| Autor |
Zpráva |
Radka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:18
- Nahlásit
baile
hezky ať se pejsek seznamuje s okolním světem po svých packách, zažije tak víc legrace.
To on se seznamoval, ale bez vodítka. Bydlíme trošku bokem, takže při běžném venčení jsou všichni psi navolno. Vodítka beru jen když vím, že půjdem přes silnici.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:55
- Nahlásit
Radka
To máte fajn, že bydlíte bokem. Taky mám Andyho občas na volno, ale musím se pořád rozhlížet, jestli nejde policie - dali by mi pokutu. A taky od té doby, co mi jednou Andy utekl leknutím, tak se dívám, jestli se k němu neřítí nějaký velký pes. Ale je fajn, že už tady na sídlišti skoro všechny pejsky znám a vím jaký mají povahy.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 14:58
- Nahlásit
Jedu do Brna. Ahoj zítra
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:28
- Nahlásit
Lebeda
Už si viděla Dumba na stránkách Katmaje? Moc mu to slušíí
baile
Promiń, že jsem ti ještě neposlala tu ffotečku, mám te´dka ve škole hrozný frmol, nestíhám vůbec nic jiného... teda až na břišní a agi, na to je čas vždycky..
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:47
- Nahlásit
baile
Myslím, že mamka nepozná, že z prcka vyroste větší papilon.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:16
- Nahlásit
baile
zajímavou kabelu mají na Pálaváku (jak je parčík) ve zveráku.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:22
- Nahlásit
baile
mamka taky prvně nechtěla o větším ani slyšet, vždyť ti malincí jsou hezčí a větší jsou jako obludičky. Te´d tu máme obra Godíka a mamče už to ani nepříjde, prý, že je to taky moc hezké a je to kus psa.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:25
- Nahlásit
Představte si, že jsem dneska jela přes celý Brno k veterináři a on zrovna dneska neordinoval
Já mu měla zavolat
|
Lebeda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 23:25
- Nahlásit
papillon_girl
zrovna teď, viděla. Eliško otevři si ty propozice na tu intenzivku. Zeptej se Martiny na toho Góďu. Třeba ti řekne, že by to bylo fajn. Možná, že ne, ale za zeptání nic nedáš.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 07:53
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!
maxim
Tak se přiznám, že jsem i ráda, že na žádné závody o víkendu nejedeme. Počasí, že by psa nevyhnal, a ještě na mě leze nějaká choroba. Snad se do Hrušek udělá babí léto, ať si to všechno vynahradíme.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 08:24
- Nahlásit
cafina
Dobré ráno i Tobě .
Taky jsem si ráno pochvalovala, že mám volný víkend....teda jen v neděli ráno cvičák, ale to se nepočítá
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 08:56
- Nahlásit
Radka
Já taky budu cvičit, ale aspoň se mezitím ohřeju doma. A bohužel v sobotu i v obchoďáku, protože mamča má narozeniny, tak musím koupit nějaký dárek - zatím nemám bohužel vůbec představu, ale snad mě v obchodě něco trkne.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
cafina
Nakupování dárků nesnáším, málokdy vím co koupit a pak chodím po obchodech a vůbec mě to nebaví. Tchán má v říjnu 60, tak mu dohromady se švagrovou kupujeme přípojku k internetu . To je pro mě ideální dárek, zařídím ho přes telefon
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:16
- Nahlásit
Radka
To bych taky brala! Ale pro mamču by to nebylo. Mně nakupování nevadí tolik, jako to tlačení se v davu nákupních šílenců a čekání ve frontě u pokladny.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
cafina
Mně nakupování nevadí tolik, jako to tlačení se v davu nákupních šílenců a čekání ve frontě u pokladny.
Tak to budeš muset do luxusnějších obchodů, tam budeš jen ty a prodavačka
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
Ahoj holky
Tak jsme se s Maxem vrátili z procházky, když už neprší, tak jsme si i zatrénovali, ale byla mokrá tráva, tak se mu moc nechtělo, darebovi
Teď mi leží na klíně a musím kvůli němu ťukat jedním prstem, obsadil mi druhou ruku.
Ale zima teda je, jsem háklivá na uši, jak mi namrznou, bolí mě pak hlava. Dneska mi teda nenamrzly, jenom pořádně vystydly, ale hlavu cítím stejně. Přece nebudu už teď chodit v čepici...
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:02
- Nahlásit
maxim
Ahoj, my jsme byli včera 1,5 hodiny a bylo super, sice taky mokro, ale potkali jsme fenku rydžbeka co se bála Fidorky . Fidorka z toho byla úplně nadšená a honila jí po celé louce , jen Jyck byl zklamaný...chtěl ji nakrýt a nedosáhnul . Dnes jsme domluvení zas .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:09
- Nahlásit
Radka
co se bála Fidorky
My jsme zase jednou potkali paní s malinkatým jorkšírem a ona, když uviděla Maxe, tak se strachovala, aby tomu jejímu prckovi ten "velikej" pes něco neudělal
jen Jyck byl zklamaný...chtěl ji nakrýt a nedosáhnul
Přistrč mu ji k nějakýmu šutru
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:37
- Nahlásit
maxim
Přistrč mu ji k nějakýmu šutru
To bych si ten šutr musela přinést z domu , všude je jen travička
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
Radka
Tak to má asi Jack smůlu, co?
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:46
- Nahlásit
maxim
Tak to má asi Jack smůlu, co?
Asi jo, je to úchylák
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:47 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
Radka
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:06
- Nahlásit
maxim
Na tom není nic k smíchu . Jackovi je to fakt jedno, malý, velký pes nebo fena, hlavně že chvilku postojí
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:23
- Nahlásit
Radka
Ale pamatuj na svoje rady pro mě - v žádným případě mu to nezakazuj, aby neměl později trauma
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:30
- Nahlásit
maxim
Však já mu to nezakazuju, on si to s ním, dřív nebo později ten druhý vyřídí sám
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:32
- Nahlásit
Radka
No, já když kolikrát pozoruju zamilovanýho Maxe, mám pocit, že by se nechal raději spolknout, než by toho nechal
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
maxim
No, já když kolikrát pozoruju zamilovanýho Maxe, mám pocit, že by se nechal raději spolknout, než by toho nechal
Jj, diagnóza ,, Sexuální loudil "
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:51
- Nahlásit
Radka
Jo, to ho přesně vystihuje. I když na jeho obranu musím říct, že mi ještě nikdy za žádnou fenkou neutekl, i když dobře ví, kde je
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:54
- Nahlásit
maxim
Je to poslušný pes přece, žádný hej, nebo počkej .
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:55
- Nahlásit
Radka
Představ si, že jsem nakonec včera pekla až večer, jak jsme se vrátili z Brna. Ty pitomý ořechy se vůbec nechtěly nechat rozlousknout a byly šíleně malý, strávila jsem nad tím věčnost
|