| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 14:02
- Nahlásit
Xerxova
gratulka Najtovi, skace furt jak stenatko
birma
no to bych zohlednila ve vyberu taky takovouhle super dostupnost, protoze vono jako les za barakem ti bude na prt kdyz na nej nebudes mit cas
cernejcaj
teda knize nezavidim pri mi bujny predstavivosti by pro me takova nevedomost byla fakt strasna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 14:07
- Nahlásit
xerxova
tak gratulaceeee najtikovi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 14:13
- Nahlásit
cernej caj
alecta nevedomost je asi horsi,
Ja si to vubec neumim predstavit, ani o tom nechci vubec premejslet. Strasny, strasny, strasny...
Gerda
Ruzenec dekuje za palcaky, jeste je pro jistotu chvili pridrz. A zdravim Kadela.
Xerxová
Garabáčovi už jsou čtyři...
Vzdyt je to sokolik litavej, takze zadny "uz", ale "teprve"! Hodne zdravi, tryskani, vyletu, necht jeho kemry zvesela dopadaji shury, na panicky a ostatni svet v jeho vysokem skoku jeste dlouha, dlouha leta!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 15:57
- Nahlásit
Fifi nojono - když ony ty dogy jsou s tím věkem tak specifický... S opravdu vysokou pravděpodobností je za půlkou... a to je děsběs. Ráda bych hnula průměrem (správným směrem) , třeba se to podaří
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 16:04
- Nahlásit
Xerxová
Night má dneska narozky.
Gratulujééééééééém!!
cernej caj
ale asi ji spis roztrhali divocaci
spíš věřím tomu, že jí nějakej dobrodinec našel a odvezl daleko daleko jako chudáčka maličkýho vyhozenýho a nechal si ji...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 16:07
- Nahlásit
Xerxová
Prdlacky za pulkou! Za tretinou, kdyz obe oci primhourim! Protoze vy hnete prumerem, zadna vysoka pravdepodobnost! A tak to bude, basta fifi!
Jo a Ruza je pidlizubka, zbejvaj ji posledni dva spodni spicaky na vymenu. Bylo vesely, kdyz vcera nebo kdy to bylo, uz to mam smichany, jak jsme tam furt, v cekarne mi zrala ruku a najednou "ten" pohled - a flus ho horni spicak na podlahu. Tak jsme se tam smali, ze fakt uz ma veteriny plny zuby.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 16:10
- Nahlásit
Maya
petr by měl mít půlku týdne home office, takže do lesa se určitě psi dostanou. Bydlet uprostřed polí a les nikde je pro mě dost depresivní představa...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 16:12
- Nahlásit
Fifi pořád mám pocit, že to vaše kritický období přezubení, růstu... souvisí i s tou nemocí. Jednou mi vetka říkala - že nejoslabenější jsou štěňata zhruba měsíc po velké změně (převozu) - to že je největší imunitní díra.
KOneckonců s Najtem to taky tak bylo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 16:41
- Nahlásit
Xerxová
Je to mozny, nebo cort znajet. Podstatny, aby byla prtka v poradku. Navic, ja vlastne nikdy nemela maly stene na zimu. Vsechny ctyrnohy prirustky do rodiny byly rozeny na jare. Takze tady se mohlo sejit xy blbych faktoru, od zmeny kontinentu (cestovani a aklimatizace byly na jednicku), pres ockovani, zrani snehu atd.
Ono se vlastne doted nevi, co ji zvraceni zpusobilo. Ruzena je opletena ne sipkovym kerem, ale zahadou. Ale pani doktori a doktorky - a rada uvedu, ze jde o kliniku HK Vet (kde jsem klientem uz vlastne skorem 20 let) - jsou skveli a moc jim dekuji za peci o Ruzenku. Tentokrát zejmena MVDr. Ondráčkovi, ktery mel/ma to moje cerny nadeleni na starost.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 19:19
- Nahlásit
Fifi
zrovna jsem se chtěla zeptat, kam jezdíte k vet
Růže přeju už jen a jen lepší a bezblicí dny!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 19:21
- Nahlásit
Fifi
tak ono se jí tak nějak skoro sešlo to přezubení se stěhováním ne? to je docela záhul
čtu tu třetí knížku od Šusty a připadá mi nejzajímavější
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 19:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Janiii
Ja mam priserny zkusenosti s Gayerkama nekdy prave davno a ta averze se hned tak nevymaze. Pak jsme presli pod HK vet, kterej vlastne jeste tenkrat neexistoval a sidlil jinde u kruhaku... Ja rada pisu pochvalu, kdyz je proc chvalit.
Maya
čtu tu třetí knížku od Šusty a připadá mi nejzajímavější
Clovek musi premyslet, vid?
Edit - jo a natekla dasen modelka Ruzenka vas zdravi!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 19:37
- Nahlásit
Fifi
Clovek musi premyslet, vid?
no hlavně by mě ani nenapadlo, že je až takovej rozdíl mezi psama a ostatníma zvířatama
no a je mi jasný, že já dělám hodně chyb a jak tam píše, nějaký prasátko už by mě dávno sežralo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2018 20:03
- Nahlásit
Fifi jééé Růža vrtichvost Tak ať už je vše v pohodě. Konečně !!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 09:21
- Nahlásit
Maya
takze rikas, tu treti poridit?
Fifi
ta jje cim dal vetsi!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 10:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
no hlavně by mě ani nenapadlo, že je až takovej rozdíl mezi psama a ostatníma zvířatama
no a je mi jasný, že já dělám hodně chyb a jak tam píše, nějaký prasátko už by mě dávno sežralo
a je tam toho hodně o jiných zvířatech?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 11:31
- Nahlásit
Tipovací otázka (odpověď nevím, zeptám se až zítra, děti jsou u babičky)
Proč máme v mražáku, vymačkanou v krabičce od mýdla, pastu na zuby?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 16:42
- Nahlásit
posportovnííí klid.... potřebuju ho víc, než Trpajzlíci. Ráno v šest vstát - předvařit, v osm už být dávno s čoklíkem v lese neb pak jsme (u druhé babičky) nafasovali dítka na prázdninách - a rovnou jeli plavat (jsou šikovní - i ta malá potvůrka věku školkového skáče šipku z bloku a dohrabe se ke kraji bazénu...) Pak oběd a chvilka řáděni s Njatem a odjezd na zimák - a hodina bruslení. Bolí mě nohy (letos poprvé), bolí mě záda (Trpazlíci bruslí s dopomocí). Tak jsme vydali každému jiný noutbůček a vyhlásili hodinu klidu... Najt si mohl vybralt - volil Prasátko Pepinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 16:46
- Nahlásit
xerxova
pekne nabyty ste yo meli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 17:11
- Nahlásit
jo a vtipná vsuvka. Sousedka hlídá mladým dneska ridžbečku. Stačil jeden pohled na její přesplotové chování k najtidlu (jindy si ho ani nevšimne) a už jsem startovala - druhý pohled a bylo jasno - dáma je hárací... Máme mezi sebou plot vysoký pletivový - a v jedné části je u země díra, kterou využívají ježci a kočky... A Afinka najednou byla půlpsem u nás... Zařvala jsem, nacpala ji zpátky a klusala zvonit na Peťu... Prý zastřelí mladé - řekli, že už je konec - podle chování psice je jednoznačně v nejlepším... Mohli mít krásné veliké černé ridžbeččí štěníky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 17:52
- Nahlásit
tak stesti, ze si stihla zasahnout, chdak sousedka teda asi mela dost sok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 19:17
- Nahlásit
cernej caj
takze rikas, tu treti poridit?
no mě se líbí nejvíc
kachna_
a je tam toho hodně o jiných zvířatech?
tak jelikož to porovnává, tak skoro půlka řekla bych, ale jsem zatím kousek za půlkou knížky
co pasta v mrazáku? že by experiment?
Xerxová
to jste teda měli náročný den
na mě sedla nějaká virozka bo co a od včera od večera je mi tak nějak na nic
takže jenom krátká procházka, ale šel s náma synovec, dostal od babičky k narozkám ten chytrej náramek a aby splnil denní kvótu, chodí běhat s jejich borderou, běhá tak 3 km a prej už borderák dává přes půlku von je fakt lemra líná
tak vzal dneska Lokina, asi něco přes kilák, jako ze začátku jsem koukala, že ho tahá z přikopů, ale jak běželi zpátky, tak už Loki běžel hezky po cestě, naučil by se to asi rychle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 19:57
- Nahlásit
Maya
no mě se líbí nejvíc
a ve všech třech je o všech zvířatech?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2018 23:29
- Nahlásit
kachna_
první dvě jsou primárně o psech, ale jiný zvířata tam zmiňuje taky v souvislosti s tréninkem, tak on je hlavně trenér jinejch zvířat v zoo, ne psů, takže těch příhod má hodně, tak je zmiňuje, akorát v tý poslední knížce vyloženě srovnává trénink psů a jiných zvířat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 07:06
- Nahlásit
srovnává trénink psů a jiných zvířat
no právě, že to by mě docela zajímalo. Tyjo, normálně nevím, co si vybrat k svátku a letos mám takových přání, že už mám vybráno i na narozky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 08:57
- Nahlásit
kachna_
tak si to muzes nechat nakoupit do zasoby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 10:07
- Nahlásit
a hlasim, ze ferinka ma krasny zdravy ousko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 16:31
- Nahlásit
cernej caj
ferinka ma krasny zdravy ousko
je to šikulka, doufám, že inspirovala Růženku a ta se taky začne zlepšovat. Neslaví někdy teďka Feri narozky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 17:45
- Nahlásit
kachna_
feri byla pred vanocema, batopes je pak zjara nekdy? ony od sebe nejsou moc, ze
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2018 18:46
- Nahlásit