| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 16:18
- Nahlásit
fajka
uz jedu domuuu tesim se, v prci dost fofr, mam takovy dny radsi nez ty linejsi ale taky se tesim, az to bude za nama tyhle fofry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 19:27
- Nahlásit
ve Finsku mají i cesty pro běžkaře se psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 19:32
- Nahlásit
a videjko kterak má jedna houska kámoše líného jako prase
https://www.facebook.com/uniladmag/videos/42999411 73362242/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 19:43
- Nahlásit
Maya
Malem mi ta houska vzbudila psa
jinak je videt ze finove sou pokrokova zeme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 19:51
- Nahlásit
Maya
ve Finsku mají i cesty pro běžkaře se psy
já chci takýýýýýýýý!!!
ještě by to chtělo jednosměrný provoz a bylo by to dokonalééé!
kterak má jedna houska kámoše líného jako prase
nám to jelito nějak nabralo a vylínalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 19:53
- Nahlásit
cernej caj
Malem mi ta houska vzbudila psa
já mám vypnutej zvuk, tak zvukový nářez jsem ani nepotřehla
Finové hlavně tam na to maj asi prostory, ale je to zajímavý takhle označený
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 20:08
- Nahlásit
Maya vím, jak mi v roce 1996 přišlo divný, že na pobřežních dunách v Holandsku byly cedule, kde bylo škrtnuté vodítko mezi člověkem a psem. Nejprve jsem myslela, že se tam nesmí se psy (nedokonalý škrtanec) - a ono nee - ona obří zóna volného pobíhání psů. A info pro ty, kteří se nechtěli se psy potkat, že mají volit jinou trasu. Pak tam byly extra pěšinky pro jezdce na koních - a když se psí a jezdecké trasy křížily - byla povinnost připnout psa... A co bylo tenkrát nejpodivnější - všichni to dodržovali
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 20:18
- Nahlásit
Debata s Luckou ohledně sluneční soustavy
...a pluto není planeta od roku 2006
a ty si žila v roce 2006?
jo
takže ty si žila, když ještě pluto bylo planeta???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 20:22
- Nahlásit
kachna to je dobrý : D a moje polovička pamatuje dobu, kdy zajíc byl hlodavec... a trvá si na tom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 20:36
- Nahlásit
kachna_
Xerxová
to tvoje je jeste lepsi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 20:36
- Nahlásit
Xerxová
No, paní učitelka si trvá na tom Plutu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 22:24
- Nahlásit
kachna_
jako ve vyjmenovanejch planetách?
taky bych to bez toho ani neuměla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2018 22:25
- Nahlásit
teď jsem se teda docela zasmála u telky, výměna manželek s Osmanem Lafitou v rodiině se 7 dětma, ale jako je dobrej
natáhli to o 20 minut, asi věděli, že se jim to vyplatí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 06:25
- Nahlásit
Maya na telku nekoukám - takže ani nevím, má-li Lafita doma ještě tygříka. Byl to dost šok, když jdeš po cestičce kolem plotu upravené vily a hupsne tam nadšenou hravou přepadovku místo psa tygr... Betce se nelíbil (přes plot)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 06:41
- Nahlásit
Maya
to je nekdo znamej?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 08:20
- Nahlásit
Xerxova
ma, a psy, slepice a nejaky poniky bo co, vila je bejvala hvezdarna i s tou kulatou vezi
ja na tohle obcas koukam jsou to zajimavy sondy do zivota lidi, clovek nekdy fakt zasne
cernejcaj
modni navrhar, zije s chlapem takze vymenenou manzelku sel delat on no a ten jeho chlap dopral zaslouzile matce luxus vcetne cesty na Kanary, ta to mela jak dovcu
ale jako vtipny to bylo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 10:51
- Nahlásit
Maya
taky bych to bez toho ani neuměla
Tos mě potěšila, já myslela, že to ví každej. Napsala jsem jí velice slušnej mail. Chtělo by to nějakou pravidelnou aktualizaci pro prvoukové učitele.
hupsne tam nadšenou hravou přepadovku místo psa tygr...
brrr, nevim, jestli bych se nemusela převlíkat doma
to je nekdo znamej?
taky neznám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 10:52
- Nahlásit
Maya
s Osmanem Lafitou v rodiině se 7 dětma,
a zvládnul to se ctí?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 11:25
- Nahlásit
kachna
no ja to vim ze Pluto uz neni planeta ale kdyby chtell nekdo po me vyjmenovat planety tak ho tam frknu bez vahani kdyz to tak mam nauceny
no podle me to celkem se cti zvladal a kdyz uz toho v pulce mel plny brejle a sel na noc do hotelu, tak jim najal chuvu
von ani ten jejich tata nebyl v peci o deti extra zbehlej bylo videt ze to dela vsechno jen ta zenska
kazdopadne nejstarsi 18leta dcera uz take s brichem tedy pokracuje v rodinny tradici, je to docela desny kdyz si to clovek uvedomi jak jsou nektery lidi neschopny i v takhle jednoduchy zalezitosti jako reprodukce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 11:27
- Nahlásit
kachna
ja to treba vim ale nauceny to mama mozna by ki to ani nedoslo to rict spravne.
maya
hm asi se na to kouknu nektery ty dily se daj najir na netu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 12:44
- Nahlásit
auceny to mama mozna by ki to ani nedoslo to rict spravne.
Přijde mi sranda, že babička se ještě Pluto neučila a dcera se ho už neučí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 13:04
- Nahlásit
kachna
chudak pluto, takova kratka kariera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 14:30
- Nahlásit
http://www.remasystem.cz/re-balik/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 15:51
- Nahlásit
cernejcaj
tak dobry pokud by clovek chtel vyhodit neco vetsiho jako lednici nebo pracku, s malym balikem by se mi asi na postu nechtelo
ja budu asi brzo resit co s gaucem a kreslem asi to necham venku psum a budu doufat ze Loki spolecne s pocasim to brzo zlikvidujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 16:49
- Nahlásit
Maya
mozna i nabidnout treba za odvoz jestli to je jeste pouzitelny, ale pro psy taky dobry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 20:06
- Nahlásit
Dneska na otočku v dojčlandu a tam jako bylo úplně jaro kdyby tu aspoň nasněžilo a fakt byla zima ale tohle není ani zima ani jaro ani nic..
A zas sem se dneska už ale nakrkla bo nezdrhne-li a nevotravuje-li na naší zahradě u našich psů černej pes sousedů Aaaaaa tak tu votravuje volně loženej zrzavej pes sousedů Béééééé a celé to mám proložené novejma sousedama Cééé obřího psa berňáka kterej je tu třikrát denně
Sem jim ho vodvedla...a na kecy typu sem už vážně alergická
- jééé von snad utek... sem procedila že je u nás od tý doby co je sníh třikrát denně!
-my ale máme novej plot ...asi blbej teda
- von je ještě štěně .... až příjde votravovat Fajuši udělá z něj sekanou!
Maya
s gaucem a kreslem asi to necham venku psum a budu doufat ze Loki spolecne s pocasim to brzo zlikvidujou
už jsem viděla pár kotců a nebo zahrad kde byla pod přístřeškem vyhozená sedačka nebo křeslo a na to trůnilo psisko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 20:10
- Nahlásit
Maya
hm asi nechapu jak se to hraje
Fajka
to je fakt super teda totok
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 20:46
- Nahlásit
Fajka lituju tě - není nad volně ložená psiska. U nás to není - ploty po okolí jsou solidní a sídlištní psi jsou většinou vodítkoví (v sídlišti).
A jinak taťku nám pustili domů snad v horším stavu, než jsme ho tam vezli... (neb si přivezl střevní chřipku což je v jeho stavu dost průšvih). Už třetí den jsem tam trávila celé odpoledne. Snad už bude líp...
Fifi co Růženka ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 21:15
- Nahlásit
Xerxová
taťku nám pustili domů snad v horším stavu, než jsme ho tam vezli... (neb si přivezl střevní chřipku což je v jeho stavu dost průšvih)
Chudák taťka, ono to prý teď řádí všude, pro starého člověka to musí být šílené.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2018 21:53
- Nahlásit
tak nám hrozí výpověď z nájmu prakticky bez výpovědní doby -
prý si někdo stěžoval na hluk v nočních hodinách.
Dost by mě zajímalo na jaký, protože my tu spíme a v noci tu fakt hluk neni. A když kluci začnou kravit, hned je klidníme.
Takže jdeme pořiuzovat domeček...
Maya
jak to vypadá s ranní dostupností od Benešova do Prahy? Dostáváš se v pohodě, nebo jsou to denní kolony?
|