| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 15:51
- Nahlásit
Lusahu
Ohledně objemu mrazáku ku kilům masa - záleží, jak bude maso balené. Je velký rozdíl, jestli je to štangle, nebo kusovka (např. kuře), nebo placatý pytlík. Takže si troufnu tvrdit, že to nikdo takhle neodhadne, kolik se tam vejde, snad jen hodně zhruba. Já pulťák nemám, mám dva malé psy a dvě kočky a strkám všechno do mrazáku v "normální" kombi lednici.
Co se týče odběrů, lidi tu zakládají vlákna pro společné odběry a pokud vím, tak na ifauně taky. Nemáte někde poblíž prodejnu Vetamixu? Jen se tak ptám, tuhle se někdo u nás hrozně divil, že jí má u nosu a neví o tom.
S tou zeleninou - opravdu je lepší rozrušená i spařená, ale i syrová splní svůj účel. Dřív jsem taky nakoupila hodně zeleniny naráz, všechno to umixovala, smíchala a mrazila. Jenže mi to pak zas zabíralo místo v mrazáku a vzhledem k tomu, že přibyl druhý pes, musela zelenina ustoupit masu. Takže koupím, co zrovna někde potkám, a namixuju nebo taky nenamixuju. Rozhodně nedávám zeleninu denně, jako dřív.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 19:01
- Nahlásit
Lusahu
mám 300 l pulťák a padesát kilo je asi do 3/4, ale je to naházený nesrovnaný a různorodý, Kdybych si dala záležet, tak by to byla půlka
Já zase nekrmím vůbec přílohy a dávám jen zeleninu, kupuju v zimě tu nejlevnější (zelí, č. řepu, pekin.zelí, mrkev, petržel, celer,..) V létě krmím co dům dá, i pampelišky, bylinky, co kde seberu, plus co je na zahrádce, libeček, cukety, toho je vždy hodně. Velmi dobrá je dýně, když dostanu od ségra, tak si i namrazím. Mixuju, dělám si to do mísy a do lednice na dva dny dopředu (mám celkem 25 kg psů ). Když mám naťuklý vejce od slepic, mrsknu ho do mixeru celý i se zeleninou. Občas, když si vzpomenu hodím trochu roboranu. K zelenině dávám olej (losos, oliváč)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 19:03
- Nahlásit
lamalucni
Tak mi právě přivezli krmme.cz.
To mi zajímá, ceny mají vyšší, jak je to s dopravou? TO sem nenašla.
Čeká mě tak za 1-2 měsíce ojednávka a furt nevím odkud, vetamix mě zklamal tím odběrem, falco nemá zelený dršťky a tak si nejsem jsitá, odkud to vemu
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:20 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
stetisek123
Dováží zadarmo nad 500 korun (edit: po Praze, jinde je to asi na domluvě). Já jsem v neděli objednala, v pondělí večer mi ženská psala maila, že mi v úterý zavolá, tak jsem jí ještě odepsala, že až po třetí, protože spím po noční - 15:03 mi zavolala a krátce po čtvrté byly u nás i s masem!
Rybky jsou fakt luxusní a krůtí žaludky taky neměly chybu - čerstvé, voňavé. Víc jsem toho zatím nerozmrazila A mám podezření, že mi toho z auta naházely o něco víc, než jsem měla v objednávce - některé balíčky nejsou popsané, ale je toho nějak hodně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2012 21:28
- Nahlásit
LucieS
hele, jestli něco nutně potřebuješ, tak Michal jede v úterý k pošvářovi (doufám)
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2012 20:05
- Nahlásit
stetisek123
corgi
dík za odpovědi, s tou zeleninou to asi udělám takhle dopředu namrazit, páč to bude pohodlnější hlavně pro líného muže navíc my sme prasata a zeleninu moc nejíme- nenakupujem ,takže nějaký zbytky pro psy u nás moc nehrozej...
prodejnu vetamixu tu nemáme,ale sme na trase,tak to bude v pohode,teda nemůžu se rozhodnout jestli vetamix nebo falco,já sem spíš pro falco kvůli cenám,ale domluvila sem se s kámoškou že se nějak rozdělíme a ta je spíš pro vetamix... co myslíte? nějaký pro a proti? jinak,máme 50 kg psů , jsem zvědavá na pesana jak to přijme,čuba ta sežere všechno,veškerou zeleninu i ovoce (vlastně dneska odmítla papriku,chm chm) ale pes néé,ten se na všechno tváří jako co blbnu..
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 05:09
- Nahlásit
prosím poradíte nějakou prodejnu vetamixu nebo nějakého jiného ruzumného masa? nemyslim klasická řeznictví. V okolí prahy petrovic nebo chodova.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 08:40 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
borderojd
http://chovatelskepotreby-praha.prodejce.cz/
Mají maso od Pošváře.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 10:27
- Nahlásit
kachna_
hele, jestli něco nutně potřebuješ, tak Michal jede v úterý k pošvářovi (doufám)
Díky, ale asi ne, má to všechno v dost velkém balení a to tam nenarvu . Taky jsem chtěla od Falca hlavně ty ryby a tak, prostě to co nekoupím v místním Vetamix krámku...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 13:21
- Nahlásit
LucieS
tady v okolí je někde vetamix krámek jo?
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 16:30
- Nahlásit
kejtlin
V Olbrachtově ulici nahoře, není to teda přímo Vetamix, ale mají tam velký mražák a prodávají kombinaci mraženého všeho možného.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 16:38
- Nahlásit
LucieS
V Olbrachtově ulici nahoře
to je jak kdybys mi řekla na náměstí míru v Praze vlevo
je to jak jedeš kolem kostelíka?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 17:07
- Nahlásit
lamalucni
díky, to zní celkem zajímavě, další k zvážení
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 19:17
- Nahlásit
kejtlin
Směrem od státovky ke kostelíku, za kostelíkem doprava nahoru, druhá ulice doprava. Je tam cedule.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
LucieS
Směrem od státovky ke kostelíku, za kostelíkem doprava nahoru, druhá ulice doprava. Je tam cedule.
jo tak to vím, tam mají maso celkem předražený
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 19:26
- Nahlásit
LucieS
jo vím, tam mají maso dost předražený
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 21:39
- Nahlásit
kejtlin
jo vím, tam mají maso dost předražený
Nevím, no, nepřijde mi to tak hrozný oproti ceníku. Resp. kdybych započítala ten obr pulťák, co by sežral elektřiny kdybych ho měla doma, tak to prostě takový rozdíl asi není... Za oba psy jsem to měla měsíčně do tisícovky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2012 21:53
- Nahlásit
LucieS
níku. Resp. kdybych započítala ten obr pulťák, co by sežral elektřiny kdybych ho měla doma, tak to prostě takový rozdíl asi není.
tak jasný já pult´ák mít musím, protože tam mám králíky a kachny a je jedno zda tam mám 10 kilo masa pro mě nebo +třeba metrák pro psy.
Já tam byla asi před 3mi týdny a zdálo se mi že je to dost velkej rozdíl
|
keninun
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2012 17:40
- Nahlásit
lamalucni
Dobrý den,Vero
Veškeří naši dodavatelé nám zboží dodávají vlastní dopravou.lidé kteří tady hažou na někoho vinu špatným sladováním tak,ať si prvně prověří jakými auty je zboží do firmy BECRES dodáváno,zboží se přebírá a hned putuje do mražáků.Pokud nastali nějaké problémy nebo nastanou s kvalitou masa a mražených výrobků,byl bych rád o všem informován abych mohl hned vše řešit výrobci-(dodavateli) a kvalitě mražených výrobků.Tímto všem našin odběratelům omluvám,ale pokud nemám od Vás žándé poznatky buhužel nejsem schopen na to reagovat.Na toto téma jsem byl upozornět od jednoho našeho zákazníka.
Přeji Všem krásný den
Pavel Franc-BECRES
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 08:15 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit
keninun
pokud nemám od Vás žándé poznatky buhužel nejsem schopen na to reagovat.
Takže jestli tomu dobře rozumím, vy neprovádíte vůbec žádnou kontrolu kvality dodaného (a následně expedovaného) zboží, prostě prodáte sakumpikum všechno, co vám dodavatelé dovezou, a pak čekáte na zpětnou vazbu od zákazníků? Domníváte se, že je takový postup v pořádku?
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:32
- Nahlásit
Tak dneska jsem pejskům naservírovala první BARFovou véču a byli nadšený, i pes,kterej se včera bál květáku,tak dneska se oblizoval až za ušima Jsem zvědavá na zejtřejší bobany, jesi to bude v pohodě,tak budu fakt šťastná po tech tejdnech hledání a počítání Takže děkuju všem v týhle diskuzi, jelikož sem z ní dost vyčetla
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:55
- Nahlásit
Tak sem byla v Kunraticích pro toho Pošváře a nechala tam litr. Pán povídal, že je to týden od týdne horší, že lidi začali nějak odmítat vetamix a falco a že Pošvář nestíhá. Takže prý ty nejoblíbenější nedovez (svalovina, jazyk, piliny). Mám vizitku s otvírací dobou, kdyby někdo chtěl vědít.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:58
- Nahlásit
jinak třea někdo potřebuje? : http://www.annonce.cz/detail/nabizim-zdarma-pouze- 18067608-w4cjkw.html
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 18:52
- Nahlásit
stetisek123
Zvláštní, já brala v pondělí zas Vetamix asi 20kg, beru v podstatě každé 4 týdny, a žádný problém. Tak nevím, kde je chyba. Podle mě musí být v rozvozech, já to beru přímo na prodejně...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Bře 2012 19:29
- Nahlásit
Určitě někdo berete vod Vetamixu lososa - měli jste tam mezi kusama toho lososa i krevety? My totiž jo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 19:35
- Nahlásit
stetisek123
e lidi začali nějak odmítat vetamix a falco
ja teda s falcem jsem moc spokojena, je to desnej rozdil proti vetamixu. Navic vetamix to vzdycky privez rozmrzle, coz uz tak pri mizerne kvalite masa byla lahudka
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 19:40
- Nahlásit
stetisek123
nema ten posvar nake webovky?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 22:43
- Nahlásit
http://www.krmivaposvar.cz/Menu/o_firme.html
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Bře 2012 15:23
- Nahlásit
Nikdo nic krzevá krevety? Můžou to vůbec psové? Rex to zblajznul, Kytka tak napůl a nakonec to radši přenechala Rexovi ... a Žeryk se pokoušel to sežrat, asi půl hodiny s tim zápasil a nakonec to tqaky vzdal. Tak nevim teda
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:27
- Nahlásit
malinka
diky
Tinta76
urcite krevety muzou toho bych se nebala. Moznna ten losos sezral krevety a jak ho rozsekali vypadli z nej.
|