| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 18:36
- Nahlásit
Alexa kam míříš-výstava nebo dovča?
Zítra máme rozlítanej den.Jsem zvědavá,jak mi Filda pochodí na prvních závodech,navíc je pařák jak sviňa.A eště jdeme se pochechtávat na radnici jedné nešťastnici,co se zase vdává.
He -pobavím vás-v práci nás navštívila dealerka tipu Halina Pawlovská.Nabízela přípravek na hubnutí.Když jsem si poslechla přednášku,jak je národ obézní a jak i jí to funguje,konečně prozradila cenu na měsíc=600 za tablety vlákniny.Sem měla co dělat,aby mě nevynesli se smícchem ven.Já čekala zázračnou chemickou látku a oni dali do tobolek vlákninu 3 x denně 2 tabole.Za tolik peněz!Se to dá pořídit za třetinovou cenu!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 19:18
- Nahlásit
Alexa užij si dofčůůů ale bacha na život mimo žumpu!
Jsem mrkef, nevim co mě tak vyčerpalo, asi to věčný žraní. A celejch 5 dní v kuse v práci, je to nezvyk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:02
- Nahlásit
datli
kam míříš-výstava nebo dovča?
jede k moři ta mrcha
v práci nás navštívila dealerka tipu Halina Pawlovská.Nabízela přípravek na hubnutí.
jj todle je nejlepčí reklama ))))))))))))))))))))
bonc
ahoj vepříku..
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
ahoj vepříku..
čus můj obraze v zrcadle..
v práci nás navštívila dealerka tipu Halina Pawlovská.Nabízela přípravek na hubnutí.
jj todle je nejlepčí reklama)))))))))))))))))))
tvl to bysme teď taky mohly dýlovat, dá se na tom vidělat? Že bysme vzaly s sebou paw a ukazovaly před a po?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:18
- Nahlásit
Alexa
Užij si to a přivez si nějakýho ytala bohatýho samozřejmě, co ti bude dřít na baráku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:19
- Nahlásit
bonc
tvl to bysme teď taky mohly dýlovat,
twe nojo! ) tak počkáme s tim zabitim?? jako tlustochů bude furt hafo,stačí se podivat žejo ..paf vemem ,je nechutně hubená:mad uš sem jí vyrazila z přátel) ale budem jí muset zacpat hubu bo by začla vykládat jak denně bjehá 15km ..na to se nám ty špekouni pochopitelně vyserou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:20
- Nahlásit
Eldoguero
přivez si nějakýho ytala bohatýho samozřejmě, co ti bude dřít na baráku
vona má už čilany
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:20
- Nahlásit
Nazdar děcka, ani nevim, jestli sem vás dnes zdravila už...sme zas f práci, maryje se tu dnes musí kamarádit s malobobtailetem, které chce být opravdu velkým kamarádem. Taky na zahradě trošku slovila holubici, neviděla jsem jí a ona mařku taky ne, pročež tato vyběhla a strašila nevnímající holubici zubami a pelášivými nohami. Holubice se lekla a nestihla vzlétnout, i ořvala jsem psa zlolajného velice, kterak pustil ptáčka a ten mohla odkráčeti krz plot pěšky. Už sem myslela, že je ptíca zraněn, když šla pěšky, ale byla jen vylekán a po chvíli k nebi vzlétla a frčela do bezpečnějších míst. Pak jsme zase pracovali, což koneckonců děláme doteď.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
paf vemem ,je nechutně hubená
sem viděla fotky
tak počkáme s tim zabitim??
jako plán bé je to dobrej, ten můžem využít dycky
budem jí muset zacpat hubu bo by začla vykládat jak denně bjehá 15km
něčim jí sjedem, bude to levný když je skoro průhledná
Gerda
Pak jsme zase pracovali, což koneckonců děláme doteď.
už si zase jedeš ten svůj šílenej workoholismus? Seš ukázková voběť kapitalismu, ty kariéristo bláznivej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:32
- Nahlásit
bonc
něčim jí sjedem
třá bůčkem uzeným nebo tak.-)))
jooo a děcka sem vám chtěla jen říct,že mám na FB založenou skupinu vo mě... ..jako já jí nezaložila aby bylo jasno )))))))) na to sou tu jinčí týpky ..ale du si tam bo se mě tam chválí a pochlebuje atáák ..to mě bafčí..tagže ave já ,dementi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
vona má už čilany
vona je taková kosmopolitní
Gerda
sme zas f práci,
lity, lity velice
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:47
- Nahlásit
Nazdar Jitrnice!
co děláte? už jsem z práce doma měla jsem taky ekstra směnu jsem mrkef. Děje se něco podstanýho kromě toho že bonc a mamka chtějí trávit paw bůčkem?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 20:50
- Nahlásit
Čus bus!!
Představte si, že princátko Hyjacynt si ve dvou a půl letech vymyslel panostitidu. Samozřejmě jsem ho už zmlátila. Ale, že to na něj přijde ještě tak pozdě,mě jako dost překvapilo.
Eldoguero
Dneska jsem dokonce jela okolo vašeho cvičáku, do Višňové.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 21:40
- Nahlásit
Baico
Zdar pani
Dneska jsem dokonce jela okolo vašeho cvičáku, do Višňové.
A jak jsi jela prosím tě, vždyť je to úpa na druhým konci Frýdlantskýho výběžku že tys jela podle nějaký chytrý navigace
princátko Hyjacynt si ve dvou a půl letech vymyslel panostitidu.
Cože? To je hajzlík
Samozřejmě jsem ho už zmlátila
F pořátku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 21:42
- Nahlásit
Děcka, mě asi usla klientka....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 22:06
- Nahlásit
Gerda
Děcka, mě asi usla klientka....
jak jsi to poznala?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 22:31
- Nahlásit
Gerda
třeba ne, třeba je jenom mrtvá
davidkova renata
jako nějakou novou supratajnou? Jakto, že ste mě do ní nevzaly? Hned mě tam přidej laskavje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 23:28
- Nahlásit
Kuk, už sme domki, aji vyvenčený. Usla, bo mi to psal druhej klient a měl radost, že teď děláme jenom pro něj ))) Ale ona neusla, připravuje mi práci na víkend. Asi se zabiju.
Aleksiiiiiiis - krásnou dovolenou, hodně se válej a hlavně vůbec nic nedělej!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 05:04
- Nahlásit
makrel
Děkuji ti předem jsi moc hodná, až to vše přečtu a nebudu něčemu rozumět a nebo budu potřebovat v něčem radu obrátím se ještě jednou děkuji.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 07:32
- Nahlásit
Tak vyrážíme na první oficiálky.
A celou noc pršelóooo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 08:07
- Nahlásit
datli
A celou noc pršelóooo!
Gde? U nás na Sahaře teda ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 10:27
- Nahlásit
brý den
Baico
princátko Hyjacynt si ve dvou a půl letech vymyslel panostitidu. Samozřejmě jsem ho už zmlátila
to by mělo zabrat! v nejhoršim ho vem do žolo )
Biluška
jako nějakou novou supratajnou? Jakto, že ste mě do ní nevzaly?
jj těch je moc a v žádný nejsi
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 11:08
- Nahlásit
kdyby se mi chtělo tak, jak se mi nechce, tak už mám dneska všechno hotový.
Co je to zas za divnej lenivej den?
Baicooo, simtě, zejtra budou vobrani a vemu ti tam ty trika, jak mě bylo blbě, taxem ti je prostě nedala jak si tu byla pro pytle..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 11:29
- Nahlásit
davidkova renata
jj těch je moc a v žádný nejsi
si sfině Ale neva mi to, mám zase děsně moc těch co sem založila já a f těch nejsi ty
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 11:41
- Nahlásit
bré ranko, kdopak nám teprve před chvilkou vstával? Dopa se konečně asi po sto letech vyspal páč je tu TICHO? Jáááááááá V nicnedělání hodlam úspěšně pokračovat, dnes je flákačů den, půjdem teda s Boncem prumbnout konečně koloběžku, páč už dorazilo i vyreklamovaný kolo ucházející. A asi se možná dokopu jít běhat, ale jenom maličko, ani ne pro radost ale v rámci antivepřího programu kterej teda nemá žádný naplánovaný body. Ale je to úžasnej pocit že mi nikdo nebude kecat do flákání a nedejbože na mě nebé mít nějaký požadafky. Myslim že to bude tuze hezký týden
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:01
- Nahlásit
Biluška
mám zase děsně moc těch co sem založila já a f těch nejsi ty
i ty Brute???
bonc
ale v rámci antivepřího programu kterej teda nemá žádný naplánovaný body
jako přesně..leda se teda zabít jaxem včera navrhovala..já teda pohyp úúpa scela vylučuju ,snažim se žrát tu tiukožrouckou polyfku a vynechat úpa ty sacharydi..mi neřikej že to nezabere!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:12
- Nahlásit
dobré poledne přeji z jiného domova do zítřka
tady v tom bytečku je hic jak prase,psi jsou tuhý z toho vedra,koukám na bednu na kanoje a u toho vařím a gruntuji,teta šla k mamince na obídek a honza spí po 36 vedle v pokoji a tak si užívám klidu,tetě je trochu lepe,ale v noci jsem jí davala prasek paralen a večer zas se nadopuje aby mohla zitra do prace a mi jit potom za ni se juknout a predat klice nez se synacek vrati z chalupy
-------------------------------------------------- -------
zitra je krasny datum
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
.leda se teda zabít jaxem včera navrhovala.
to je jedinej plán u kterýho máme jistotu že vyjde
snažim se žrát tu tiukožrouckou polyfku a vynechat úpa ty sacharydi..mi neřikej že to nezabere!!
mě se ptej, netušim co sou sacharydi a proč je máš nebo nemáš žrát a gde se nacházej... tudel se mi to snažily paf s makrelou vedle vysvětlit to samý s bílkovinama, mno moc sem to nepochopila ale vono je to u mě stejně jedno, vono by stačilo jenom tak strašně nežrat jako to že neni úpa dyjetní sežrat půl prasete tuší i takovej degen jako já
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
žrát tu tiukožrouckou polyfku
ja jsem si ji jednou zkusila uvarit a superhnus teda, nechapu, jak to muze nekdo jist, nebo je to ucel? Ze jako furt zvracis a tim padem nemas cas jist?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2012 12:53
- Nahlásit
leyenda
Ze jako furt zvracis a tim padem nemas cas jist?
A to je plán!!!!
|