| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:08
- Nahlásit
ahoj
Je tu někdo ?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
maxim
Ahoooooj!!!
Jaký byl víkend? Včera jsem mluvila s jednou účastnicí z výstavy v Pohořelicích - byla nachlazená a říkala, že to byla síla, vlezlá zima a téměř pořád pršelo. Ještě že jsme nejely
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 09:52
- Nahlásit
cafina
Tak to jsme měly fakt štěstí, že se Sunnynka rozhárala
Jinak víkend nic moc, taky co v takovým počasí. Na procházkách jsme zmrzali, Maxovi se nechtělo trénovat a Esterka si uhnala bolení v krku.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
maxim
Já jsem chodila nabalená jak slupka, protože už jsem byla načatá. Ale i přes to, že jsem byla celý víkend venku, tak jsem to zase rozchodila a už jsem skoro fit.
Celý víkend u nás byla neteř Bára, takže o zážitky opravdu nebyla nouze. Byla se mnou i cvičit agility - dělala na konci odměňovače s míčkem, a doma na dvoře jsem ji schovávala do přístavku a do auta, kde si Eda trénoval "sutinové vyhledání" a pro Sunny přímé označení jako trénink na RH-E. Musím pyšně říct, že má geny po mně, protože se zvířaty jí to opravdu jde.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 11:48
- Nahlásit
cafina
Tak to jsi měla fakt akční víkend Neteř je šikulka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 17:46
- Nahlásit
Téééda, tady se vůbec nic neděje
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 18:27 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
No jo, když ta práce je nějaká nekonečná ..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 18:44
- Nahlásit
cafina
S tebou taky nic není
Zítra tady budeš?
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2008 19:08
- Nahlásit
maxim
Ano! Hezký večer!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 07:59
- Nahlásit
Ahoj, tak co dneska, bude tu někdo?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 08:44
- Nahlásit
Dobré ráno
maxim
Ahoj, já tady budu....doufám
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:11
- Nahlásit
Ahojky,
přeji pěkný den všem
Já tady také budu, ale jen chvilkama
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:24
- Nahlásit
Dobré ráno!!
maxim
Co tvoje práce? Máš nějaké novinky?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:30
- Nahlásit
Bubacek
cafina
Ahoj
cafina
Tak co, byli jste cvičit ? Já jsem se na cvičák vybodla, ale včera jsme byli na akci nazvané Burza kroužků. Je to akce pro školy na které se dětem představují zájmové organizace. My jsme tam byli za pejskaře. Jackynek byl málem vyhlazený a Arlouka jsem musela po půl hodině schovat do auta .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:43
- Nahlásit
Radka
Cvičila jsem intenzivně o víkendu za pomoci své neteře (jak jsem psala o stránku dřív). Teď jsem 2 dny v práci, tak pupíčci odpočívají. A na zítra už mám pro ně opět bohatý program
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
Radka
Jinak maminka včera měla návštěvu v podobě 3 kolegyní z bývalé práce a Sunny to evidentně pochopila tak, že přišly jen a jen za ní. Večer padla tím emočním vyčerpáním a byla taktéž úplně vyhlazena.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 09:57
- Nahlásit
cafina
Práce pořád stejný - rozesílám životopisy.
Taky si ponesu přihlášku na Městský úřad v Rosicích, vypsali výběrové řízení na podatelnu, je to legrační, když si vezmu, že je to taková lepší vrátnice
Radka
Kde ses toulala včera?
Bubacek
A kde ty se pořád touláš?
Copak holky nevíte, že si tady se mnou máte povídat?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
cafina
O neteři jsem četla a neteřinku závidím . U nás už od rána poprchává, tak uvidím do odpoledne co podniknu.
Sunny to evidentně pochopila tak, že přišly jen a jen za ní
Tak chápou každou návštěvu i naši psi. Návštěva od nás odchází třeba po 3 hodinách a já zjišťuju, že jsme si ani nepopovídali, protože se všechno točilo jen kolem psů.
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
maxim
a co já?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:02
- Nahlásit
maxim
Kde ses toulala včera?
Měla jsem dovolenou a trápila jsem Jacka a Arlowa hlazením od cizích dětí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
Lebeda
No ty seš zatoulaná pravidelně
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:04
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj . Jak se daří, co Bimbo - Dumbo ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:05
- Nahlásit
Radka
Aha, my jsme tady zase dneska měli paní Stavební Lišku, Max na ni na uvítanou pouštěl hrůzu a pak nevěděl, jak by se nastavil, aby ho mohla drbat
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:08
- Nahlásit
Děvčata, to Vám musím napasat, protože mě to rozčílí ještě teď.
Včera v půl desáté večer mi volala zájemkyně na Arlouka. Chtěla ho jako dárek pro svého ČTYŘ letého syna
|
baile
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:08
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak se tady přidám do debaty.
Minulý týden, jak jsem byla na jednom pohovoru, tak mě vzali, ale poté, co jsem si nechala poslat smlouvu na mail, a pořádně jsem si jí pročetla, tak jsem zjistila, že ta práce má háčky. Tvrdili, že plat bych po zapracování měla až 15 000. No ale po přečtení smlouvy, jsem zjistila, že bych měla základ 10 tis. + 2000 odměny, po zkušebce + další 2000 odměny. No ale ty odměny se týkaly toho, jestli nějaký nápad (tak to právnicky nazývají) bude činit 500 a více věcí. A pokud by měli těch "věcí" málo, tak mě mohou hned vyhodit. Tak to bych se tam nemusela ani ohřát. Tak jsem od toho dala ruce pryč.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:10
- Nahlásit
maxim
A kde ty se pořád touláš? - byla jsem nemocná tak jsem poctivě ležela. Ale už je to krapánek lepší tak jsem tady.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:10
- Nahlásit
Radka
dárek pro svého ČTYŘ letého syna
Tak takový lidi nesnáším, když si kupují psa jako hračku pro děcko. Bohužel to bývá častý případ a když pak vidím, jak to děcko toho psa škrtí na vodítku...
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
maxim
to bylo vtipné
Radka
malý Dumbin, který se měl původně se svým anglickým klidem chovat naprosto neškodně, kouše Arsuliku do uší a zadku, tahá ji neustále za ocas a kryje ji.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:14
- Nahlásit
Lebeda
Ahoj, ty jsi na mne naštvaná????
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2008 10:15 - Změnil/a: Radka
- Nahlásit
baile
Ahoj ,
když pak vidím, jak to děcko toho psa škrtí na vodítku...
přesně toto se mi vybavilo . Rozmazlený spratek cloumá na vodítku mým krásným štěnátkem . Přiznávám, že jsem byla tak v šoku, že jsem se jen zmohla na odpověď, že pejsek už není na prodej.
|