| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 18:57
- Nahlásit
Chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s agility v Praze? Zda muzete nejaky cviciste doporucit? Chtela bych jen tak rekreacne, aby se hybal pejsek i ja. diky
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:39
- Nahlásit
Aknah
Já se taky snažila něco sehnat. Všude se ale platí za každou hodinu od 80Kč výš (eventuelně permice na 10 lekcí od 700)
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 19:41
- Nahlásit
Mě by tahle věc taky docela zajímala, na normálnim cvičáku taky mají nějaký překážky a Handíka i mě to baví!
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:42
- Nahlásit
Joker
s tim pocitam, ze budu muset platit, me by zajimaly zkusenosti, kdyz uz mam zaplatit ne uplne maly peniz, tak aby to za neco stalo. aby umeli jednat s pejsky, protoze jsem slysela hruzostrasne scenare, kdy cvicitelka nasilim nutila psa na kladinu a tak.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 20:44
- Nahlásit
Handy
jeden cvicak agility mam, ale neni v Praze coz mne nevadi, ale nemam na nej zadny reference.
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:05
- Nahlásit
Aknah
Fajn je to v Helppesu v Košířích (80/hod, nebo 700 permice pro začátečníky), nebo Komořany (100/hod začátečníci, ale tam jedou hoodně na výkon)
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:12
- Nahlásit
Joker
no jo , jenze v Helppesu pisou, ze maji vsechny kurzy plne a Komorany jsou daleko. staci ze jezdim 40 km do steneci skolky, nejsem, primo z Prahy a jezdit jeste relativne daleko na agility, to by lezlo hodne do penez a navic, chcem to poize rekreacne a musim pomalu, j eto jeste stene 4 mesice, ale ma takovou radost z pohybu, hlavne behani, ze je skoda ho nenechat vylitat
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:18
- Nahlásit
Aknah
Pak ještě Letňany v hale. Jo a Hloubětín.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:43
- Nahlásit
Joker
a s tema mas zkusenosti?
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:43
- Nahlásit
O tom Hloubětíně jsem slyšel docela dobrý zprávy...c myslíš Joker?A co ty Letňany? Jinak já jsem na Prahu docela vázanej, protože se nikam nedostanu
Kdyžtak sem prosím hoď nějaký odkazy na ty cvičáky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:51
- Nahlásit
Handy
ten kam se chystam je v Novem Knine, stranky nemaj, nasla jsem je na strankach klubu AgilityURL
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 21:59
- Nahlásit
Ne, já mám zkušenosti jen s Lysou nad Labem.
No Hloubětín si lidi chválí jako dobrej cvičák co se týká poslušnosti, takže agility taky může být fajn. No a v Letňanech to vede Grygar (doufám, že se nepletu) a to je trenér české reprezentace.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:05
- Nahlásit
Aknah
odkud jsi?
Neměla bys to blíž do Kralup? Jsou na té straně Prahy, co Letňany
Teď na jaře by měl začít kurs, chci tam začít chodit, takže osobní zkušenost ještě nemám, ale mám výborné doporučení
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:14
- Nahlásit
zuzka
dekuju, ale urcite ne, bydlime v Mnisku pod Brdy, takze Knin je co by kamenem dohodil a jestli v Letnanech cvici pan Grygar a je to ten samy pan Grygar, tak ten cvici i v tom Kmine
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:17
- Nahlásit
Aknah
JJ, on v Kníně bydlí, má tam chovnou stanici asi na 6 plemen
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:22
- Nahlásit
Joker
jo jo to vim, narazila jsem na ne, kdyz jsem hledala naseho pejska ale to jsem jeste nevedela, ze je trenerem agility. svet psu je strasne maly
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:24
- Nahlásit
takze jak to tak vypada, mam jasno, kam budu chodit na agility mam to blizko a cvici tam vyborny cvicitel, to je ta reference, ktera mi chybela
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:40
- Nahlásit
Co myslíte že by pro mě bylo nejlepší vzhledem k blízkosti(jsem z Phy 4-Kateřinek, poblíž Hájů) a kvalitě? Díky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:44
- Nahlásit
Handy
tak to nevim, zkus to dat do mapy, vyhledani trasy, nevim jak dlouho by trvala cesta, ne vzdy co je nejbliz, je i nejrychlejsi casove
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:12
- Nahlásit
prosim mate nejaky odkaz ci kontakt na agility v Hloubetine?? a na P10 nic takoveho neni? diky
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:21
- Nahlásit
URL
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 08:27
- Nahlásit
Orry
Dobrou zkušenost máme s cvičákem v Uhříněvsi-Rychety. Jezdí tam bus. Mrkni na www.rychety.cz
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:05
- Nahlásit
daliva
Když roční permice na poslušnost "s možností vyzkoušení obran" stojí 5200, tak nechci vidět, co stojí agi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:35
- Nahlásit
Aknah
Hanko, Grygar je ze Senešnice /to je kousek za Novou Vsí/, ale myslím, že na těch stránkách je to napsáno tak, že pošta je Nový Knín, ale trénuje v Komořanech...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:38
- Nahlásit
Aknah
jinak mají CHS Bohemia Alke: http://www.bohemiaalke.com/
Bydli na byvalem statku v Senešnici...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:12
- Nahlásit
Jandula
dekuju ja si blahove myslela, ze by mohl trenovat v Knine, to by mi vyhovovalo. Do Komoran je to daleko
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:21
- Nahlásit
Aknah
Hele, já jsem slyšela, že je nějaký cvičák i na Dobříši (chodí tam manželka řezníka, co je na Mníšku na staráku), třeba je tam agility...
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:34
- Nahlásit
Jandula
o cvicaku v Dobrisi vim, zkusim tam zavolat. ten v Mnisku zrusili
|
bad
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2006 13:08
- Nahlásit
Kontakt: Houbětín - Simona Hurabová - simirhur@seznam.cz
Praha 4 - cvičí se někde v Písnici, ale nevím, kde to tam je. Cvičí tam Jitka Novotná a Martina Podešťová. Teď tu na ně nemám kontakt, ale někde na netu určitě bude. A také se cvičilo u Vltavy v Bráníku, ale tam snad končí.
Jinak se v Praze cvičí agility prý ještě v Ambře.
Kolem Mníšku asi nic nebude. Ale do Prahy jezdí každou hodinu PID . A nebo si někde vyrobit překážky, najít plac a začít .
|