Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:20
- Nahlásit

benda2
někdo by takové mohl vyšlechtit
Musíme zaúkolovat Bilušku a pani Davídkovou,to by f tom byl kurňa čert,aby vtěch úúúžasnejch línijích něco nenašly.

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:21
- Nahlásit

jdu spinkat

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:22
- Nahlásit

želva
Dobrou.....

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:26 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

jablunka
to by f tom byl kurňa čert
no což o to jak jsem čerta viděl proti liniím by určitě nic neměl ale nevím jestli by byl na tento projekt vhodným kandidátem. No ale na Bilušku a paní Davídkovou bude spoleh tomu i věřím

želva
dobrou noc a ještě nám nahlaš kdy vstáváš at jsme informovaný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:05
- Nahlásit

jablunka
Musíme zaúkolovat Bilušku a pani Davídkovou
Čiliže potřebujem nějakej hovnocuc,esi to dobře chápu..Berem teda Kakiho(toho stejně do lííínijí potřebujem naprosto nutně!!) jakožto výrobce výcvikových pomůcek a potřebujem vhodný rodiče...Na diskuzi je spousta psů co žerou hovna,jenže většinou sou to štěnata a vyrostou z toho..No,něco už vymyslíme,Biluše je na genetiku machr a záběr máme taky slušnej co se týče chovný základny

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:40
- Nahlásit

Lola1
Stejně mě vždycky dostane jedno místní téma a sice "pes na vodě". Nějak mi to připomíná králíka na smetaně nebo slepici na paprice.
Mně to zas připomíná želvino kuře na voctu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:45
- Nahlásit

rosnička
Mně to zas připomíná želvino kuře na voctu.
No to mi ani nepřipomínej!

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:47
- Nahlásit

isdpch
želva
hele ty trupko, se chceš vdávat a nevíš jak se to dělá ... to je dneska mlááádež, co vás to učííííí .... koukej navařit a my přijedem, jináč tam budeš s Jendou dost sama

Aby tam nebyla sama bez Jendy!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:50
- Nahlásit

rosnička
Aby tam nebyla sama bez Jendy!

anebo nedejbože s Jardou, to by jí mamka vydědila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:03
- Nahlásit

davidkova renata
Paní f klidu, psů co žerou hofna mám doma dost. Sice se specializují na kravský lejna, ale to zvládnem. Předevčírem jsme šli kolem kravína a na 300 metrech zvládla Puma dvě, Akina a Winky po jednom a Lilátko dokonce čtyři. Sfině hřešili na to, že nemám vodítka a tudíž se omezuju jenom na trapné vřískání. Zase se tím ale ušetří na krmení .
Musím si vám fšem postěžovat na Akélu. Dneska jí skončila podmínka a půjde sedět natvrdo. Čůza jedna vymatlaná. Od rána se chová jak pitomá. Napřed pořád chodila vřískat na toho dědka dole. Snažím se jí vysvětlit, že je to fuj a podle mého to chápe. Chápe, ale neakceptuje. Přiletí k plotu, udělá "haf, haf", já vyletím od jahod, které okopávám, Akina mě zmerčí a odkluše pryč jako že ona nic, ona muzikant. Nevýhoda těch tří hektarů je v tom, že než já tam doběhnu tak ona spokojeně leží pod ořechem a předstírá, že u spodního dědka vůbec nebyla. No budiž, tohle dělá pořád, jsem zvyklá. Jenže pak vystartovala po druhém sousedovi, který se opovážil sekat zahradu. Akélka sekačku nerada. K tomu sousedovi nemáme plot. Naštěstí jsem byla poblíž, zařvala jsem přímo strašlivě, Akéla v půlce skoku dopadla na zem a opět předstírala, že je muzikant. Jelikož na toho souseda útočila normálně natvrdo tak jsem se nasrala děsně moc, došla si pro ni k tomu ořechu, vytáhla ji za kožuch a strašlivě zmlátila traverzou. Sousedovi jsem dala flašku, upřímné omluvy a poslala ho sekat dál. Aka ležela jak beránek, předstírala, že ji soused vůbec nezajímá a při nejbližší příležitosti se pokusila zakousnout Lilátko. Fakt mi šla na nervy. Chtěla jsem ji uvázat, aby od ní byl na chvíli klid. Jenže Akélka nechtěla. Prostě ke mě na přivolání nepřišla, čuchala si na parkuru a předstírala, že mě neslyší. Když jsem si pro ni přišla tak začala hrát na honěnou. Šla jsem od ní pryč, protože bych ji prostě musela zabít, krávu jednu bílou. Po obědě mě smečka ukecala, že půjdeme ven. Vzali jsme to přes pole do sousední vesnice kde Tomáš pracuje. Cestu zpátky jsme si naplánovali autem s Mášenkem. Jenže Mášenek se zdržel v práci kde nutně musel něco životně důležitého dodělat (jak jsem vyrozuměla od ostatních chlapů co se courali z práce, jejich mistr slavil narozeniny a na dílně se to zapíjelo). Tak jsme vyrazili po poli, podél silnice, že se do auta nalodíme až nás bude Tomáš míjet. Venku bylo krásně, pejskové lovili motýlky, myšičky a sebe navzájem.... Biluška našla krásné kytičky co ještě nemá na zahrádce takže si naplánovala jejich transport.....No pohodička. Byli jsme tak 50 m od silnice když po ní projel náklaďák. S přívěsem. Strašlivě rachotil. Akélka se rozhodla, že je zapotřebí ho zabít. Jak se stává jejím dobrým zvykem vykašlala se na přivolání, vlítla na silnici a lovila náklaďák. Ujel jí. Ječela jsem "Aki ke mně, Aki náááááá" jak zjednaná. Zbytek psů mi lezl až na hlavu, aby dostali to "nááááá". Aka usoudila, že "náááá" by si dala a šla zpátky. Jenže než přišla tak jelo další auto. Akina na silnici. Auto brzdilo, protože tady jsou řidiči vychovaní (a víc jak 50 tu jede jenom magor, protože cesty jsou děsně rozmlácený). Kráva se vykašlala na "Nááááá" a prohnala druhé auto, vzápětí třetí, čtvrté...... Bezmocně jsem stála na poli, zbytek psů kolem sebe a sledovala jsem, které auto tu krávu přejede. Lovila je tím způsobem, že ho nechala projet kolem sebe a když byla na úrovni zadních dveří tak skočila po autě. Říkala jsem si, že ji zákonitě musí někdo chytit zadním kolem. Řidiči brzdili, já jsem řvala, řidiči objížděli Akinu, Akina skákala po autech....Normálně tady projede jedno auto za týden, teď se tady nakumulovali snad všichni řidiči v okrese. Měla jsem sice s sebou vodítka, ale na tom poli prostě nebylo k čemu ostatní psy přivázat. Takže jsem se mohla fakt tak akorát dívat. Pak jsem zvolila metodu "jdeme pryč" v domění, že Aka půjde s námi. Nešla. Dál se bavila na cestě. Vzdala jsem to, zavolala jsem Tomovi, že jdeme domů, Akéla že je na silnici a že až pojede z práce tak ať naloží mrtvolku. Mrtvolku to vzápětí přestalo bavit, protože dlouho žádné auto nejelo a laskavě přišla za námi. Zbytek cesty šla na vodítku, ale bylo jí to upřímně jedno, protože byla krásně vydováděná a unavená. Fakt lituju dne, kdy jsem ji vzala od těch cigánů. Měli ji sežrat a byl by klid.

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:12
- Nahlásit

dobré ranko,jsem se vyspinkala\

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 17:24
- Nahlásit

http://www.super.cz/vtipky/8135-dnesni-muzi-jsou-d ivni.html
tak toho chcí za muže

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 18:18
- Nahlásit

tak já jdu chvíli pracovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:05
- Nahlásit

Biluška
Musím si vám fšem postěžovat na Akélu
Pani vy ale máte furt něco!Dyk ten pes je zlatíčko,von akurát hlídá,to čuvačííí dělaj.Mám známou,která ještě před revolucí odnepaměti pracovala v Pražském spolku pro ochranu zvířat,ví o nich fakt dost a tu porafala čuvačka(snad jí i znala) poté co vlezla na pozemek tak,že asi 6 neděl chodila do IKEMU,kde jí každej den škrábali to shnilý maso.Bylo to pěkně komplikovaný zranění,ale dobře to nesla.Navíc ty vaši sousedi asi budou pěkně vypečený,se jí ani nedivim.Co se aut tejče,to vidim jako větší problém,budete muset asi trénovat.Co si stoupnout na D1 s Akélou na stopce??Tudle sem viděla f telce jednu nejmenovanou cvičitelku z Prahy jak radila,že je taky možný se s někým domluvit a ten toho čokla z jedoucího auta třá postříká vodou nebo tak..nevim,nemám s tím zkušenost,já sázim na traverzu
Helejte a dyš se chová vod rána divně...nemá třá falešku??Né že by jí to vomlouvalo,ale jako vysvětlení by to šlo ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
Čiliže potřebujem nějakej hovnocuc,esi to dobře chápu..Berem teda Kakiho(toho stejně do lííínijí potřebujem naprosto nutně!!) jakožto výrobce výcvikových pomůcek a potřebujem vhodný rodiče...
Na něj já blbka ouplně zabudla!!!Bude výbornej!

Biluška
. Aka ležela jak beránek,
bych ji prostě musela zabít, krávu jednu bílou.
A já celou dobu žila v domění,že je to pes.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
Helejte a dyš se chová vod rána divně...nemá třá falešku??
Tak tu mám dneska zaručeně já,páč jsem taky od rána ňáká divná.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:14
- Nahlásit

želva
tak já jdu chvíli pracovat
A co že to vlastně děláš???Nejsu z STB,jen mě zaráží ta pracovní doba.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:20
- Nahlásit

jablunka
Tak tu mám dneska zaručeně já,páč jsem taky od rána ňáká divná.
Hm..tak tu já mám teda chronickou
Jináč ukojím tvou zvědavost,Želva uklízí někde f kanclu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
Hm..tak tu já mám teda chronickou
Tak to si mě uklidnila,začínám se k tomu propracovávat!
Jináč ukojím tvou zvědavost,Želva uklízí někde f kanclu
Dík,nejhorší jsem neukojená s faleškou.

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:05
- Nahlásit

Taky mám falešku. F kombinaci s alergií na člověky- jen vidím člověka, je mi mdlo!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:17
- Nahlásit

jablunka
nejhorší jsem neukojená s faleškou.

Tak f tom stavu bysem tě potkala fakt nerada!

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
Tak f tom stavu bysem tě potkala fakt nerada!
Pani,vás už mám rada teď a to vás ještě neznám,takže tady nic nehrozí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
To, že je čuvačka ji vůbec neomlouvá. Puma je horší a taky pochopila, že nikoho kousat nebude. Čuvice už mi chvílema fakt jde na nervy. Dneska se chovala jak urvaná ze řetězu. Kdyby alespoň stáli ty kotce tak ji prostě zavřu a nechám sousedy i svoje nervy odpočinout, jenže kotce budou asi tak v příští pětiletce.
Auta s ní budu řešit fakt těžko, provoz tady je díkybohu skoro nulový. Večer jsme byli na stejném místě provést transport těch vyhlídnutých kytiček. Akinu jsem dala na stopovačku. Jakmile jelo kolem auto (asi 3 za hodinu co jsme tam byli) tak zbystřila, toužebně po něm koukala, ale vyrazit se neopovážila. Což mi bylo velmi líto, neboť mám celý den neodolatelnou chuť pořádně ji ztraverzovat. Mrcha očklivá.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:35
- Nahlásit

jablunka
Pani,vás už mám rada teď a to vás ještě neznám,takže tady nic nehrozí.
Tak to su klidná!
Biluška
, že je čuvačka ji vůbec neomlouvá
Njn,ale voni to dělaj bo k tomu původně sou ne?Nemůžete jí srovnávat s pumicí,bo ta je,sfině ,vymazlená...Helejte,neklesejte na mysli.Původně se snažila sežrat vás a to už je f cajku ne?Ted chce žrát sousedííí,tak časem to taky zvládnete(nebo budete mít krmení na rok)
Kdyby alespoň stáli ty kotce
Tak je postafte,pani!
provoz tady je díkybohu skoro nulový
Tak přijeďte sem ,tady jí ty roupy přejdou hodně rychle,bo tak vytrvalá zas neni.Helejte a jedete vy do Práglu na nějakou akcííí v nejbližší době?

benda2
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:37
- Nahlásit

Biluška
ale vyrazit se neopovážila. Což mi bylo velmi líto, neboť mám celý den neodolatelnou chuť pořádně ji ztraverzovat. Mrcha očklivá.

no tohle teda fakt naštve to znám
Benda mi minule udělal radost se zajícem

rosnička
Taky mám falešku. F kombinaci s alergií na člověky- jen vidím člověka, je mi mdlo

a falešku na moderní hudbu nemáš

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:38
- Nahlásit

tak jsem tu

želva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:42
- Nahlásit

heledte,můžu to drajvový hovado zabít? mislím Dastyho

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:43
- Nahlásit

želva
heledte,můžu to drajvový hovado zabít? mislím Dastyho
Copak provedl???

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
Původně se snažila sežrat vás a to už je f cajku ne?
Není. Akorát se vyhýbám situacím, které ji vedou k tomu, že mě sežere. Třeba před chvílí si donesla z pole nějakou zdechlinu. Nesla ji v tlamě a hodlala si ji v klídku sežrat (ono to bylo dost velké, asi nějaká kočka, nebo tak něco). Evidentně už to bylo zdechlé dost dlouho. Měla smůlu, že jsem ji zahlídla a začala jsem se opět ztrapňovat povely jako "pusť" "fuj je to" "ke mně". Pomyslela si něco o prdeli a obloukem mě obešla. Jenže se dostala do uličky mezi budoucí kotce a z druhé strany stál Tomáš. Takže zůstala stát a koulela na mě očima. PUstit to odmítla tak jsem jí stiskla tlamu, aby to jako vyplivla. Kočka jí sice z huby vypadla, ale Akina na mě zavrčela (normálně ve zlém, žádná sranda jak to občas dělá při přetahování). Já jsem si ji chtěla přechytnout abych ji srolovala, ta bestie se vyškubla, naznačila útok (jenom takové chňapnutí) a zdrhla. Po pěti minutách se přiloudala domů, jako že nic a teď tady smrdí pod stolem. Že bych jí věřila, to jí teda nevěřím ani trošku. Dva měsíce vypadala naprosto v pohodě a pak během jednoho dne nadělá takových průserů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 20:44
- Nahlásit

jablunka
Copak provedl???

To je fuk!
želva můžeš

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání