je tam teď taková dírka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:19
- Nahlásit

Hyena
Hele a to jste zkoušeli na nekonečným navijáku?

no, na tom nekonečným a problémek je v tom, že mu bylo drátem elektrického ohradníku nakopáno u kraví ohrady a od tý doby jsou krávy a dráty "nejvječí nebezpečí a nepřítel všech psů celýho světa" a pak při tom coursingu mu ten drát kapek drcnul do nožičky a málem mu upadla, moch taky umřít........ takže i když jsme pak zkoušeli běh ve dvojici a nakonec běh s jeho nejmilovanější picbůmkou Abbie tak...... nic. V makovici leží návod, že dotýkati se drátů i těch na zem spadlých se nedoporučuje, takže to dodržuje

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:21
- Nahlásit

Gerda
Tohle by se Paroubkovi stát nemohlo, tak obrovskou rašpli zatím nevynalezli.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:22
- Nahlásit

Gerda
nic se neděje, jen to znova doroste...jen to teď ošetřuj, a´t se to nezanítí. Času dost na excizi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:23
- Nahlásit

jablunka
přez noc se vyšplhal na rovnejch 40°C,tagže sme chladili a dávali diazepam a dneska nám bylo u můdr řečeno,že je to ta agresivní chřipka a máme se na ni těšit fšichni.

chůdě malý Matýskovatý. A chůdě vy pani, páč to bude na vás.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:24
- Nahlásit

Garfield
Tohle by se Paroubkovi stát nemohlo, tak obrovskou rašpli zatím nevynalezli.

a to je škoda, pak by měl dírku do hlavičky, a měl by v ní aspoň průvan, tagle tam nemá nic

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Saliale tak to má snad každý, kdo do psů trochu vidí, má dobrý sebevědomý zvíře, a chce parťáka ke spolupráci...
myslela jsem to spíš tak, že u nás nikdy nefungovaly takové ty peechoviny Pes první do dveří, pes žere poslední apod., aji bych řekla že ti psi mají dovolené mi klidně i po hlavě skákat, když se F mazlí tak mě hryže a pere to do mě , takovýma věcma jako skákání po lidech se nezatěžuju páč mám psy, co rádi na všechno a všechny šahají rukama a nebudu jim z hlavy vytloukat jejich podstatu a kdo ke mně přijde, počítá s tím že jde za psama a když se mu to nelíbí, tak ať táhne odkud přišel, tady je moje území a území těch psů a oni si budou dělat, co uznají za vhodné. Třeba i dělat krátery a rozebírat zahradu, stejně je jejich. Ale taky po nich občas něco chci

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Gerda
Poslyš sem si vzpomněla. Brácha měl bradavičáky na ruce, rozlezlo se mu to časem na prsty, na dlaň a tak se to nějak rozsemenilo, kurvy jedny. No a byl několikrát na nějakém tom vypalování tekutým dusíkem či jak se to dělá (ani nevím) a vždycky přišel s čistou rukou, ale časem se znova rozsemenil. No a pak zmizel na 14 dní k moři, kde se co by mořský živočich louhoval pořád v té vodě, o sladkovodní vodu ani nezakopl a vrátil se čistej jak slovo boží, což mu vydrželo až dosud a to už je pár let. Takže si vem hadřík namoč do vody, vyždímej a vyválej v soli (nejlépe mořské) a omotej si nohu a choď tak třeba tři dny, jen tu sůl obměňuj, za to nic nedáš, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:26
- Nahlásit

PetraK
drát kapek drcnul do nožičky a málem mu upadla, moch taky umřít........

\ pani, já tu hysterku úpa vidím a směju se jak kráva!!!!!!!
to bude něco jako když Blbís ublížily vafky (lítal s balonkem a dal si vo ně čelo) a teď když jdu ztlumit nebo zesílit topení, tak začne strašně nadávat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:30
- Nahlásit

Sali
Garfield
děkuju defčata, operuju neředěnou betadinou, hypermangánovou koupelí, modřidlem a po vysušení framykoinem. Na profidloub se objednám. Nic se nikam semenit nebude, přísnej zákas!

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:35
- Nahlásit

u nás nikdy nefungovaly takové ty peechoviny Pes první do dveří, pes žere poslední apod., aji bych řekla že ti psi mají dovolené mi klidně i po hlavě skákat, když se F mazlí tak mě hryže a pere to do mě , takovýma věcma jako skákání po lidech se nezatěžuju páč mám psy, co rádi na všechno a všechny šahají rukama a nebudu jim z hlavy vytloukat jejich podstatu a kdo ke mně přijde, počítá s tím že jde za psama a když se mu to nelíbí, tak ať táhne odkud přišel, tady je moje území a území těch psů a oni si budou dělat, co uznají za vhodné.
Mucholabka
SAMOZŘEJMĚ!!!! přece mi necheš říkat, že kromě korespondentů bluefora někdo opravdu dělá takový peachovny s machismem, to snad dovedou jen ty pakovikuni...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:36
- Nahlásit

jbat
nebo zesílit topení, tak začne strašně nadávat

divíte se mu pani? Víte jak sou wafky nebezpečný??? Brtnik by moch povídat, krom toho že mu jednou blafly do gezichtu, když je zapaloval, tak se vo něj jednou tak praštil, že ty nadávky, kterejma je posléze častoval mě rozplakaly tak, že jsem musela opustit místnost, když vzkřiknul" Hyjenojednanecitelná!" (Hyena promine :eek upadla jsem v předsíni na zem a vzlykala tak, že zvonil soused, esli mi neubližujou . bože to jsem si neměla vzpomenout, to jsem neměla, tlemim se tu nahlas

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:37
- Nahlásit

Garfield
jen tu sůl obměňuj, za to nic nedáš,

maximálně tu nohu.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:38
- Nahlásit

Gerda
operuju neředěnou betadinou, hypermangánovou koupelí, modřidlem a po vysušení framykoinem.
stačí ten betadine, a zasušit pak když tak modřidlem, necpi tam ATB, když tam nic není!!!!!!
jinak samozřejmě ten matroš je infekční, obsahuje viry bradavice, čili desinfikuj si prsty, nástroje, fše.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:39
- Nahlásit

PetraK
divíte se mu pani? Víte jak sou wafky nebezpečný??? Brtnik by moch povídat, krom toho že mu jednou blafly do gezichtu, když je zapaloval, tak se vo něj jednou tak praštil, že ty nadávky, kterejma je posléze častoval mě rozplakaly tak, že jsem musela opustit místnost, když vzkřiknul" Hyjenojednanecitelná!" (Hyena promine :eek upadla jsem v předsíni na zem a vzlykala tak, že zvonil soused, esli mi neubližujou . bože to jsem si neměla vzpomenout, to jsem neměla, tlemim se tu nahlas

no tak teď už to chápu, vono se mu to asi od vás doneslo, tak je rači opatrnej.
to muselo bejt strašně vtipný, mne by asi zabil, já bych totiž ani nikam nedošla a smíchy se poch*ala...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:39
- Nahlásit

Sali
přece mi necheš říkat, že kromě korespondentů bluefora někdo opravdu dělá takový peachovny s machismem
Většinou mají se svými psíčky strašný problém majitelé bišonků, maltézáků a jorkšírů a co vím, jedině tohle je zachraňuje od jisté smrti způsobené útokem psa znám jich až moc

Meta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:40
- Nahlásit

Gerda
Kdyby se nějaká mrcha ještě objevila, kup si v lékárně spejšl náplast na bradavici a nejspíš se vyhneš dusíku a dalšímu vědeckému tejrání osob...Nebo počkej do jara na vlaštovičník.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Mucholabka
já se zeptám, páč nevim, ale Blbís se tak nějak sám naučil, že mě do dveří musí pustit, páč máme blbý dveře a minimálně dvakrát bych na něj šlápla, než bych ho mohla pustit, to mi příjde v pohodě. ale občas se zapomene, tak se ho jako optám "kam deš, lachtane?!" a von hned sedne někam ne bok a čeká, až otevřu. to by taky mohlo nějak vadit? mně to přišlo tak nějak nedůležitý a vono to asi je důležitý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
vono se mu to asi od vás doneslo, tak je rači opatrnej

no bať! Je chytrej. Život má jen jeden, neni kočka, kerá jich má devět. Je to pes.Jestli už má teda nohy, dyby ne je teda hat. Každopádně neni kočka a nemůže hazardovat s něčim co má jen jednou. Tak je vopatrnej

já bych totiž ani nikam nedošla a smíchy se poch*ala

tady nejste moc daleko vod pravdy,jen má silná vůle a svěrače dokázaly to, že k naplnění této skutečnosti nedošlo

Meta, Gerda
Nebo počkej do jara na vlaštovičník

a taky myslím TTO by mohl pomoci.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:51
- Nahlásit

PetraK
Jestli už má teda nohy,

má nohy, teď řešim jinej problém - má ty přední ťapky vječí (to je jasný, nesou krk a hlavu), ale taky placatější a když sedí na boku, vypadá jak lachtan... kor když má v tlamě balon... a někdy si ho i sám hází... tak nevim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
vypadá jak lachtan.

to musel bejt tehdá mejdan!!!
Nic si z toho nedělej, Ešus má zas za rodiče kozu a prase.Jinak si to vysvětlit neumim. A možná na tom "jeho" mejdanu, kde na něj bylo založeno byl i bobr,tygr (páč má kapek povytahovacozatahovací drápy) a kapr.

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání