Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 11:45
- Nahlásit

Nazdar polobazar!

Baico
ooo nééé, kde si to uhnal? Chuděc malej...

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 12:25
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
To Michal právě neví. Myslel si, že si ulevuje krz tu dysplatickou kyčel. Když jel k vetovi na preventivní vyšetření krz tu jeho slinvku, tak se na to zeptal a zjistili, že to není kyčel, ale koleno

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 12:28
- Nahlásit

Baico
bude se to muset operovat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 13:21
- Nahlásit

Darina1
hele pani našla sem na netu krs bachofky tudle pani,zkuste jí,reference jsem četla celkem dobrý..
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/975/?pid =20638

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 13:31
- Nahlásit

hoj,su ščastné,že je wékend za námi.Skončilo dcérence soustřdění,takže týden vegáč,než zas začne škola.
počasí pod mrakem a já bych tááák spala!asi to prubnu.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 13:52
- Nahlásit

Gerda
bude se to muset operovat?
Zatím to chtěj zkusit konzertvativně a podle toho se uvidí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 14:33
- Nahlásit

dobré odpoledne
tak zpátky zas v tom samém bytě co skoro celej rok,ale u tety bylo krásně,ani jednomu se nechtělo odejít,ale za chvilku se zas uvidíme ,sice to budou jenom 3 hodky,ale i tak to bude zas krásné a milé

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 16:28
- Nahlásit

Baico
Zatím to chtěj zkusit konzertvativně a podle toho se uvidí.

Ahoj, nakoukla jsem a nedá mi to... Na jaře si přervala kolenní vaz Rozinka (vůbec netuším jak).

Taky jsem volila konzervativní léčbu. Ptala jsem se vetky, zda můžem prošvihnout v případě, že by se to nevyvíjelo dobře, příhodný čas k operaci, a byla jsem ujištěna, že ne.
Navíc mi řekla, že i po zdařilé operaci fenka bude s největší pravděpodobností doživotně kulhat.

Dostala jsem pro ni jen léky proti bolesti a nasadila chondra podporující i hojení šlach.
Podmínkou bylo, aby se minimálně 4 neděle co nejméně pohybovala a potom začít pomalu s pohybem.

Takže jsem ji jen nosila na zahradu vyvenčit, a tam jsem ji nasadila podpůrné kšíry na zadní nohy.

Léky na bolest jsem jí na den a noc dávala jen prvních pár dní. Pak jen pár dní pouze na noc a pak už vůbec.
Buď bych ji musela zavřít do klece nebo nechat bolest, aby Rozince korigovala způsob pohybu. Volila jsem druhou možnost.

Stalo se to někdy v dubnu. V červnu už to bylo skoro dobrý a teď lítá jak šus a nekulhá vůbec ani po dvouhodinovým lítání z kopce do kopce.
Akorát už jí nehážu lítací talíř a obecně jsem eliminovala hry, kde by víc skákala. Jinak jí nijak nehlídám...

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 16:48
- Nahlásit

BaicoZatím to chtěj zkusit konzertvativně a podle toho se uvidí.
natržený i srostou přetržený už né bedřich měl operovaný utržený vaz kolení křížový tenkrát za5tis sakumprdum dostal novej umělej a 8let byl ůplně v poho vyvýjel na to veškerou pitbulí sýlu a neprdlo to až k stáru se mu v tom kouleně udělali výrůstky tak už pokulhával ale prostě celejch8let naprosto v pohodě

Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:01
- Nahlásit

danajasa
přetržený už né

Rozinka ho měla přetrženej.... Ale roli hraje nejspíš i to, že má jen 12 kg.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:30
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinkai to, že má jen 12 kg. Jo jo tam eště zůstávaj věci co to drží dyk u malopsů se třá při dysplazce normoš ufíkne celej kloub a nesou je jen svaly malopsi sou trvanlivější navrdory ztrátám částí těl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:27
- Nahlásit

Ale roli hraje nejspíš i to, že má jen 12 kg.
nj..Čumáček je boksér..a žádný chrastítko,pěknej péf

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:33
- Nahlásit

Nazdar joudi, zdravim vás z práce, ale su jakési polohumřité.

Čumáček je velmi krásný boksér!

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:46
- Nahlásit

Gerda to chce kafé!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:50
- Nahlásit

datli
už jich mám v sobě asi 15 dneska, piju jedno za druhým ) asi blbej tlak venku nebo co.

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:51
- Nahlásit

hele já se pochlubím-sice je to ocenění za nejmladšího a nejstaršího závodníka,ale to se taky přeci počítá,no ne?

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:53
- Nahlásit

Gerdaasi blbej tlak venku nebo co. taky si presuju už pátý kafe hlavu mám těžkou jak globus a lov šelem se mi nedaří navíc

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:58
- Nahlásit

no tak čaj prej zelenej.Ale se mnou nedělá žádný divy-jak popisují jiní.Ale takový dobrý čaj černý a s bergamotem!Du na něj a hned!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:59
- Nahlásit

datli
jasně že počítá, gratuluju ke krásnýmu dvojímu umístění!

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:10
- Nahlásit

hele dost koketuju s myšlenkou.Pokud to Migovi v září vyjde a přežije,začnu ho agilitit já.Klára stejně v tom jede jen náhodně rekreačně,bo jí do toho furt něco leze.A pokud by si s ním chtěla zaběhat,tak Mig je takovej blbeček,že jde s každým,který vydá jasný pokyn.Nebo myslíte,že to není dobrej nápad zasahovat do rozpracovanýho psa?
Ten třetí a jen můj asi bude prozatím jen ve snech,přes chlapa by to moc ve skutečnosti neprošlo.A já se na agilení stejně jen třesu a na práci s těma psama taky,jenže se křížím s děckama.Děcka si jedou své pomalé dětské tempo a já nastoupím ,zavelím,psi smrsknou půlky a šlapou.Jenže tím odrovnám autoritu děcek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:19
- Nahlásit

datli
neodrovnáš, my si s děckama taky psy střídáme a jde to v poho. Šelmyje jsou chytré, dokážou si to v hlavičce srovnat.
Posledně jsem na závodech půjčila Mášenkovi Bonu a šla s ním taky, vůbec neřešila, že vedle ní běží někdo jiný. A to fakt nikdy netrénovali, prostě ji postavil na start a běželi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:20
- Nahlásit

datli
myslim, že by smrsknout půlky měli všichni,. Tak je to správné. ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:29
- Nahlásit

datli
ale to se taky přeci počítá,no ne?
jistě!!!fšecko se počítá.gratulujééém
hele dost koketuju s myšlenkou.Pokud to Migovi v září vyjde a přežije,začnu ho agilitit já.Klára stejně v tom jede jen náhodně rekreačně,bo jí do toho furt něco leze
taghle mě přišlo vhod neonky rozmasakrovaný koleno..a eště sem vypadala jako dobrák

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:37
- Nahlásit

Biluškanaše výcvikářka to právě nese dost špatně,když dovedu Miga bez Kláry aalespoň lehce se ho snažím proběhnout,páč tomu fakt nerozumím.A ona říká,raději vůbec,než ho doplantat.
Já jak vidím,co se naučil do roka na agilení oproti Sáře,tak mám jiný názor.Ale ráda si poslechnu i ty vaše.
Libo,štve mě,že máme už jen dva týdny ,pak snad by měla být rekonvalescence a bude hnusnej podzim a snad pak až čas se vidět.Ráda bych k vám zajela na víkend na vyučenou.

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:39
- Nahlásit

davidkova renatataghle mě přišlo vhod neonky rozmasakrovaný koleno..a eště sem vypadala jako dobrák

pomalu na mě,nerozumím.Ještě nezačala škola,tak mi to myslí prázdninově.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:46
- Nahlásit

datli
,nerozumím
no děcko-neonka..bylo dost f prdeli dyš umřela předešla fena a děsně votravovalo esi už bé další péf a děsně ho chtělo..až mě to překvapilo jak moc,taxem mu řekla že esi chce může s ní chodit na cvičák abych jako ukázala jaká sem Matka roku,chápeš..a von že jo a chodil cca rok a udělal s ní ZZO,jenže tou dobou já už měla absták jak kráva a chtěla sem s ní chodit sama,ale nemohla sem mu jí vzít,to asi chápeš..no a paxi na basketu zrasil koleno tak,že skončil po půl roce na operaci ale mezitim stejně s tim psem už nemoh chodit páč mu to furt vypadávalo a vona neni zrovna drobek klidnej,takže bylo vyloučený aby jí na obranách udržel a tak..

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 19:50
- Nahlásit

davidkova renata jo jo jo-rozumím.toš uvidím.Absťák-to je vono.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 20:56
- Nahlásit

Bože sou tu sršni ted mi kámoška dovezla nákej biolit přímo na vosy sršně akorát se má místnost vystříkat a 15min neotvírat a pak větrat jenže to mi sem logicky naletí nový du se voběsit hned než se tu poseru hrůzou z každé věčí můry co dupe na sklo

datli
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:01
- Nahlásit

nemůžeš zaimprovizovat vytvořit síť do okna?z nějaké záclony,šátku,nebo tak?

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 21:05
- Nahlásit

datlisou ve střeše dost rozpadlýho oběktu a hlavně furt se tu couraj lidi dost na prd musí se najít to hnízdo já ho hledat nebudu zejtra dojde hasič moc naděje don ovšem nevkládám

<< 1 ... 1269 . 1270 . 1271 . 1272 . 1273 . 1274 . 1275 . 1276 . 1277 . 1278 . 1279 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání