| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:17
- Nahlásit
Lebeda
Si polezou s Tulínem do zelí....potřebuješ ještě jednu fenu
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
Radka
Je to hrůza. Onehdá jsem viděla pudlíka připoutanýho ke kočárku, to dítě už bylo trošku větší, tak ťapalo vedle a neustále toho psa mlátilo po zadku a křičelo na něho a matka nic.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:19
- Nahlásit
maxim
Náhodou, podatelna by mohla být fajn. A časem spolu můžeme řešit syndrom vyhoření a antipatii k lidem
Radka
Tak nějak to asi vypadalo včera i u nás, protože jsem se ptala maminky, co se dověděla nového a ona vyprávěla, co Sunny vyváděla a co na ni holky říkaly.
Ještě jsem si vzpomněla na jeden zážitek z neteří: Pro každou návštěvu za ten víkend dělala vlastní "jednohubky" v podobě kolečka banánu vložené mezi 2 piškoty a napíchlého párátkem. Párátka, co jsme doma zrovna měli, byly z hodně tvrdého dřeva s ostrou špičkou. Bára nachystala plný talíř, nechala ho na stole v zimní zahradě a odjela s Alčou do pekárny. Maminka šla mezitím věšet prádlo, takže Badík vniknul do zimní zahrady, kde snědl všechny ty piškoty (podotýkám že i s těmi banány, kterých by se normálně ani nedotkl). Asi u toho pozřel i některá párátka. Bára na to pak přišla, ale bála se mi to říct, že budu nadávat, že se může Báďovi něco stát. Ale protože ona prostě nevydrží něco neřict, přišla za mnou po obědě a před celou rodinou začala svůj proslov: "Teto, stala se taková malá nehoda" Jsem se tedy hrozila, co se stalo, ale už v tu chvíli jsme se všichni řezali smíchy. Pak mi to povyprávěla a já se jí ptám, kolik párátek ten pes snědl. A ona už se obětavě vrhala k odpadkovému koši a říká, že spočítá všechny, co zbyly. Pak se ale zarazila, že vlastně neví, kolik jich tam bylo původně. Celá rodina byla smíchy v křeči, Baďa vypadá stále zachovale, takže vše dobře dopadlo a za tu srandu to rozhodně stálo.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:20
- Nahlásit
Lebeda
Že by se ti angličané jen přetvařovali?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:21
- Nahlásit
maxim
Je to hrůza.
Jo, přiznávám, že mě to fakt rozhodilo a neuměla jsem pak usnout .
Ta matinka to řekla s takovým klidem a tak samozřejmě, jako by kupovala plyšáka .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:21
- Nahlásit
cafina
syndrom vyhoření
To já řeším už teď Ještě aby se ze mě pobytem na podatelně stal masový vrah
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
Bubacek
nejsem, proč bych měla být? Já jsem se jen ptala. Momentálně to řeším s paní Horákovou. Nepředpokládám, že by to měla být tvoje chyba. Tím, že ses mě ptala na Dni Papillona, jestli jedu a já jsem si ještě nebyla jistá a čekala jsem na propozice, abych věděla, jak to bude vypadat, proto jsem ti jen dala vědět, co se přihodilo. Paní Horáková mi odepsala na můj dotaz, proč jsem nebyla přizvaná, psala, že jsem nepotvrdila svou účast. Jenže já mám některé důležité maily uložené, tak jsem ji napsala, že jsem potvrdila svou účast a přeposlala jsem ji svůj mail z 31.3.2008. Ještě se mi neozvala. Tak uvidíme.......
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
cafina
Ještě jsem si vzpomněla na jeden zážitek z neteří:
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
cafina
Teda máte doma veselo, ještě, že ty piškoty s párátky nesnědla Sunny....
maxim
Ještě aby se ze mě pobytem na podatelně stal masový vrah
Hele, při takové práci ani jinak dopadnout nejde. To by tě určitě osvobodili
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
maxim
tenhle andílek se asi přetvařoval celou dobu, co byl u chovatelky, je úplně jiný. než mi ho popisovala......
Radka
další fenu už nepřežije pan Hořínek, ani psa.......
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
Radka
Proboha nestraš, tohle mě všechno čeká maxim má asi pravdu, že všechna štěňata zůstanou raději doma.
maxim
Ještě aby se ze mě pobytem na podatelně stal masový vrah
Neboj, to už by se projevilo
Jenom jako já strávíš potom víc času sama se psem v lese. A někdy budeš mít pocit, žes potkala za den nejmíň 10 mimozemšťanů..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
Radka
Spousta lidí vidí v malým psovi jen hračku. Hračku pro děti. Oni si myslí, že když je ten pes malej, nemůže jejich mazánkovi ublížit. Jak se pletou, že? A kdo při tom myslí na toho psa?
Dneska ta paní Liška taky říkala, že by se jí líbila taková hračka a hladila při tom Maxe. Tak jsem ji hned vyvedla z omylu. Ale jí to odpustím, protože je zodpovědná, chtěla by psa, ale ví, že by na něj neměla dost času, tak si ho nepořídí. nechce ho trápit.
|
Lebeda
Člen |
- Nahlásit
cafina
proč nepíšeš fejetony do nějakých časopisů? Třeba do Psích sportů nebo Pes přítel.....
|
Radka
Člen |
- Nahlásit
Ještě jsem zapoměla....neznáte někoho, co chová pekinéze. Slíbila jsem našemu řediteli, že se poptám. Schání dost sůrně fenku.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:32
- Nahlásit
Lebeda
tenhle andílek se asi přetvařoval celou dobu, co byl u chovatelky, je úplně jiný. než mi ho popisovala......
Jenom jestli nelhala, aby se toho malého ďábla konečně zbavila
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
Lebeda
Aha, no právě, že to má na starosti paní Horáková a ty jsi mi nic podstatného neřekla, tak jsem to nevěděla. Za což se omlouvám. Já jsem ten víkend řešila celý včerejšek a ještě to hodlám řešit na představenstvu. Já jsem tam totiž nemohla dorazit, protože jsem totálně zkolabovala, děcka mi volali sanitku a já ležela celý víkend v posteli a byla ráda, že se doplazila na OO.
Celý ten víkend dopadl katastrofálně a mne už štve, že všechno leží jen na mých bedrech a pokud tam nejsem tak nic neběží jak má.
Mohla jsi mi aspoň říci, že čekáš na propozice, které ti nedošly, začala bych to řešit dříve a postarala se, aby ti byly doručeny.
Ještě jednou se ti moc omlouvám.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
cafina
Stejně s tou podatelnou nevím. O takový teplý místečko bude velkej zájem a každej tam bude mít tlačenku
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:37
- Nahlásit
maxim
Oni si myslí, že když je ten pes malej, nemůže jejich mazánkovi ublížit. Jak se pletou, že?
Paní asi neví nic o štěněcích zoubkách . Marcel si každou chvíli stěžuje, že mu Arlow zas dělal percing a trhan je to strašný !! Hokly ani Jack takoví škůdci nebyli !! Tenhle darebák se mi zavěsí za nohavici, vrčí na mě a škube jak o život . Být to nějaký větší pes, tak z něho jde fakt hrůza.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:41
- Nahlásit
Radka
Tenhle darebák se mi zavěsí za nohavici, vrčí na mě a škube jak o život . Být to nějaký větší pes, tak z něho jde fakt hrůza. - po kom tak může být??? Ájinka je zlatíčko a tatínka osobně neznám, ale myslím, že je také hodný.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
Radka
Nějaké odkazy na pekinéze, co jsem našla
URL
URL
URL
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
Bubacek
No to nevím, ale Strike za mnou na dni papillona pořád chodil a štěkal na mě. Normálně pochtíval fenu !! Ovšem co po mě chce Arlow to nevím
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:45
- Nahlásit
Bubacek
já jsem říkala, že mi ještě nic nepřišlo, že ještě čekám, ale to jsem byla už na odchodu a volala jsem to z dálky. Taky nezapomeň, že jsi měla jiné starosti (bonitace) a proč se zatěžovat pracovními věcmi. A vůbec na Dni papillona. Už to neřeš, nechej to na paní Horákové, je to přece její starost. Pozdravuje tě paní Wolfová.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
Bubacek
Radka
po kom tak může být???
Jestli oni tam někde nebyli angličtí předkové...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:47 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Musíš se taky tlačit. Víš, co mi dalo práce dostat se do útulku na ošetřovatelku?! A to jsem měla složených přes 20 zkoušek se psem a praxi psovoda u hlídačky.
Lebeda
Myslíš, že by to někdo četl? Je pravda, že bych si přála jednou napsat článek o Sunnynce, kterak mě přeškolila z čistého ovčáčkáře a mnohému jinému mě naučila.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:47
- Nahlásit
maxim
Díky,já jsem se ještě nestihla porozhlédnout
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Bubacek
Jak vlastně dopadla bonitace?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:49
- Nahlásit
maxim
Jenom jestli nelhala, aby se toho malého ďábla konečně zbavila
prý byl strašně hodný, jen jeho drahá maminka ho naváděla k lotrovinám, tak si říkám, že si rady od matinky vzal hodně k srdci. Tulek si s ním nehraje, on není na chlapy, tak jen sleduje, co vyvádí malé Arsy a sem tam na něho zavrčí.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:50
- Nahlásit
Radka
Za málo, jsou to jenom odkazy na inzeráty, to víš, teď mám čas, tak si v tom listuju
cafina
Musíš se taky tlačit.
No jo, ale jak se chceš tlačit, když máš donést zalepenou obálku s požadovanejma dokumentama a pak čekáš, jestli tě vyberou?
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
cafina
tak ho napiš a rozešli po redakcích. Tak se to dělá. Nejdříve něco krátkého a vtipného a časem budeš své šoty prodlužovat. Myslím si, že umíš dobře pracovat, kromě jiných, i s češtinou.......tak proč to nezkusit? Za to přece nic nedáš. Eventuelně ti může přijít za článek nějaký honorář.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:54
- Nahlásit
maxim
Musíš přijít víckrát, jak to dopadlo a jestli pro to můžeš ještě něco udělt.. Prostě se vloudit
|