Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:10
- Nahlásit

Grin
ytahá chleba, seno a bobky,

hm, tak zlatý jen drobky z chleba a slinty na zemi

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:12
- Nahlásit

a vůbec nejdebilnější nápad je dát ten chleba do tvrdý papírový krabice, do který se pes musí prodolovat, přičemž ty kousky chleba nadrtí, z krabice vysype a roztáhá to po celý předsíni. Naštěstí jsem to nemusela uklízet, páč chodím domů až jako druhá

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:16
- Nahlásit

PetraK
tak zlatý jen drobky z chleba a slinty na zemi
no to bych řekla je to prase
vůbec nejdebilnější nápad je dát ten chleba do tvrdý papírový krabice, do který se pes musí prodolovat, přičemž ty kousky chleba nadrtí, z krabice vysype a roztáhá to po celý předsíni
zrovna jsem přemejšlela že mám v předsíni takovou velkou krabici a že bych mu z toho a z chleba mohla udělat hračku na zabavení až pudu pryč... tak asi ne e radši teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:17
- Nahlásit

Grin

tak asi ne e radši teda

ale jo, jo. jen nechoď domů první

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:24
- Nahlásit

PetraK
jen nechoď domů první
bydlim sama žel bohu

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:28
- Nahlásit

Grin

aha. no tak co, no. vezmeš lux a zacvičíš si, stejnak říkaj, že domácí práce pomáhaj udržet tajli.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 17:12
- Nahlásit

PetraK
kdyby to aspoň ten debil dycky neporcoval na gauči a nedal si tu práci se v tom pak vyválet, tak možná...

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 17:47
- Nahlásit

jen nechoď domů první
bydlim sama žel bohu

Tak u nás by to dopadlo tak, že by muš přišel první, prošel bordelem, sedl si a počkal, až dojdu já, a vítězoslavně mi řekl, co ten MÚJ pes udělal. (pes je vždycky můj, když udělá bordel, nebo se musí něco zaplatit)

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 17:52
- Nahlásit

Vero
Tak u nás by to dopadlo tak, že by muš přišel první, prošel bordelem, sedl si a počkal, až dojdu já, a vítězoslavně mi řekl, co ten MÚJ pes udělal
já si to o bejvalym taky myslela a obvykle to tak bylo, ale když byl pes nemocnej a blil a kadil, tak to ex uklidil... asi by jinak v tom smradu chcípnul

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 18:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Grin

já si to o bejvalym taky myslela a obvykle to tak bylo, ale když byl pes nemocnej a blil a kadil, tak to ex uklidil... asi by jinak v tom smradu chcípnul

Náhodou musím svýmu nechat, že když se kocour vyblil do předsíně, tak to uklidil. Prej mu mě přišlo líto, co ten MÚJ kocour proved, ale si myslím, že tím nezvlád projít Anebo něco ten den potřeboval, už nevim

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 18:27
- Nahlásit

Vero
ale si myslím, že tím nezvlád projít
no sice ho neznám, ale tipla bych, že to tak přesně bylo...

co ten MÚJ kocour proved
Tady bohužel žádná argumentace, psi jsou moji a vždycky byli a taky se nekonej žádný návštěvní dny po rozchodu

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 18:59
- Nahlásit

Grin
My máme dokonce "rohlíkovou chůzi" - když potřebuju ráno nakoupit, vezmu to se psy z procházky kolem krámu. Na povel "Jdeme pro rohlíček" už zahnou před obchod a čekají, až je tam přivážu. Nakoupím si a vezmu jeden tvrdej rohlík za korunu. Vylezu ven a ptám se "Byli jste tu hodný?", což je povel pro spuštění slin. Každý dostane špičku toho rohlíku a až domů jdou oba ukázkovou chůzí u nohy bez vodítka - dokonce ani Richard neoblézá stromy v áleji, aby je poctivě jeden po druhém počůral

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 19:02
- Nahlásit

corgi
tak to je absolutně boží, to mě nenapadlo, já si chodim občas pro koblížky, tak to zavedu a koupim jim rohlíka

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 22:32
- Nahlásit

Grin
já na rohlíky někdy i klikám, maj je strašně rádi

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 22:34
- Nahlásit

Adiddaska
No za pokus to stoji!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

corgi

My máme dokonce "rohlíkovou chůzi"

hehe, to je jak u nás , jen s tím rozdílem, že tohle provozujem, jen když jdeme ve dvou,( páč v Prahé bych psa nikdy před krámem nenechala )
a rohliky u nás tvrdý neprodávaj . Teď hopsodě, byla půlka osazenstva hyn z toho, že "Ty jo ten pes žere suchej chleba!!! a ešče za to dělá poklonu!" Pracovníci hopsůdky ho oblibujou, takže zcela automaticky nám s pivem přinesou tatranku pro pséka (a když tam není, tak jsou teda zklamaný ) a v druhým kole krajíc chleba nebo domácí houstičky

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:32
- Nahlásit

Tak hlasim, ze asi po necelych dvou mesicich se mi pesan dostal do skvele kondice po BARFu, alergii nema, fakt to bylo tou suchou hnusnou srsti, ze se drbal, protoze jime i kuratko a nic. krasne nabral, zmohutnej, srst se leskne a je nadhera se divat, jak mu chutna

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

tesco má červenou řepu za 6,9O a zelí bílý za 3,9 Kč

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:12
- Nahlásit

kachna_

díkuju milý romský pokladníku.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:30
- Nahlásit

lidi, jaký jsou kuřata a ryby z Falca ???? Bo kémoška říkala že Vetamix nic mnoho....

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:35
- Nahlásit

vlk
Kuřata jsou bezva, ale ryb jsem teď měla asi nějakou špatnou várku nebo co - po rozmražení doslova tekly a docela i smrděly. Hnus. Nebrala jsem je teda přímo od Falca, ale přes becres.cz, tak nevím, jestli je neměli třeba blbě skladované...

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

vlk
lidi, jaký jsou kuřata a ryby z Falca ???? Bo kémoška říkala že Vetamix nic mnoho....

kuřata nevím, ale ryby jsou naprosto dokonalý a luxusní, že bych si snad i sama dala za syrova

Edit:
ale ryb jsem teď měla asi nějakou špatnou várku nebo co - po rozmražení doslova tekly a docela i smrděly. Hnus

hmmmm, tak já měla várku super...

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:38 - Změnil/a: lamalucni
- Nahlásit

Vero
ryby jsou naprosto dokonalý a luxusní

Hm, právě víc lidí si je chválilo, tak mám podezření, že za to u mě opravdu mohl spíš prodejce, než výrobce.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:42
- Nahlásit

Vero
a co od tama bereš za rybky ????

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:44
- Nahlásit

vlk
měla jsem ryba mořská-celá a byla jsem fakt hrozně nadšená... bohužel neberu pravidelně, kvůli jejich minimálnímu množství, ale už jen kvůli těm rybám bych ráda.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:46
- Nahlásit

lamalucni
Hm, právě víc lidí si je chválilo, tak mám podezření, že za to u mě opravdu mohl spíš prodejce, než výrobce.

tak on je becres vlastně mezidodavatel, žejo, mohlo se mu to rozmrazit při dodávce od Falca, a než to pak doputovalo k tobě, zkazilo se.
Becres jsem chtěla ovšem příště zkoušet,... tak snad to byla výjimka.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:47
- Nahlásit

vlk
já měla to samé - ryba mořská celá...
tož to se asi vykašlu na celý Becres, já byla nadšená, jak si můžu objednat třeba jenom 15 kilo a ještě namíchané od různých výrobců, ale evidentně nemají jaksi dořešené skladování

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:48
- Nahlásit

lamalucni
já byla nadšená, jak si můžu objednat třeba jenom 15 kilo a ještě namíchané od různých výrobců, ale evidentně nemají jaksi dořešené skladování

- a jaké bylo ostatní maso?

lamalucni
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 14:50
- Nahlásit

Vero
- a jaké bylo ostatní maso

Tak půl napůl. Nic dalšího teda nebylo vysloveně na vyhození, krom těch ryb jsem skrmila všecko. Něco bylo úplně v pohodě, ale docela dost toho bylo tak lehce jetého...

Hele a je normální, že věci od Falca nejsou popsané? Měla jsem na všem napsané "krmné maso", ale ne co je to za maso. Což je tak trošku na houby, když si vezmu od deseti věcí kilčo na vyzkoušení, žejo...

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:04
- Nahlásit

lamalucni
Hele a je normální, že věci od Falca nejsou popsané?
mají to nějak označené barevnejma proužkama.... modrý je myslím hovězí a žlutý kuřecí, jak jsem načuhovala do ceníků....

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání