Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:58
- Nahlásit

Radka
Je to poslušný pes přece, žádný hej, nebo počkej .

No to teda nevím. Dneska ráno prohnal hned dvě kočky, sotva jsme vylezli z baráku A vůbec mu nevadilo, že se mi to nelíbilo Naštěstí mu stačí, že je prožene a nechce je sežrat. A kdybys ho viděla, jak byl potom spokojenej. Vylezl si na hromadu písku a tančil tam vítěznej tanec, písek z něho odpadával ještě hodinu

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

maxim
Ty pitomý ořechy se vůbec nechtěly nechat rozlousknout a byly šíleně malý, strávila jsem nad tím věčnost
Měla jsi je nasypat v lese veverkám a koupit loupaný .

Dneska ráno prohnal hned dvě kočky, sotva jsme vylezli z baráku A vůbec mu nevadilo, že se mi to nelíbilo
Honění koček se nepočítá !! Ája taky honí kočky, mě se to taky nelíbí, ale soused mi říkal, že KAŽDÝ správný pes musí honit kočky. Soused je starý svazarmovec, tak tomu musí rozumět .

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

Radka
Myslíš, že by vlčák honil kočky, kdyby byly stejně velký, jako on?

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

maxim
Vidíš, to mě nenapadlo . Poptám se ho, schválně, co on na to

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:14
- Nahlásit

Radka
Protože kdyby ne, a já si myslím že ne, tak by ti naši motýli byli vlastně strašně odvážní, že jo?

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:18
- Nahlásit

Radka
Heslo dne je boží Škoda že tam není odkaz, ve které lokalitě se to šero vyskytuje

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:20
- Nahlásit

maxim
No to každopádně jsou . A to si představ, že Ája už honila i srnku - ochočenou, na fotbalovém hřišti

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

maxim
Škoda že tam není odkaz, ve které lokalitě se to šero vyskytuje
To vypadá na nějakou pivní lokalitu

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Radka
To jo. Vinaři by napsali Je tu šero a ve víně se i pravda utopila.

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:40
- Nahlásit

maxim
ve víně se i pravda utopila.
Chuděra ta dopadla

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:19
- Nahlásit

Radka
No ale pochop, těm celulitídním, obézním a řídkovlasým ženám se to hodí.

Vždycky mě strašně rozčilujou ty reklamy, kde ti vtloukají do hlavy, že když máš vrásky, celulitidu, pár kilo navrch, chlupatý nohy nebo flek pod límečkem, potřebovala bys zastřelit

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:34
- Nahlásit

maxim
Vždycky mě strašně rozčilujou ty reklamy, kde ti vtloukají do hlavy, že když máš vrásky, celulitidu, pár kilo navrch, chlupatý nohy nebo flek pod límečkem, potřebovala bys zastřelit

Momentálně mám všechno, jen flek je NA límečku , ale toho bohdá nebude, aby někdo vymyslel prášek, který by dokázel vyprat MOJE fleky. Já vytvářím jen speciální a nevypratelné...

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:47
- Nahlásit

Radka
Poslala jsem děcko se psem a ten malej potvorník se pro mě vrátil. Tak co mi zbývá jinýho, než vyrazit do té morny?
Tak zatím ahoj

cafina
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 16:16
- Nahlásit

Ještě jedny fotečky ze Dne papillona od Pompadourů URL

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 16:44
- Nahlásit

Taky jsem ještě něco našla URL

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 18:28
- Nahlásit

baile
Půjdeš zítra ráno na cvičák?

Radka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 18:38
- Nahlásit

maxim
Fotky od Dany Škutové jsem už viděla .

Díky za prezentaci Arlouka na stránkách

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 18:51
- Nahlásit

Radka
Díky za prezentaci Arlouka na stránkách

Prosim tě, vždyť to není žádná prezentace, když tam není celý jméno Chtěla jsem tam mít všechny jedničky.

cafina
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 19:01
- Nahlásit

Holky, přeji hezký víkend a posílám pohlazení všem pejskům!!!

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 15:09
- Nahlásit

Je tu dneska někdo?

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:09
- Nahlásit

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:40
- Nahlásit

Šárka
To je počasí, co? Právě se tady všichni přemlouváme, abysme do toho hnusnýho počasí vyrazili se psem

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:48
- Nahlásit

Mi byli na stopách a na cvičáku a to pěšky. není to tak strašné.

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:50
- Nahlásit

byla jsi na cvičáku? jestli jo, tak jsi musela brzo stávat, že jo?

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:58
- Nahlásit

Šárka
Na cvičáku jsem nebyla. Včera jsem se nějak dýl zdržela venku a pak se mi ráno nechtělo vstávat

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:59
- Nahlásit

Já se ti nedivím, také by jse mi nechtělo vstávat. Venku docela fučí.

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 17:00
- Nahlásit

Je divné, že máte cvičák, tak brzo ráno.

Šárka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 17:03
- Nahlásit

Já se těším na štěně papilona, jestli ho Klárka bude mít.

Lebeda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 22:42
- Nahlásit

Bubacek

jenom informativně, proč mi nepřišly propozice v kolik ty semináře ve Větřkovicích začínají, přestože jsem byla přihlášená?

maxim
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2008 23:40 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

Tohle sem prostě musím zkopírovat. Myslím, že nejsem jediná, kdo má z krajské výstavy v Brně nepříjemnou zkušenost :
7. Krajská výstava psů Brno - Líšeň

23.8.2008 jsme se zúčastnili naší druhé krajské výstavy v Brně Líšni. Bylo to od nás hned za kopcem. Ráno jsme tam dojeli, uvelebili se u kruhu č. 4 a odstáli si frontu při prezenci. Kvůli organizačním potížím se začátek musel posouvat o půl hodiny. Opět jsme byli s Azzamem první, takže rychlé načesání, nasadit výstavní vodítko a už nás volali. Bylo to takové všechno dost narychlo, takže jsme se nestačili ani kolem moc rozkoukat a už jsme stáli v kruhu. Bohužel jsme neměli štěstí na pana rozhodčího /p.Hořák/. Přivítal nás se slovy, kolik Azzam zakousl lidí, na což jsme byla schopná odpovědět jen, že nikoho a netušila jsem, kam tím pan rozhodčí míří. Přiskočil k Azzamovi, chytl mu na kulky a pak si k němu přičupl, že mu prohlídne zuby, kdy Azze ten blízký přidřeplý kontakt asi trochu rozrušil. Nechal si odrhnout pysky,ale jen na chvíli a pak začal couvat. Tak jsem panu rozhodčímu řekla, že je ukážu já, což jsme měli s Azzem natrénované. Denně jsme zkoušeli a opravdu s tím nemá problém, ani venku na veřejnosti. Pan rozhodčí nás ale dost trápil, stále nebyl s předvedením chrupu spokojen, prstem mu tam divně ďoubal, a Azzam už to po desáté prostě vzdal a odmítal cokoli.

A tak dále....

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání