| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:09
- Nahlásit
no tak hlavně tam kde budeš spát,bacha aať nemáš nic voňavé-pití,jídlo,co by je přilákalo....A stříkni i na sebe nějaký repelent.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:16
- Nahlásit
Nazdar jelimínové
danajasa
Tenhle bijolit je super, páč je zmrazí, blbý je to, že za pár minut už to nefunguje, funguje to jen při přímým postříkání. Navíc to ukrutně, ale fakt ukrutně smrdí, já to vůbec doma nemůžu používat, za prvé se nehodlám otrávit jedama bijolitovýma a za druhý bych se asi poblila. Nesnáším to velmi, takže pokud potřebuju stříknu na vosu, bo sršeň a nic víc, pak hoooodně dlouho větrám. Podle mě je to strašlivej jed totiž
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:22
- Nahlásit
Čus lidijové!
dnes byl Kešun poprvé agilitit - naostro. Je to velký sprateček drajvový a mocinky se mu to líbilo. Když nebjehá a má pocity že to zvládne levou zadní tak řeve. Džína taky bjehala.
datli my máme taky jako první známku v licenci diska a druhej doběhla jen náhodou
Gerda jsem ti zrovna ráno chtěla psát jestli nechceš jít ven ještě že jsem tak neučinila byla bych zase za blázna jak bonc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:39
- Nahlásit
danajasa
essi si můžeš zaběhnout někam do obchodu tak si kup Orion. Nesmrdí tak děsně jako biolit, není tak jedovatej pro lidi (alespoň já se z něho nedusím) a funguje úpa stejně.
datli
mám volný víkend 15.-16. září a pak až 17.listopadu. Když to půjde bez té operace (jakože se vsaď, že půjde páč to dopadne stejně jako loni - přijedete a zjistíte, že není co operovat) tak dojeďte. Na běhání ti když tak nějakého psa půjčím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:40
- Nahlásit
hancaw
Kabátec je dobrý pes
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:44
- Nahlásit
děcka jsme doma, z víkendu
Bylo to super setkání, Sophinka se vyválela hned asi do hodiny po příjezdu v hoňském kobylinci byla celá hnědá asi chtěla být odlišná od westíků
Měli jsme tam i výstavu, Guli výhrál kategorii štěně, Soph získala třetí místo fenek s PP a GULIVER VYRHÁL PRVNÍ MÍSTO, TEDY NEJKRÁSNĚJŠÍ PES VÝSTAVY¨
dále jsem si je nechala vyšetřit na luxaci pately a oční vyšetření (Schirmerův test) a vše mají v pořádku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:50
- Nahlásit
Monty
Gratulujuuuuu, mas nej knirace
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:51
- Nahlásit
Monty no tak to vážně luxusní víkend.Super smečka!
Biluškabéřu na vědomí,za 14 dní budem vědět víc.Libo,já už bych snad byla i radši,kdyby ho odoperovali a měli jsme klid a né časovanou bombu.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:04
- Nahlásit
Biluška Jo nechci to zakřiknout ale vypadá že by jí to mělo jít. Jo už mi přišel výstavní list.....
a zařídila jsem si skype tak mi písni majla se svým a můžeme si skajpnout.
Monty Sophinka má svůj názor jinak gratulejšn!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:09
- Nahlásit
To byl dneska ale krásný den, co Alberti?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:11
- Nahlásit
Monty
Super
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:28
- Nahlásit
Crysa
To byl dneska ale krásný den, co Alberti?
Velmi křásný, velmi křásný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 22:37
- Nahlásit
Montíku, ty máš ty nejkrásnější knírače na světěěěěěěěěěě! Ještě moooc cen vyhrajete! Gratuluju velice!
hancaw
Ještě že si nepsala, jsem od včéra polonasratá, akorát by mě vytočilo, že nemůžu na výlet, ale do kolbeny. Nicméně bych ráda prubla nové chodivky botky, půjdem teda příští vejkendos?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 23:00
- Nahlásit
děkujeme všem za gratulace
už jsem dovybalená, osprchovaná, knírači už mě čekají v lóži, takže už jdeme spát
Dobrou
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 06:25
- Nahlásit
Bré ránko zvadlá kvjeteno!
Gerda příští vékend je Kešunina vejstava.... nevím jak dlouho to tak trvá....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 06:31
- Nahlásit
brý den i od nás.
nás čekaj prozměnu o víkendu oslavy 70a 65 a 40 a 12.Jak to dlouho můžu vydržet?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 07:20
- Nahlásit
čus bus flundry! Velkogratulace Montyjofce k nejlepšímu gulášovi, očividně se ti poved! Budeš s nim teď objíždět všechny ty kulinářský soutěže? Možná se aji do Prostřeno s gulášem dostaneš...
Je tu zima a hnusně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 07:38
- Nahlásit
Bré ránko
bonc
děkuji, do prostřena určitě ne, výstavu bych možná s ním zkusila i normální, ale nevím, jestli by mu šahali na ocas, jako nechtěla bych se pokusit o uchovnění, ale jen tak, co by dostal.... ale asi ne...
U nás trochu prší a mě se nechce býti v práci jako každý den
ale ještě 5 dní a budu míti dovolenou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 07:59 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
umíme i tanec se psy
Faith a Guliverek a zbetek obecenstva
[imgs]https://lh6.googleusercontent.com/-1ZAmZBtrI lc/UDj5EVimNNI/AAAAAAAAA_o/B0ezFM_sw0w/s732/westic i+na+Kralovej+20120825+255.jpg[/imgs]
Guliverek soutěží
A Gulíšek vyhrává
a tady jsou výsledky
Najkrajšie šteniatko
1.miesto GULI /Guliver of Mine Little Soulmate/
Najkrajší pes bez preukazu pôvodu
1.miesto MAX
2.miesto JERRY
Najkrajší pes s preukazom pôvodu
1.miesto IRON /Iron zo Zlatej záhrady/
Najkrajšíia sučka bez preukazu pôvodu
1.miesto LARA
2.miesto CHIKY
3.miesto SALLY
Najkrajšia sučka s preukazom pôvodu
1.miesto LOUISETTE
2.miesto EBY /Coco Bohemia Elité/
3.miesto SOPH /Dear Sophie Little Soulmate/
4.miesto FAITH /Faith Little Soulmate/, IASMINE /Iasminne Krásny sen/
Najkrajší senior
1.miesto JACKY
2.miesto NELLY
Najkrajší pes výstavy
1.miesto GULI /Guliver of Mine Little Soulmate/
2.miesto MAX
3.miesto JACKY
Bez umiestnenia: Nelly, Louisette, Lara, Iron
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:02
- Nahlásit
davidkova renata
hele pani našla sem na netu krs bachofky tudle pani,zkuste jí,reference jsem četla celkem dobrý
Mocinky děkuji, že stále na nás někdo myslí a má nás rád. Huž to mám v oblíbených a určitě zkusím, zato nic nedám a jedna dobra zpráva už jsem našla paní co zná paní co se na tom zná a co to prý umí a hlavně jeto prověřená pomáhá taky těma kapičkami pejskům a známa už vydělá i na pejscích jak to působí tak, že mi sibyla, že bude paní kontaktovat a referovat o Biškovy zná ho od štěněte a zná můj případ tak čekám co a jak, ale tohle si taky nechám do zásoby, co víme, že jo. Jinak děkujeme
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:14
- Nahlásit
Monty
No a tohle by mi nedalo, abych neposlala obrovskou a tu největší GRATULACI za nádherné umístěni všech Westíku na výstavě. Do budoucna si myslím, že konkurence se má co klepat jen tak dále.
datli
Samozřejmě a Vám určitě posíláme taky ohromnou a tu největší GRATULACI taky ke krásnému umístěni jen tak dále a nepolevovat
Monty
datli
Fotky jsou moc pěkný a myslím, že je jich třeba přidat sem více je toho po skromnu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:58
- Nahlásit
čus jelýtka..je poslední prázdninový pindělí
Monty
velkogratulace malokníračkům
Darina1
je jich třeba přidat sem více je toho po skromnu.
tak tedka sis to trochu posrala ale bo montyjofka má limit danej!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:19
- Nahlásit
bré ráno
davidkova renata
je poslední prázdninový pindělí
no to má něco do sebe, ale je na tom blbý, že končí léto a bude hnusně a brzo tma
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
děkuji ti mamko
tady ještě máte diplomy
a vyšetření, ze kterých mám strašnou radost, protože luxace pately a onemocnění očí, patří k westíkům docela dost
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
Venta
hele, Venta, nebyla jsi někde na závodech náhodou??? Jak jste dopadli??? co????
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:26
- Nahlásit
Monty
nebyla jsi někde na závodech náhodou???
náhodou byla, až skoro někde na Moravě. A dopadlo to na nás výborně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:29
- Nahlásit
zdravím
včera jsem dostala krásný puget ruží,jedna paní mě zastavila - to máte od milence - ne od milenky ,což byla pravda až na tu milenku tedy - byli od evy,krásnejch 21 ruží
ale to bylo až když jsme šli do evy domů - honzu málem trefil šlak,když jsem to tý paní řekla, jenom jí pravil - má pravdu předseda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:33
- Nahlásit
Monty
vyšetření, ze kterých mám strašnou radost, protože luxace pately a onemocnění očí, patří k westíkům docela dost
a jak ted budeš množit dyš sou zdravý?
Venta
zasejc si něco vyhrála? jako uš mě nebavíš,uš tudle sme ti v jílu řekli,že si uš u nás ani neškrtneš,ale vyměkli sme ..jediná klika tvoje je,že si neporazila nikoho z nás tedko,tak ti budiž odpuštěno )..sem ti řikala v jeviškách abys furt nelemtala to kafe ,víš jak to končí..
brezen2008
byli od evy,krásnejch 21 ruží
proč??? ..si něco měla?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:34
- Nahlásit
Monty
akorát nemám žádný video a fotky taky skoro žádný...jako vždycky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
zasejc si něco vyhrála?
No jo, zase něco, no
uš tudle sme ti v jílu řekli,že si uš u nás ani neškrtneš,ale vyměkli sme..jediná klika tvoje je,že si neporazila nikoho z nás tedko,tak ti budiž odpuštěno
a už jsem se nahlásila na další troje závody, abych tě nasrala... teda samozřejmě jestli je nevyhrajem, tak tě nenaseru, tudíž se budu moc snažit
sem ti řikala v jeviškách abys furt nelemtala to kafe,víš jak to končí..
to mi uniklo, ale lemtala sem tam spíš to mohito než kafe
|