| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:54
- Nahlásit
leyenda
ja jsem si ji jednou zkusila uvarit a superhnus teda, nechapu, jak to muze nekdo jist, nebo je to ucel? Ze jako furt zvracis a tim padem nemas cas jist?
néé,mě to docela i chutná páč to různě vochutim,tagže cajk..akorát jí máš samo za chvíli plný zuby,ale nechutná pro mě neni
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 13:04
- Nahlásit
děcká já se fakt asi budu muset zvednout a začít se hejbat, ten pes na mě strašně nehezky čumí, nejrači bych jí jednu flákla a nehejbala se dál ale páč jsem dobrý pán taxe holt asi vobětuju a pudem na tu brndu.... gdyby sem se nevrátila tak mě ten degen samozřejmě zabil! (stejně jako nemam antivepří plán, tak taky nemam plán jak budu toho magora v zápřahu u kolobky ovládat, když mě sejme na lyžích páč stopaaaaaaaaa tak to ještě jde, ale teď to asi bude bolet... )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 14:03
- Nahlásit
... a tak jsme přišli o Boncovnu..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 14:39
- Nahlásit
Crysa
a tak jsme přišli o Boncovnu..
škoda jí byla fajn..a zrovna dyš začla pjekně tloustnout ,tak nás vopustí..
du taky pááá..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 15:14
- Nahlásit
... a tak jsme přišli i o matku fory...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 15:19
- Nahlásit
Crysa
a tak jsme přišli i o matku fory
skoda, zrovna, kdyz ma tu novou skupinu....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 16:01
- Nahlásit
Máte smůlu, nezbavíte se mě, zas sem přežila. Páč jsem chytré děfče, a Kreténa jsem preventivně z kopce a na rovinách vypouštěla na volno a připřahala jen do kopců. Jsem opět mrtef, je to strašná dřina, ale z kopců dolu je to super hyper, jen tak si stojíš a péf může letět jak hovado a ty mu stačíš, fajné. Zas jsem jí koupila dobrej dárek. Loni dostala brusle, letos kolobrndu, na zimu jí asi budu muset koupit nový běžky. Ten čokl začíná bejt nějakej rozmařilej a chce čim dál dražší dárky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 16:36 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus bus!!!
Jsem doky z výstava. Vyjímečně jsem si nehonila ego na tom chudákovi psovi, ale dělala jsem panského kočího a jela jen na kukačku.
Crysa
Obrani? A f kolik? Kretének už nekulhá a to nedostal nic proti bolesti, takže ho poezřívám, že simuluje,aby nemusel na cvičák. Tak to zítra zkusíme a uvidíme.
Jinak za chvilu jedu na cvičák, zkusím to bez psů, prostě jen pít kafe a ogrilovat maso a vypít pár pivek. uvidíme, jestli se tahle výcviková metoda osvědčí.
Eldorádo
My jsme tam tudy přejížděli ještě od jednoho chovatele, kde jsme byli na kontrole ještě předtím. Když je málo zvířat ke kontrole, tak děláme i 3 kontroly ze den.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 19:10
- Nahlásit
Nazdar děcka, dnes su jakési pofidérní, nic se mi nechce, ani spát ale se mi nechce, nechce se mi hlavně mluvit a něco dělat. Jenže mi došly cíga, tak musim do grámu a musim říct - jedny cíga prosim...a to se mi nechce, tak to oddaluju. Jdu zase zítra do práce, bo sem zřejmě karmicky v prdeli nebo tak něco, že je to zas takovej masakéro. Chtěla sem jít krz příznivý počasí vytvořit nějakej stopovací trénink, ale nechce se mi vůbec nic, tak bych jen seděla a čuměla.
Boncííííí, ty seš fakt děsnej blázen sportovník, eště že s tebou nemusíme na žádnou vycházku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 19:18
- Nahlásit
GerdaJdu zase zítra do práceesi tě to potěší ,já du taky a musím čistit kotce,páč neteče tam,vodu budu kýblovat velmi,budu posílená mnoho kýblů velmi bakaný bejváčky máme,krz návštěvu zabijáků tejdení
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:01
- Nahlásit
Tak sme doma.3x dis a 1x poslední!a cenu za nejmladšího .
a fopa nakonec.
Celej den jako pomocník na parkuru a Ruda mi donesl maso.No a jeden pes naší instruktorky ho zmérčil.Dostala šanci znova běžet.Omluvila jsem se potom,že mi to už po celým dni prostě nedošlo.Dostala jsem odpověď-no co na to dodat.
(paradoxně i tak ten pes stejně neběžel dobře,co běh to dis,ač jsme se schovali raději za auto).
no trapas,ale mrzí mě taková blbost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:07
- Nahlásit
Gerda
Jenže mi došly cíga, tak musim do grámu a musim říct - jedny cíga prosim
hele nemusíš mluvit! vem si s sebou prázdnou krabičku,di do trafyky,jednou rukou ukaž tu prázdnou krabku a v druhý měj pistoli.-)) uvidíš že to pude i bez řečí )
datli
ale co,hlavně se z toho neposrat.-)) příště žer na parkuru brokolici třá )
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:13
- Nahlásit
Dobrý den, ještě se na mě pamatujete ?
Já sem ta , no dlouho sem tu nebyla , protože sme nejdřív závodili a vyzávodili sme s panem S. CACT . To sem ani nedoufala , že by pan S. byl takhle vytytulovanej .
No a pak sme tábořili kousek vod Písku a bylo to mocí pěkný .
Byli tam s náma i vestíci , akorát byli černí a měli vysoké nožky a byli nádherní .
Úžasňák dones meloun , du na zvedačky a hlášení dodám později )
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:17
- Nahlásit
davidkova renata přiště se vyplknu na celodenní výpomoc,páč stejně nejsme členi klubu.A to pomáhala celá rodina rovnat překážky a tak.
Ale co bylo dneska šok-kámoška se měla v 11 vdávat.Odbíháme ze závodů na radnici a svatebčani nikde.Ráno to prostě zrušili.
Z prdele jsme kámošce poslali vzkaz,kdo bude makat v obchodě,že potřebujem koupit baterku a přišla sms-vydrž,za chvíli tam budu,teď běháme kolem zrušení svatby a smajlík.A tak jsme si mysleli,že dobrej tradiční fórek.A nic.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:19
- Nahlásit
agáta12
Dobrý den, ještě se na mě pamatujete
ko ty seš ta dycky někam vleze a vyhraje to ))))))))))))
du na zvedačky
tssss na nás s elmušem teda rozhodně nemáš )))))))) zbytek žumpy jistě rád dosvědčí ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:20
- Nahlásit
datli
Ráno to prostě zrušili
tak ale to je pozitivní že za minutu 12 přece jen přišli k rozumu!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:23
- Nahlásit
no my si to myslíme odjakživa,ale ona je velká holka.
Sem po celém dni ňáká,vůbec do ničeho se mi fáákt nechce.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:46
- Nahlásit
BaicoObrani? A f kolik?
bych řekla odpolko na čtvrtou bych to viděla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 20:47
- Nahlásit
agáta12
Zase ste vyhráli? a ještě k tomu CACT? Si pořiď čévéčko a uvidíme, jak ti to pude s nepredisponovanym pléměm. S boksérem chytrym se ti to machruje, co? Mistr světa v bokséééérech...udělej to samý s krtem, ty poháry, co zbyly, ti skováme, bo už žádný nezvítězíš, tak ať máš co dát do egostěny slávy.
)))))
datli
náhodou to je hustofrajeřina zrušit svatbu hodinu před svatbou, to se mi líbí, je to dooost dobrej nápad.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:01
- Nahlásit
Nazdar degéni
Co děláte, my jsme grilovali trošku, ale už je tma, tak budeme pokračovat v pití doma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:21
- Nahlásit
Neděláme už celý den vůbec nic, ztratili sme Bonce, šla kolobrndit a zabil jí pes, mamka šla pak taky, ale ne kolobrndit, asi se zabila sama, prostě porůznu tu lidi zdechaj, asi nějaká epýdemjééééé. Začlo mi růst ječný zrno, což je bezva, do zítra neuvidím a nebudu muset do práce.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:55
- Nahlásit
Gerda
prostě porůznu tu lidi zdechaj, asi nějaká epýdemjééééé
divný tak snad zase ožijou
Začlo mi růst ječný zrno
nééééé lity, lity
Ty jdeš zase zítra do práce? Není to už hrozný? Vždyť jsi tam pořád.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:56
- Nahlásit
čumte blázni: http://www.youtube.com/watch?v=lJdb7ldvtVI&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 21:57
- Nahlásit
Eldoguero
ano, zase do práce, je to tragédie. To zrno je asi z toho.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 22:14
- Nahlásit
Gerda
zase do práce, je to tragédie.
To je velká tragédie půůůůj
To zrno je asi z toho.
Hm, nevím z čeho se to dělá, ale musí to být velmi nepříjemný, cokoliv na oku je hrozně nepříjemný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 22:21
- Nahlásit
agáta12
Gratulujeme vám velmi moc paní
Du se utopit do vany, to dřevo mě jednou zničí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 22:23
- Nahlásit
Ňyc, du si lehnout k hororu
Bo noc lidé dobří, zítra po dvou týdnech na cvičák
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 09:01
- Nahlásit
Čus bus!!
Tak být na cvičáku bez psů je celeke zajímavý Nic nás nezdržovalo od jídla a pití. Akce byla sice komorní, ale i tak dost povedená. Chci se zeptat, jestli fotky z tábora můžu ukázat pjedsedovi, aby se pobavil. Docela to potřebuje, protože Sametový čumáček má ke všem svým dalším problémům ještě natržený vazy v koleni
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 09:12
- Nahlásit
Ahojky bábušky tak jsem konečně dočetla všechny vaše odkazy, ale moc jsem se nedověděla, nevadí i tak moc a moc všem děkuji, jste zlaté a já si toho hodně vážím, DĚKUJI všem za snahu.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2012 10:46
- Nahlásit
Baico
Chci se zeptat, jestli fotky z tábora můžu ukázat pjedsedovi, aby se pobavil. Docela to potřebuje, protože Sametový čumáček má ke všem svým dalším problémům ještě natržený vazy v koleni
jééžiš chudák čumáček (( jaxi to pořídil???
za mě samosebou jo a pochybuju že ostatní budou proti,přeceda je náš čék
|