Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 10:10
- Nahlásit

cernejcaj
sem chvili premejslela s jakou liskou se domlouvas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 11:09
- Nahlásit

maya
se vzteklou liskou

musim kouknout na dalsi dil vztekliny

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 13:03
- Nahlásit

Tk jsem nás včera předběžně přihlásila na další psí tábor Tudíž v červnu má Áda +možná i někdo další nosework a v červenci Bohoušek agi a možná Charles hoopers

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 15:44
- Nahlásit

birma
mas to solidne nabyty teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 16:15
- Nahlásit

birma
Tk jsem nás včera předběžně přihlásila na další psí tábor

jááááj.....nepsal tu někdo něco o spoření ???

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 16:55
- Nahlásit

birma kolik máš dovolené?? To jsou celotýdenní tábory??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 16:56
- Nahlásit

Fifi jak je Růže?? Už se to zlomilo k lepšímu ??

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 18:07
- Nahlásit

jsem to asi napsala blbě - tábory máme 2 a na každém bude cvičit 1 pes kvůli kterému tam jedu a k němu se možná dle financí přidá 1-2 další

Fajka
no on třeba ten noseworkový vyjde finančně jako 2 longy...

Xerxová
kolik máš dovolené??
5 dní jsem převáděla, takže letos 35 dní z toho ten agi tábor bude rovnou naše společná dovolená, jinak už pojedem jenom na čundry

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 18:40
- Nahlásit

Xerxová
Kontrolni sono ukazalo, ze se ji kolem mista zanetu objevily dost velky uzliny, strevni stena se o drobek zlepsila. Takze klid na luzku, dieta, prodlouzeni atb az do pondelka + dalsi leky. Fakt uz me jebne.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 18:48
- Nahlásit

Fifi
Kontrolni sono ukazalo, ze se ji kolem mista zanetu objevily dost velky uzliny, strevni stena se o drobek zlepsila.
držím palce, ať je růžová princezna co nejdřív zdravá a může trápit velkýho bráchu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 18:51
- Nahlásit

birma
tak to neni teda ani tak zly financne

a dovci mas teda krasne to si budete s petrem uzivat

Fifi
a pro laiky to znamena, ze po kure lekove by to melo byt OK a ruzenka by mela zas radit jak cerna packa?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 18:54
- Nahlásit

birma
a může trápit velkýho bráchu
Kez by, obema se po sobe styska, chteli by blbnout. Ale nejde to, vcera jsem je spolu na chvilku pustila a hned bylo bliticko.
cernej caj
a pro laiky to znamena, ze po kure lekove by to melo byt OK
Snad ano. To ukaze dalsi sono v pondeli a to, jestli bude mimi este blejt.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:07
- Nahlásit

Fifi myslím na tě...

Jsme teď byli na procházce - na hraně lomu fotit Liberec. Tma jak v ranci - musela v terénu nastoupit čelovka - neb veleměsíc byl za stromy. Psisko řádilo - v lomu byl pochopitelně na vodítku - a ještě že tak, jinak by mohli kolemjdoucí (studentíci z místního intru chodí do lesa potmě randit) mít infarkt. Vrátili jsme se celí - ta balvanovo bahnitá cesta přes potoky je potmě fakt zážitek

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:27
- Nahlásit

Fifi
držím palce teda ať je Růže brzo fit, určitě jí to řádění chybí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:35
- Nahlásit

Fifi
v kazdym pripade moc drzime miminku velikosti spice palce at je vse OK, musi to pro vas obe byt docela vysilujici

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:39
- Nahlásit

Maya
určitě jí to řádění chybí
Chvilema hrozne moc. Ale pak staci chvile pohybu venku treba za balonem a je hned unavena, musi ji ten pupik uzlinovatej bolet.

A dik, drzte palce dal. Misto, aby si stenitko uzivalo socializace, vycviku a vychovy, je z ni pomalu vezen z Alcatrazu... Aspon si doma zabavuje hlavinku klikrem. Ale vysilujici to je pro vsechny, navic ona umi delat hrozne zubozeny kukadla. Fakt me to drti.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:43 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi možná blbý dotaz - já se ptala na to druhý "blicí" štěně - a prý nakonec nejvíc pomohl kontrastní RTG - jednak byla jistota zcela průchozího traktu a navíc prý kontrastní látka se "jinak" zachytává "na poškozených místech" - a nejen že jsou vidět v plném rozsahu (u nich už nejen jícen, ale i část žaludku), ale i je ta látka léčí napřímo ?? Nerozumím tomu, jak jsem koupila, prodávám...

edit - ne že by to jako léčba stačilo - silná ATB a protiblicí léky... ale že snad ta látka "zahladí" eventuální poškození sliznice ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 19:48
- Nahlásit

Xerxová
Kontrast neni treba, dneska to tam konzultoval pandr i s dalsi pidr, vic oci vic vidi, a trakt je zcela pruchozi. Dle dnesniho sona se cizi predmet zcela vyloucil. Takze jen polecit ten zanet. Kdyby se mi cokoliv nezdalo, tak mam ihned prijet. A jestli tu nachumeli, tak budu hodne nestastna. Protoze blbku neuhlidam, aby si snehu zase neklofla. Vyjimecne si preju, at radsi prsi a je bahno.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 21:45
- Nahlásit

Fifi
Držim palce. Myslíš teda, že to bylo tím sněhem?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2018 22:00
- Nahlásit

kachna_
o zánětu žaludku u psa ze sněhu nebo ledu už jsem taky slyšela, asi se to může stát, Kim to taky žral a nikdy mu nic nebylo, Loki taky žere, i víc led než sníh, takže se snažím aby se k tomu nedostal, dřív jsem vyklepávala misky na dvoře, teď holt s tím chodím za plot, ale sníh se neuhlídá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 05:45
- Nahlásit

a ono steneci organismus jeste bude nachylnejsi navic.

ja dycky zavelim feri ousko a je vtipny, jak to zvire kdyz je na posteli se priplazi z polstare na kraj az ke me/prijde a sedne si a zacne tou hlavou kroutit, at mi znesnadni ucho. projdr mi strasne srandovmi jak prijde, nehne se ale hlavou mrska

vypada to trochu lip, ale nevim zda uz zdrave. na kontrolu nemusime, jak se nam to bude zdat tak ale jeste mame 3 dny tak su zvedava.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 06:55
- Nahlásit

všichni moji psi žrali sníh a Xerda navíc miloval led - olamoval a žral rampouchy z nízké střechy a hryzal je tak, až mu tekla z dásní krev...
Nějak si myslím, že u Růži (i toho známého štěníka) za to může i věk. Prostě pokles imunity způsobený změnou prostředí, do toho přezubování, rychlý růst a organismus je oslaben...

Doufám, že se to začne obracet k lepšímu - a že vše potom Růža dožene stejně rychle, jako ten psík, co problil úvod do letošního roku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 07:46
- Nahlásit

nekterym psum alecsnih taky vadi, jde asi o citlivost traktu..

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 08:28
- Nahlásit

Můj špic je naprostej kretééééééén. Ono nestačí, že má potřebu se prokopat z pozemku ven, vona to ještě musí obejít a na druhý straně pozemku se prokopat dovnitř

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 08:30
- Nahlásit

Nevím, jak hluboko bysme museli ty karisítě zapustit, aby jí zabránily vylézt a podezdívku jednak mít téměř nesmíme (páč jsme CHKO a není tu obvyklá), druhak je technicky dost obtížně řešitelná (pozemek ve svahu a stromy v plotu).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 08:45
- Nahlásit

kachna

birma
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 09:09
- Nahlásit

kachna_
Ono nestačí, že má potřebu se prokopat z pozemku ven, vona to ještě musí obejít a na druhý straně pozemku se prokopat dovnitř
Neeeeeeeeeeee

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 09:40
- Nahlásit

kachna
Batynka sikovna
co zkusit ten elektricky ohradnik?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 10:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
o zkusit ten elektricky ohradnik?
1) já už ho nemám a kupovat novej, to myslím, že dodatečné úpravy budou levnější
2) bych jí zničila srst a nevěřím tomu, že by jí ho šlo nandat jen občas.
3) to není tak častý
4) horní plot budeme zdvojovat kvůlivá ovcím, tak jí to ještě trochu ztížíme.
5) budeme v létě spodní plot opravovat, jestli ho zničí, tak jí Michal prostě ubije

Už se naučila "přelézat" plot přes stromek
vylamovat plaňky
podhrabat
rozplétat pletivo

Ještě neumí rozřezat karisítě
edit. jo, ještě by se mohla dohodnout s tím krtkem megalomanem, co u nás hloubí metro

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2018 10:44
- Nahlásit

kachna_
Můj špic je naprostej kretééééééén. Ono nestačí, že má potřebu se prokopat z pozemku ven, vona to ještě musí obejít a na druhý straně pozemku se prokopat dovnitř

budu ted pravděpodobně taky špic...
nerada chodím stejnou cestou NA a Z procházky...dycky dělám kruhy

Fifi
chůůdě malý růůžovýýý ach jooo

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání