Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 07:58
- Nahlásit

Sali
Zašla bych se podívat, jak to tam u tebe vypadá, ale taky tvrdnu v práci.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To posílala chovatelka, od které mám zamluvené štěně. Jenže se to tu jaksi ztratilo ve výkladu

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:28
- Nahlásit

isdpch
co si mačkáte ?
telefon, přecedo, naposleeed!!!!

nebouchneš šáňo, jakošto jediné borec tadyk?

Tinta76
# Zasláno: 30 Led 2009 08:33
- Nahlásit

Brý ráno vespolek

co je novýho? asi nic, tak já zas letim, tak se tu všici mějte

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:45
- Nahlásit

dobré ráno všem
ti co byli na noční a spát se jim nechce,co byli cvičit psa........

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:48
- Nahlásit

...no, vidim, že co si čék neudělá, to nemá...
tak nazdraví, holoto!

ankaras
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:51
- Nahlásit

ahoj, omlouvám se, asi to sem nepatří, ale je tady největší ruch, tak sem hodim ztrátu jednoho pejska, jedná se o Plzeňský kraj, dneska nám to dorazilo na obecák , tak snad se zadaří

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:52
- Nahlásit

Bré ráno,
sem se včera potila na večírku a teď nesu následky. Du si zalejt kafe.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:54
- Nahlásit

Dobré ráno

brezen2008
kapky se jmenují HYPROMELOZA

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 08:55
- Nahlásit

Ad nasvalování pséků
Coursing, dámy, coursing.ˇPsák si dá opakovaně 900m v plném tempu a vás to stojí pouze popoběhnutí cca 2m od stratu k cíli. Zbytek času můžete krafat a popíjet s ostatními. Zeptejte se Isdipicha. Ten sport je vysloveně podceňován.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:00
- Nahlásit

kachna_
Děkuji, podívám se doma, v práci mi odkaz nefunguje..

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:02
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co se konečně jednou vyspali

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:06
- Nahlásit

Hyena
ˇPsák si dá opakovaně 900m v plném tempu a vás to stojí pouze popoběhnutí cca 2m od stratu k cíli.
zejtra nasvalujeme dálkovejma hladkejma a proti, a máme to taktéž vychytaný, těch 300-400 kroků to bude, a fík bude na cíl odvezem vozem, ....a já nepoběžím ani jednou, neb si tam fík složí zásobu rukávů, a vždy po zádrži a pořádným boji to psu slíkne, a já počekám u auta, než se mi pes s rukávem vrátí, uložím ho a vyndám dalšího...pak autem odvezou rukávy zas k fíkovi, a pojede sdruhý kolo na proti...

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:09 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

když jsme u toho kársingu:
trpím utkvělou představou, že by se mi z toho rozlovili už tak chtivý čuby, že musej hledat a lovit jen člověka, a jen jemu odebírat kořist, aby se s nima dalo jít ven bez strachu, že operou každej letící igelit, nebo každý dobře viditelný zvíře, co někde poběží...
jaký jsou vaše zkušenosti?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:10
- Nahlásit

Sali
Taky chci jet zakousnout figuranta Proč bydlíte tak daleko? Tady široko daleko nikdo schopnej není

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:12
- Nahlásit

Sali
trpím utkvělou představou, že by se mi z toho rozlovili už tak chtivý čuby, že musej hledat a lovit jen člověka, a jen jemu odebírat kořist, aby se s nima dalo jít ven bez strachu, že operou každej letící igelit, nebo každý dobře viditelný zvíře, co někde poběží...
Už jsme to vysvětlovali vedle v tématu LucYnce. Nerozloví. Moje čuby coursingují skoro všechny. Ty co lovily předtím (Gozéra) loví dál. Ty co nelovili nikdy (šeltie) neloví dál. Doma žijí v symbioze s malokrálíkem a velkokočkama a je to naprosto v pohodě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:13
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno

kdyby tu byla Ebony či Wami prosila bych o konzultačku, páč právě jsem ve fázi kupování běhačsko, tahačskýho vybavení.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:15
- Nahlásit

Hyena
jo kórsing, to jsem měla představu, páč se mi hrozně líbí to soustředění čokla na tu kořist, jenže mi to nevyšlo skrzevá ten drát co tam čoklovi vadí . Letos možná dáme druhej pokus a uvidím, jestli to náhodou nevyjde. Ale jak znám Ešusa tak asi ne

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:21
- Nahlásit

Biluška
pani, jakto že ste spala?! vy ste se odstěhovala z domu?!?!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:24
- Nahlásit

Biluška
Přijď figurantit k nám dostaneš od fíka zprda jak malá holka, ztrapní tě před lidma které si vezmeš s sebou abys jim ukázala jak se co dělá a co chcou a bude vymalováno. Udělá z tebe největší piču aniž bys věděla proč a můžeš jet spokojeně domů.

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:26
- Nahlásit

Biluška
takž to jo...
Já te´d hlavně musím vymyslet nějakej funkční program pro Kobru, abych srovnala aspoň rámcově to její nedůvěřování světu, a pak napřít všechny síly aspoň do toho TARTu, neb to jediný můžu dělat relativně za humnama, a bez tý přesnosti, co ty čistě sportovní řády požadujou.
Na víc se neshrabu, než na tohle.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:28
- Nahlásit

Mucholabka
dostaneš od fíka zprda jak malá holka, ztrapní tě před lidma které si vezmeš s sebou abys jim ukázala jak se co dělá a co chcou a bude vymalováno. Udělá z tebe největší piču aniž bys věděla proč a můžeš jet spokojeně domů.

a tak to zní jako moc příjemné místo...

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:28
- Nahlásit

Mucholabka
a že na něj chodít kousat, po tomhle????
nemůžes si lidi vybírat? TY jsi klient, ne?
Davídková ti jistě potvrdí, že Tchoř taky nemlčí, a hlavně nemlčím já, když to kolem organisuju, ale vždy to je v dobrém a ve prospěch psa...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:35
- Nahlásit

Sali
No, tady si člověk asi moc nevybere a popravdě, bývalo to úplně jinka, ale poslední dobou je všechno špatně.
nemůžes si lidi vybírat? TY jsi klient, ne?
No jo, ale KOHO si vybrat? Tenhle ze mně dělá debila, jiný mi rovnou hodí se psem o zem, asi potřeba zvolit nejmenší zlo.
navíc na tomhle mám udělanou Bucku a docela dobře. Akorát už asi nemá nervy, ale že dělá problémové psy si do profilu napíše, to jo A taky si do profilu napíše "zkušenosti s bojovými plemeny", akorát že ti všichni kteří prošli, byli obyč kteří moc nevybočovali, ale s kvalitním buldokem si stejně neporadí, tak ten radši stojí zaparkovaný v garáži.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:44
- Nahlásit

Sali
Je to tady tak, jak píše Muchoš. Půlka fíků se na mě dívá skrz prsty a veřejně se baví tím, že chci, aby dali kousnout foxovi, Pumě a šeltii. S takovým plebsem se přece vůbec nebudou zahazovat. Dyť na to šlápnou a je po psovi Jenže já nechci, aby na to šlapali. Mě je celkem jasné, že šeltie nebude ýpeňit. Ale chci, aby si kousla do peška když ji to baví. Něco jiného je když držím toho peška já a něco jiného když ho má v ruce "ten zlej syčák" . Ovšem naši velcí hospodští frajeři se přece s takovým plebsem nebudou zahazovat. Radši si budou zvedat ego tím, že na mě budou řvát ať to dám do guláše a pořídím si pořádnýho psa.
Druhá sorta teda je ochotná nechat kousnout "ty malý myši co ani nejsou vidět", ale zachází s nima tak, že jsem okamžitě odvolala psy a jela domů. O zlomené a vykloubené nohy šeltic vážně nestojím
Nejbližší dobrý figurant o kterém vím a který je ochoten dát kousnout komukoliv je Radovan Liška a do Brna přece jenom nemám zrovna kousek Jet si do Brna jen tak zakousat....to fakt nejde, to není v časových ani finančních možnostech

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:50
- Nahlásit

Dobré ráno fšichni lidé s laskavostí f srci, sílou v nohách, šikovností v rukách a edémem na plicích!
Sem vás fčera uvedla neúmyslně f omyl, dyš sem psala, že slezina má prvek dřevo. To nemá, sem blbá, má prvek země. Tak pardon za ten bulšit.
Dnes nemá ngdo svátek. Až zítra jablunka. A jelikoš tu zítra nejsem, dávám jablunce dort uš teť, aby vo něj nepřišla, pak by ho měla f pondělí společnej s Jimmijovou, ale voni ho už stejnak společnej maj, takže dnes dostanou i f pondělí. Děvenkýýýý šecko nejlééépči! Sem si k vám na stůl uš taky dala skleničku - neva?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:51
- Nahlásit

janika
Jak se máte

Já se mám genijálně. GENIJÁLNĚ!! Ráno jsem našla na ulici korunu. Tož jsem jí pro štěstí sebrala. A teď!! Teď!!!!! jsem našla ve svý šmukotaštičce.................. považte pani CELÝCH ŠEST STOVÁKŮ!!! SEM BOHATÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Á!!

vůbec nevim odkud se tam vzaly.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:53
- Nahlásit

BiluškaSali
No, oni ti bulli jsou "jiní", a buď se někdo vyděsí a nechce s tím nic mít, nebo si na tom hojí ego, takže třeba s F se neukážu nikde, páč to je tak tvrdý pes, že ty co se neleknou to strašně urazí a místo aby ho "učili", tak s ním porovnávají síly a to je mojemu psovi voda na mlýn, jak řekl jeden známý-ten pes je masochista a bolest mu dělá dobře, pes pak bojuje ještě víc. A abych jela 400 km za fíkem, který to s bullama umí a kterému F sedí, tak to je taky nad moje možnosti.
Když ke mně přijdou obyč lidi a děláme s F cipoviny jen tak, tak pes nemá absolutní problém, ale jak se s ním někdo chce porovnávat, je to pro něho zlé a pes se zatmí.
Buca je spíš průměrný pejsek který moc nevybočuje od standardních psů nebullů, tak to nikomu problém nedělá, jsem zvědavá jak to půjde s A, která je stejný maximalista jako F

Sali
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Mucholabka
tak to by Ferdik seděl Tchořovi, nebo spíš naopak, Tchoř má rád opravdový psy-protihráče, absolutně se jich nebojí a užívá si tu simulaci, na které se dohodnete. Napsled tady bezbřeze rozjařil jednoho obřího kanára od MP, co jinak kousal "vlažně" a i měl automaty...kanár z toho měl druhý Vánoce, a nešel mu pak vůbec vyndat rukáv z huby.

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Sali
trpím utkvělou představou, že by se mi z toho rozlovili už tak chtivý čuby, že musej hledat a lovit jen člověka, a jen jemu odebírat kořist, aby se s nima dalo jít ven bez strachu, že operou každej letící igelit, nebo každý dobře viditelný zvíře, co někde poběží... Mám podobný zkušenosti jak Biluška. Čuba má silný lovecký pud, ale coursingem se jí nezvětšil. Naopak, v sezoně, když se vyšťaví na střapci, tak má pak menší tendence vyhlížet podobné " vzrušení" v přírodě. Co se týká opírání igelitu- přijde mi, že riziko je asi stejné jako že ti čuba opere někoho, kdo bude mít maskáče a bundu s tlustým rukávem. Zatím jsem jí musela odvolávat akorát jednou, to když na louce pouštěli hodně velkýho a třepotajícího se draka.

<< 1 ... 2556 . 2557 . 2558 . 2559 . 2560 . 2561 . 2562 . 2563 . 2564 . 2565 . 2566 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání