| Autor |
Zpráva |
Klarav
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:04
- Nahlásit
Ahoj, zdravím všechny a zároveň prosím o inspiraci.
Venku je tak krásně a já bych chtěla vyrazit s pejskem na výlet. Někam kousek za Prahu, abych ho mohla pustit na volno, aby se hodně vyběhal.
Nevíte někdo, kde je to hezké a je tam i něco zajímavého??
Předem moc díky!
Hezký a pohodový víkend!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
Klarav
u nás je to moc hezké a je to kousek za Prahou!!! Sedni do auta, na vlak a vystup kdekoliv v Dobřichovicích (směr Beroun) nebo Řevnicích. je tu les, řeka, pro psy úplná pohoda..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:07
- Nahlásit
Eda
Klarav
Nebo jeď ještě o kousek dál - Srbsko - a tam je to také pěkné....dá se pěšky dojít do Sv. Jána pod Skalou atd.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:08
- Nahlásit
Klarav
a co takhle veltrusský park?
i když myslím, že zámek není ještě otevřený
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
My máme rádi "Ameriku" a okolí Karlštejna, Křivoklátsko, Berounsko, není to sice úplně u Prahy, ale dá se to...., všude je hezky, když máš kolem sebe fajn lidi a vyjde počasí.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:16
- Nahlásit
Klarav
Něco pro inspiraci:
Kozojedy, rozc. - sv. Martin - Na zámkách - rozc. Na Šembeře - Předhvozdí - Pod Chrástem - Dolní Peklov - Kostelec nad Černými lesy (nám.) ... Kozojedy i Kostelec jsou dostupné třístovkami ze Skalky a údolí Šembery je moc pěkné.
Nebo co třeba klasika? - Svatý Jan pod Skalou ... dostupný vlakem ze Smícháče - buď z Vráže, nebo z Berouna, případně delší trasou přes Karlštejn, případně ještě delší trasou přes lomy - Mexiko, Velká a Malá Amerika ... ty opravdu stojí za to
Zbraslav a okolí = Šance (keltská hradiště) ... dostupné MHD
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit
Krásně je taky v Českém Švýcarsku, ale to už je spíš na několikadenní výlet.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
Klarav
Nebo můžeš jet třístovkou směrem na Slapy, tam je taky krásně, koupání možné, louky, lesy......
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:52
- Nahlásit
Gája
Obávám se ovšem, že ČSŠ není zrovna kousek za Prahou Kromě toho, je to NP, takže pouštět tam psa na volno, není zrovna ideální nápad
Jinak souhlasím s tím, že je tam krásně.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit
Zet
Já netvrdila, že je to kousek za Prahou a proto jsem dodala, že je to spíš na několikadenní výlet. Jinak uznávám, máš pravdu, s pejsou určitě ne, víš my jsme tam byli před několika lety a to jsme psa neměli, proto jsem si to neuvědomila, omluva za mylné info...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 14:03
- Nahlásit
Klarav
moje oblíbené je Posázaví, dojet Posázavským Pacifikem někam a vracet se na Prahu třeba až do Davle a ten zbatek dojet. Okolí Medníku je super, navíc se pesan může osvěžit v Sázavě.
Jinak super jsou Voděradské Bučiny u Jevan, stačí se dostat do Mukařova nebo na Vyžlovku a už jsou tam trasy, nádhera
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2006 15:20
- Nahlásit
Zet
Tý jo Kozojedy a Kostelec trak bydlím celkem blízko
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit
Pupy
Já taky Voděradské Bučiny mohu vřele doporučit, i v létě pro chlupaté psy, je tam krásně
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:09 - Změnil/a: Klárča
- Nahlásit
Malá Amerika je fakt kráásnáá
|
Klarav
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2006 08:14
- Nahlásit
Mockrát vám děkuju! Jste fakt báječní. Určtě vyrazíme a pak napíšu, jaký to bylo. Moc se těším!!
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 20:09 - Změnil/a: petra06
- Nahlásit
Poradíte mi někdo pěkný výlet (cca 10-15km) s cílem na Křivoklátě? Jeli bychom vlakem z Prahy. Díky
|