Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Test na granule
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:34
- Nahlásit

Četli jste výsledky testu granulí v časopise D TEST?

Vyšlo to minulý měsíc a mě to celkem překvapilo.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:35
- Nahlásit

abby
jake byly vysledky?

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:43
- Nahlásit

nika00

Přiznám se,že si to nepamatuju.Chtěla jsem to sem dát už dávno,ale nebyl čas.Zítra si to vezmu so práce a výsledky sem hodím.

Vyhrála značka,kterou ani neznám.Pak byla tuším eukanuba.Ale překvapili mě přávě HIllsky,protože se moc neumístili.

suesie
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:47
- Nahlásit

abby
A co to byl za test? Jak ty granule testovali?

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:49 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

suesie

Bylo to před měsícem,takže si to moc nepamatuju,ale testovali vyváženost vitamínů,minerálů,.... Testovali takový ty známější značky.

Tohle mají na webu:Suchá krmiva pro psy lidově zvaná granule jsou stále oblíbenější. Na trhu spolu soupeří mnoho značek, z nichž každá o sobě tvrdí, že psovi poskytne všechny potřebné živiny v ideálním poměru. Jak se můžete přesvědčit nad výsledky testu, bohužel to pohříchu často nebývá pravda.

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:52
- Nahlásit

abby
tak to sem hoď jsem zvědavá..... a testovali i Eagle?

želva
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:55
- Nahlásit

abby
tak na to jsem sama zvědavá, páč krmím Propeskem a kg zátěžovka

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:56
- Nahlásit

Mel

Ne.Ty považuješ Eagle Pack za běžné granule

Lidi,nespěchejte na mě.Tolik pejskařů a nikdo si to nekoupil (přiznám se,že jsem to taky nevěděla,ale mamka mi volala,že tam testovali Purinu.Tak jsem to koupila a oni opravdu testovali PUrinu,ale ne ProPlanku)

Zítra to sem hodím a uvidíme

Margaret
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 16:14
- Nahlásit

Mel
co dáváš pejskovi za Eagle? Mají tolik různých druhů... a co máš za pejska? jak velkého? Přemýšlím, že bych tyto granule taky zkusila...

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 19:40
- Nahlásit

Margaret
myslím že Mel krmí adultkou a pak nějakou kachnou my jsme na Eagle přešli z Nutro choice a jsme spokojení zatím máme puppy a na adultku se chystámepesový to chutná a je na ní spokojená...

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 19:51
- Nahlásit

Mel

dá se to sem dát nascenovaný.Nechce se mi to přepisovat.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 19:57
- Nahlásit

abby
tak to naskenuj ne?

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 20:54
- Nahlásit

Margaret
Takže mám křížence pita, váží 29 kg a dalo by se říct, že je v zátěži. Začala jsem s klasickou adultkou, pak jsem potřebovala pesana vykrmit, takže jsem krmila Power Formula (jediný granule, po kterých mi přibral), pak nastaly problémy s dovozem Eaglu do ČR, takže tu zátěžovku už neměli, takže jsem krmila Holistic Select Duck meal and oatmeal formula a pak už tady u nás nešlo sehnat vůbec nic... takže nějakou dobu jsem krmila Nutro Choice Sensitive Adult a pak jsem si sehnala "spojku" z Holandska, která mi vozila zase Eagle Pack Adult. V současné době jsem koupila na zkoušku Natural Formula (jehněčí) a musím říct, že Eagle mě nezklamal vůbec žádným druhem... prostě paráda. Takže na něj nedám dopustit

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:10
- Nahlásit

abby
jasně, že se to sem dá dát naskenovaný... ale musíš to nejdřív šoupnout někam na web. Kdyžtak mi to můžeš poslat a já to někam vrazím

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:10
- Nahlásit

Mel
hele jehněčí s rejží to je to co máš???nebo si ho měla..já bych chtěla zlusit jehněčí a rejži a tu adultku

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:18
- Nahlásit

sarax
jj, je to jehněčí s rejží a jmenuje se Natural Formula

Margaret
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 08:09
- Nahlásit

Mel
Díky

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 08:30
- Nahlásit

Pokud si chcete přečíst, jak testují granule Američani, včetně u nás prodávaných, tak tady
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/

abby
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:31
- Nahlásit

Mel

Posílám ti ten email.Dřív jsem to nestihla

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:54
- Nahlásit

Maya
Dokud to někdo nepřeloží, tak je to většině lidí naprd

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 12:00
- Nahlásit

abby
šlo by mně test také poslat na mejlík? Nebo je to číslo Testu ještě na stáncích - bych is ho koupila, ale krmím ANF, tak nevím jestli tyhle granule také testovali. můj e-mail:Lapada@seznam.cz
Dík
Jimmi
já na ten web koukala jak sůva z nůdlí, sakra ta angličtina je nutná.

abby
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 12:29
- Nahlásit

Lesanka

Pošlu ti to.Ale napiš ma na email,ať to jen přepošlu.Ale ANF tam myslím netestovali.Ale za přečtení to stojí.Psali tam,že v jedněch granulích je geneticky modifikovaná sója a přitom to není na obalu.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 12:57 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 12:59
- Nahlásit

abby
jsem byla na obídku a ještě jsem to krapet upravila, aby to nebylo tak ohromný

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:07
- Nahlásit

Mel
teda ty značky co tam mají to bych si nekoupila ani jedno. Nebudí ve mě dojem solidních žrádel.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:09
- Nahlásit

Lesanka
Jimmi
Celý web asi nikdo překládat nebude, ale přece se můžete alespoň podívat, které granule dostali kolik hvězdiček.

abby
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:14
- Nahlásit

Anu

Taky jsem si říkala,že až na pár značek,to nemá cenu.Ale překvapili mě Hillsky,očekávala bych od nich víc.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:15
- Nahlásit

Anu
mě to hlavně přijde, že je to celý odněkud převzatý, protože tak dobrá půlka krmiv se u nás snad ani neprodává, ne?

Anu
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:16
- Nahlásit

abby
o těch Hillskách jsem už slyšela svoje,takže mě to nepřekvapuje.Já mám momentálně dva favority a to Eagle Pack a FirstMate a nevím který je lepší.Každopádně jsou to jediné dvě značky které mi pes s chutí žere a vypadá jeho srst jak reklama na leštěnku.K tomu přičtu jak se osvalil a jsem naprosto spokojená,že konečně jsem našla to co jsem hledala.

Ten kdo testuje Pedigrie,Oskar a tak,si myslím svoje.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 13:18
- Nahlásit

me docela prekvapila purina one...myslela jsem ze je lepsi

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání