| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 23:01
- Nahlásit
Sem prosím piště kam chodíte s psíkama na výlet, někde kde je hezky, vaši trasu odkud a kam a případně kolik je to km.
mě hlavně zajímá Brno a jeho okolí
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:32
- Nahlásit
kiwikik
my byly teď z obřan z konečný do Bílovic (je to asi 4 km) podél vody a taky chodíme hodně na Klajdovce po lese nebo od Klajdovky až do bílovic. Taky Mariánský údolí (ale ne o víkendu odpoledne - milion cyklistů- když je hezky) a já, protože jsem z Hlásek, chodím kolem holáseckých jezer zadem po cyklostezce až za Olympii a zpátky....a taky se sylvou na Špilberk
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:47
- Nahlásit
Směr Lesná, Soběšice, Útěchov, Vranov - dá se jíte třeba z Vranova až a Lesnou, nebo ve Vranově různé okruhy, z Vranova do Ořešína nebo Lelekovic, ze Soběšic do Bílovic.... těćh tras je plno a velmi hezké.
Potom jezdíme do Babic, kde se dá jít takovej okruh asi na hodinu s návštěvou rozhledny a nebývaj tam žádný lidi.
Nebo do Hostěnic pod Hádek a pak směrem do Mariánského údolí, ale tak je to s pejskama blbý, protože tam bývá dost cyklistů.
Nebo se dá jít z Kohoutovic směrem na Komín nebo Bystrc a z Žebětína třeba do Ppoůvek a zpátky....
těch tras je plno, stačí vybírat
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:48
- Nahlásit
hmmm, tak okolo Brna bohužel typy na výlet nemám, páč jsem z Prahy, ale tady URL mám pár typů na výlety nedaleko Prahy. Mám tam popsané i trasy....takže pokud se chce inspirovat i někdo z Pražáků, Berouňáků atd.........
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:49
- Nahlásit
Evik
diky, jsem taky prazak..tak rada mrknu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:52
- Nahlásit
a kam chodite na prochazky primo v Praze??? Nejake pekne okruhy, lesoparky???
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 07:58
- Nahlásit
Orry
v Praze vím akorát jak je ve Vysočanech ten park, tak jak prolezeš tunelem pod tratí do toho lesa vedle bobové dráhy
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:11
- Nahlásit
Tady je mnoho typů na výlety po celé ČR :
URL
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:12
- Nahlásit
Orry
tak zrovna nedávno jsem jela na Újezd, vyšlápla jsem to na Petřín směrem na Strahov ke kolejím, tam odsud po rovince až na Ladronku a přes ní do obory Hvězda a po procházce oborou jsme celý upajdaný jeli busem domů do Košíř. Pěkná cesta, kór teď na podzim.
Jinak moc rádi jezdíme do Lidic, je to kousek od Prahy. Sice tam vládne taková posmutnělá atmosféra, ale moc se mi tam líbí a na tamnějších loukách se parádně hází balónek na šňůrce
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:30
- Nahlásit
jindriska
wensday
diky
my mame radi Prokopske udoli...
jinak s kamoskou chodime trasu kolem Botiče ze Spořilova az do Hotivare, tam projdem celou prehradu (ne vsak o vikendu...plno kol a brusli ) pak dojdem az na Jizni Mesto do Miličovskyho lesa a na konci na bus do Vrsovic
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:33
- Nahlásit
Orry
Hostivař mám taky moc ráda, ale toho národa vždycky. Do Prokopáku se chystáme, byli jsme tam jednou i se starším pejskem a moc jsme toho neušli. Jinak taky Šárka je pěkná, i když v létě jsem tam snad vyrušila 3 párečky, je tam totiž řada pěkných schovávaček.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 08:44
- Nahlásit
jindriska
jj na Hostivar se musi bud ve vsedni den a nebo za psiho pocasi
Prokopsky udoli je super..tam se ti lidi i ztrati a kdyz to pujdes z Hlubocep tak dojdes trasou az na Velkou Ohradu...Reporeje...
v Sarce jsem byla jednou taky se starsim psem a bylo to tam pekny...akorat tam byla cedule zakaz volneho pobihani psu no Orry byl na volno, protoze uz fakt nevim kde by se mel prolitat kdyz u nas na sidlisti musi taky na voditku...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:06
- Nahlásit
Orry
já teda přiznám, že tyto cedulky víceméňě ignoruji, protože to bych toho psa nepustila snad nikde. Jen v parku Jezerka si dávám pozor, protože vím, že nejeden páník dostal pokutu 1000,-Kč. A u nás v parku Klamovka je taky cedulka zákaz, policajti tam jsou celkem často a nějak je to netankuje.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
jindriska
Ahoj, Ty jsi z Košíř od Klamovky? My taky, bydlíme v ulici Nad Klikovkou.
A k tomu pokutování policií: Na Ladronce už 3x kontrolovala hlídka Indyho registraci, vždycky byl na volno, a nikdy se ani slovem nezmínili o vodítku.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
my chodime hlavne za Melnik, smer Kokorin.je to tam nadhera a vetsinou ani nikoho po ceste nepotkame. no a ted v nedeli jdem k Sv.Janovi pod Skalou (smer Karlstejn),takze kdo by se chtel pripojt,budem radi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:42
- Nahlásit
tak se starsim psem to celkem respektuju protoze on je takovy podes co nesnasi uniformu a policajty, takze ja bych tu pokutu urcite dostala on jen pousti hruzu a na normalni lidi neutoci, takze radsi ho opravdu poustim jen tam kde moc policajti nechodi
rockyho poustim bez omezeni....je to lidumil a hlavne stene...a poustim ho i za cenu pokuty, protoze mist kde muze behat opravdu legalne na volno je fakt desne malo
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
nels
Ze Sv. Jana jsme šli minulou sobotu:
Sv. Jan - Skála - Solavayovy lomy (prohlídka ) - po zelené na modrou - pak na červenou ( podél vyschlých vodopádů ) a žlutou až do Srbska - po levém břehu proti proudu až k lomu Alcazar - těsně za lomem do prava do úžlabiny do kopce ( podél potoka ) až na silnici - posilnici pár set metrů východně - první polní cestou do leva do kopce na starou opuštěnou silnici ( na sever ) na úbočí údolí pod Sv. Janem - na červenou, doprava dolů do Sv. Jana.
Je to cca 16km a po silnicích se jde jen pár set metrů, jinak psi stále volně. Super.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
Walda
jj, jestli chodíš do Klamovky, tak jsi nás už určitě někdy spatřil - černý pejsek podobný labradorovi lítající za balónkem a malý, pomalý šedivý pejsek na krátkých nožičkách, věčně někde čmuchající. A jelikož Dandík není moc časté plemeno a hlavně vypadá neobvykle, každý si ho pamatuje - v Klamovce už má své pojmenování - buď Samotář nebo Profesor
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:57
- Nahlásit
jindriska
Do Klamovky moc nechodíme, tu necháváme lidem. Chodíme na Skalku, Na Ladronku a do Hvězdy.
Indy je krémově-zlatý retrívr.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
Walda
my tam byli posledne asi pred pul rokem a moc se nam to tam libilo. hlavne se tam porad meni prostredi,takze to v zadnem pripade neni nudna prochazka. nevis jestli se da po ceste nekde taborit(opekat burty)? vim,ze minule jsme zastavovali u nejaky boudy na louce pred kterou bylo ohniste..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
nels
Na popsané trase to je pod vodopády na červené značce, kousek před odpojením žluté.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Walda
super,dekuji
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 10:36
- Nahlásit
Orry
pěkné procházky jsou na Praze 5 - Stodůlky. Tam je Prokopské a následně Dalejské údolí, taky starý lesopark ( vstup je kousek od pekárny Odkolek), tam jsou taky turistické značky. Tam chodíme na procházky v týdnu, je to tam fajn, ale pro pejsky "loviče zvěře" to chce mít dobré přivolání - srnek je tam hafo
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 11:03
- Nahlásit
Walda
tak to nevím, spíš je to naopak - Klamovka patří pejskařům, zvlášť po otevření restaurace. Teď je tam takových nových štěňátek, že to nestačím ani registrovat a občas máme problém nají volný plac, kde bych házela balónek.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
Tak když už jsem to založila tak taky přidám. dneska jsme byli na klajdě a nahoru na hády. Pak mám ráda Utěchov, Soběšice, Medlánky. Do mariánskýho údolí a do Bílovic moc nechodíme páč tam bývá strašně moc lidí!
Teď je tak hezky když neprší dneska jsme si to užili, vyrazili jsme ráno kolem 8 a teď jsme přišli. Belda už chrápe.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
kiwikik
no jó,to se někdo má - my co makáme
kam chodíš do soběšic?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 12:12 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
wensday
Ty Babice chodíte jak? jezdí tam nějaká mhd? resp. jaká?
Nechodíte někdo směr Veverská bitýška? několikrát jsem se chtěla vydat jako že bych šla z přehrady - nebo spíš až za přehradu - tam bych se dovezla nějak mhd. pak jsem si řekla že bych nejspíš ale zabloudila. stojí to tam za to?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:03
- Nahlásit
jindriska
Ale to já vím, že do Klamovky chodí hodně psů. Ale připadá mi to tam pro ně takové moc malé a parkové. Málo normální přírody. Proto jsem napsal, že ji necháváme lidem.
Jinak mám Klamovku rád.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:12
- Nahlásit
Mar3
Chodíme většinou od Lesné za domovem důchodců kousek před konečnou a Billou, lesíkem podél té silnice. A většinou ke koním na Pánskou Líchu nebo lesíkem do Utěchova
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
Walda
tak to jsme se nepochopili
|