Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 21:50
- Nahlásit

baile
Díky, vyzkouším to. Godík taky hned vykročí dozadu, ale Bowien rafdši uhne nebo udělá něco jiného...

Už jkste viděly tyhle fotky? URL

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2008 22:17
- Nahlásit

papillon_girl
Odkaz na tyto fotky sem vkládala ráno cafina
A co ty vaše fotky?

cafina
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 08:46
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!

maxim
Máš mail kvůli těm Pohořelicím.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:05
- Nahlásit

cafina
Ahoj, zase v práci?
Máš odpověď.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

cafina
Dívala ses už na nabídku triček od mara-cuja? Otevřela se mi jen jedna stránka a nabídka byla dost chudobná. mají tam sice větu "vyberte si plemeno", ale nevím.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

Právě jsem přemýšlela o batohu s velkou kapsou, kam by se vešly dva papilloni, ale to by asi musela být fakt obrovská.

cafina
Dnes se mi zdálo o Sunnynce, jak se jí narodila dvě štěňata - jedna fenka (ta byla zvláštní, převažovala u ní tmavě hnědá barva) a jeden pejsek. A já si chtěla jedno štěně od tebe koupit a nemohla jsem se rozhodnout které.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:48
- Nahlásit

baile
Dávat dva papillona do jedné kapsy je podle mě blbý. budou se tam mačkat a překážet si a budou na sebe naštvaní.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:49
- Nahlásit

Dnes je teda hnusně, Andy byl schovanej v podchodě a nechtěl se jít vyčůrat, darebák, tak jsem na něho musela trochu zvýšit hlas, aby vůbec vyšel ven. Dvakrát si cvrkl a pak honem domů

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:50
- Nahlásit

Hanka nosí 2 papilony v tašce a je to v pohodě a ani není moc velká. Musí se mít ti dva rádi, jinak by byli na sebe načučení.

baile
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:53
- Nahlásit

maxim
Já bych je tam nenechávala dlouho, jenom když bych nastupovala do autobusu, pak bych je vyndala. Ono je totiž blbý, že autobus zastavuje daleko od obrubníku a ono je hodně těžký pro takový prcky zdolat ty schody, jsou docela strmý. Vystupování je už v pohodě. Nebo bych to taky mohla řešit tak, že jednoho bych vynesla pod paží a druhej by byl v batohu. Já to nějak vyřeším - nebo si pořídím auto

baile
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 09:55
- Nahlásit

Šárka
Jojo, přesně tak, u Hanky jsem to viděla, a papilloni byli v pohodě, vůbec jim nevadilo, že sedí tak vedle sebe.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:03
- Nahlásit

baile
V tašce můžou sedět vedle sebe, mají tam dost místa. Ale v tom batohu, jak tam toho psa strčíš, tak padne dolu, nemá to prostě takový dno, jako kabela. A když tam strčíš dva, tak se mačkají a šlapou po sobě. Tak jsem to myslela. Takže nějaká taška by asi byla lepší.

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:06
- Nahlásit

já mám batoh se dnem

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Šárka
Jo, ale ten batoh, co tady včera baile ukazovala, ten dno nemá.

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

maxim
jo, to máš pravdu

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

toto jsou dobré informace pro baile

Lebeda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 13:17 - Změnil/a: Lebeda
- Nahlásit

ahojky, tak malý nakonec není Bimbo, ale je Dumbo, což je asi ještě horší, ale je fakt, že to na něho sedí. Předpokládám, že jste dojeli dobře a všichni si užíváte skvělého počasíčka. Arsulika má smůlu, taky Góďa, už totiž cvičí spolu, protože ze cvičáku dneska zřejmě nic nebude.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:14
- Nahlásit

Lebeda
achjo, snad nám to výjde v pátek. Vlastně jenom Godíkovi, ty jsi v tu dobu v práci, škoda. Ještě mám malý dotaz, odkdy se začíná v té hale, Až napadne sníh nebo to máte pravidelně od nějakého měsíce?
baile
já si na kluky pořídila takovou tu kabelu, vejdou se tam krásně oba a je to jepší, než je ze schodů nosit v náruči, i když se tido ní v pohodě vejdou, už to mám vyzkoušené, ale je fakt, že si musí zvykat, třeba Bow ze začátku hrozně brblal, te´d už to umí bez problému.

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:09
- Nahlásit

papillon_girl
proč by se měli nosit ze schodů v náruči? To máš dva malinké?

Lebeda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:51
- Nahlásit

papillon_girl

termíny cvičení v Hlučíně v hale budou vyhlášené na stránkách. Jsou to vždycky víkendy. Na intenzivku první víkend v říjnu se musíš přihlásit zvlášť, to není součást výcviku. To se mimo jiné taky platí. Cvičí se podle skupin od rána od 6 do večera do 8. Ale pokud měl Bow problém s normálním dvouhodinovým výcvikem, což se nedivím, působí na mě hrozně křehce, nehlaš ho tam. Mohlo by ho to zabít. Pokud se chceš účastnit, tak s malým Góďou, ten to dá. Momentálně nevím, jestli je už plno, protože Martina minulý týden dělala skupiny a členila je časově. Tak se jí, pokud máš zájem, zeptej na mailu.

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:11
- Nahlásit

Ahojte děvčata, hlásím VELKOU NOVINU - Arlouek zůstává doma. Paní ho před chvílí odřekla, že nemá peníze a to byla poslední tečka. Doma mu bude nejlíp

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:25
- Nahlásit

Radka
No neříkej
Zajímavý je, že to ta paní nevěděla hned, že nemá peníze, co? A ty už ses s ním začala loučit a nakonec tohle. Asi jí nevyšla sportka.
Dovedu si představit, jak seš ráda

Bubacek
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:45
- Nahlásit

Radka

Tak to je super, paní ať si trhne nohou, když neví, že nemá peníze

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 18:52 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Šárka
bydlíme úplně v nejhornějším patře, Godík je mimi a Bow je opravdu hodně maličký, nechci mu zničit nohy nebo záda... čekala jsem, že se někdo zeptá
Lebeda
Bowča je můj gaučáček, on to dělá jenom kvůli mě, abych měla radost, ale hodně se při tom namaká. A navíc nám dělá hrozné problémy houpačka (na táboře byl uvázaný blízko ní, na houpajdu vlítla borfderka a pak letěla na Bowa a napadla ho, naštěstí jsme je ještě stihli odtrhnout. Od tý doby, když Bow zaslechne to bouchnutí houpačky, vzpomene si na ten zážitek - stalo se to ani ne pře 2 měsíci, má to v živé paměti, když to bouchne párkrát je to v poho, ale když ase to opakuje a je to rána od velkýho psa, Bow je docela vystresovanej). Ale jinak si semtam rád zaběhne, docela rád se předvádí, takže sem tam jedeme na závody, tam ho to moc baví. Jinak už si zase zvykl na to, že i když houpajda bouchá, neznamená to, že ho letí zabít pes a už se nebojí tak šíleně, myslím, žew za chvíli zapomene úplně. Taky na něj má super vliv Godíček, je te´dka takový snaživější, i v tom agi a mě stačí, když si pocvičíme jenom na zahradě a Bow je š´tastný. Každopádně na intenzivku ho přihlašívat nebudu, abych to zbytečně nehrotila. A mnyslím, že na Godíka by to ještě taky bylo moc, nechám to, až bude přece jenom ještě o kapánek starší.
Radka
super, vůbec se ti nedivím. Jenom aby to tak nedopadlo v každém vrhu já bych z tohoto důvodu asi chovast nemohla, vždycky by nejímń jeden musel zůstat

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:07
- Nahlásit

maxim
Bubacek
papillon_girl
Na obranu paní dodávám, že podniká a živí 3 děti. Asi to tak mělo dopadnout . Náhodou ani manžel neprotestoval .

maxim
Musím ti napsat, že ses líbila mému muži , když teď koukal na fotky, tak se na tebe ptal. Říkal, že jsi mu sympatická .

papillon_girl
Jenom aby to tak nedopadlo v každém vrhu já bych z tohoto důvodu asi chovast nemohla, vždycky by nejímń jeden musel zůstat
Neboj, příště snad zůstane ta fenečka a mám totální stop stav. Arlouek je vyjímečný, je to moje prvorozené štěně, strašně se mi líbí a teď to odřeknutí. To je jasný signál .

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:35
- Nahlásit

Radka
Musím ti napsat, že ses líbila mému muži
Říkal, že jsi mu sympatická .

Ježiš, fakt? Tak to mě moc těší. Já totiž připadám sympatická málo komu Tak ho ode mě pozdravuj

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:37
- Nahlásit

Radka
To je jasný signál
To teda jo. A paní obdivuju, já bych podnikat neuměla

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:50
- Nahlásit

maxim
Tak ho ode mě pozdravuj
Vyřízeno !!
A paní obdivuju, já bych podnikat neuměla
Já taky né, chce zůstat v kontaktu a tak snad jí to vyjde příště.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:01
- Nahlásit

Radka
Jenom aby paní měla na pejska čas. Podnikání, tři děti a ještě je sama Ale možná jsou děti už velký.

Radka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:54
- Nahlásit

maxim
No to nevím, je podnikání a podnikání.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání