Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
baile
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:45
- Nahlásit

cafina
On ten pes je strašně hodnej - teda podle vidění. Ona ta ženská, co ho vlastnila se jednou bavila s nějakou známou a malý asi 5 letý děcko kousalo těsně vedle toho psa rohlík. Bylo to strašně smutný, jak ten pes na něj koukal s hladovýma očima, ale vůbec si nic nedovolil. Pak to děcko ho různě tahalo, škubalo s jeho vodítkem a pes byl úplně v pohodě.
Snad se dostane do lepší společnosti.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:46
- Nahlásit

baile
Tak takovýho psa bych u bezdomovců nečekala.

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:48
- Nahlásit

baile
Tak to je hodnější než Max. Ten na výstavě na děcko vrčel a rohlík by mu určitě uzmul

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:50
- Nahlásit

maxim
baile
Každý zvíře tohle prostředí nese jinak, některý se úplně odevzdá a jiní se zas naučí bránit. Každopádně je to u nich asi jako chvilku nahoře, chvilku dole, nic vhodného do psího života. I když tihle lidi je mají většinou moc rádi, ale to samo jenom část toho, co pes k životu potřebuje

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:50
- Nahlásit

cafina
Dneska řeknu Evě o tom příštím víkendu, ale já osobně bych to nechala zase na neděli. Včera jsme s Maxem trénovali a už přisedá hezky k noze.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 09:58
- Nahlásit

Z jiného soudku:
Bohužel se mi potvrdilo, že Květina se opravdu nedá vypnout. Užíváme dovolené, tudíž včera ráno jsme zahájili den vycházkou v poli - honila Edu, který nenápadně honil zvěř (jen co mu mé povely dovolili, samozřejmě), potom hodinu trénink agi a odpoledne 2 hodiny v lese s kamarádkou s bulíčkama - lítala jak tajfun, žádný kopec ani hromada klád nezůstaly nedotčeny, mezitím 2 záchvaty trtání a honění se sama se sebou. A večer - žádné spinkání, hopsala po mně z torzem plyšového tygra. Jediný úspěch aktivního dne byl ten, že ráno spali všichni až do šesti místo do 5h, kdy obvykle dávají najevo, že už by se mohlo vstávat. Někdy mám pocit, že kdybych nechodila do práce a každý den bychom cvičili a jezdili na výlety, byl by to život dle jejich gusta

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:00
- Nahlásit

maxim
Paráda, měl by umět přisednout z jakéhokoli úhlu, aby přesně věděl, co ten povel znamená. A nezapomínejte na sledování, šikulky

maxim
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:08
- Nahlásit

cafina
měl by umět přisednout z jakéhokoli úhlu
Jo jo, to taky trénujeme. Ustupuju bokem a tak různě, jak jsi mi to ukazovala
Na Květinku bez vypínače mám vlastní teorii. A netýká se jen jí. Čím víc má pohybu, tím víc má energie. Že by něco jako transformátor? Někdy mi to nevyjde a jdeme s Maxem jen na chvíli, žádná sáhodlouhá prochajda. A to potom nejlíp a nejdýl spí.

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:24
- Nahlásit

maxim
Já mám k teorii vlastní praxi:
celý den v klidu = večer hopsá
celý den v akci = večer stále hopsá
tzn. jestli se chci v klidu dívat na televizi nebo spát, musím mít po ruce dostatek bůvolích tyčinek

cafina
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 10:37
- Nahlásit

Tak já už zas chvátám.
Mějte se všichni krásně!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:16
- Nahlásit

Ahoooj! Tak přeju vám i pejskům krásnýho Valentýna!

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:26
- Nahlásit

papillon_girl
Tak to budeš asi dnes jediná

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:48
- Nahlásit

maxim
to snad ne...

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:14
- Nahlásit

papillon_girl
No uvidíme. Ale obávám se nejhoršího

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:07
- Nahlásit

Ahoj, taky přeji všem krásného valentýna .
maxim
se neboj, mokrou pusu Ti dá Max

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:10
- Nahlásit

Radka
No jó vlastně, miláček můj

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:20
- Nahlásit

maxim
vidíš, bys na něj nakonec zapoměla , doufám, že dostane kostičku .

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:27
- Nahlásit

Radka
No tu dostává běžně. Na Valentýna dostane vyjímečně sušený střívka a nám rozdám dýchací přístroje

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:32
- Nahlásit

maxim
ty jo, tak to je asi jediná věc co Ája nejí . Fidorka a Jack je milují, ale dámě musím podstrojovat něco míň ,,voňavého".
Střívka nejsou nic proti sušeným plícím...to se nedá vydýchat ani venku . Koupila jsem je jen jednou a sežral je sousedův venkovní pes - se to fakt nedalo .
Jak to vypadá s fotkama z výstavy, už něco máš ?

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:35
- Nahlásit

Radka
Zatím ne. Snad prý o víkendu. Ani pořádně nevím, co přesně vyfotil, běhal po celým areálu a fotil i dole, miluje husky, tak se tam zapomněl, no uvidíme.

sušeným plícím
Ty jsem dala Maxovi jen jednou a málem se chudák v****l z podoby, takže to už nehrozí

Radka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:41
- Nahlásit

maxim
aha, tak já si počkám...jen že teď nemám do čeho píchnout, tak jsem se chtěla mrknout

maxim
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:22
- Nahlásit

Tak přece jen někdo. Volal mi přítel, že bohužel odjíždí s kamionem na Slovensko, tak se neuvidíme. Což by nebylo nic tak neobvyklýho, ale on je přece ten pobóchané Valentýn

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 07:57
- Nahlásit

maxim
Ahoj, tak já jsem vdaná a taky jsem seděla doma sama. Syn na tréningu - přiřítil se hladový v půl osmé. Můj zákonitý na tréningu - přiřítil se hladový v devět- se stavil na jedno přece . Ještě, že mám ty ty moje zlatíčka chlupatý

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:07
- Nahlásit

Radka
Jak je vidět, člověk si nepomůže. Ženatej neženatej, sou ti chlapi furt stejní

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 10:24
- Nahlásit

maxim
si někdy říkám, že ty svobodný jsou na tom líp.

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:43
- Nahlásit

Radka
No já byla i vdaná a je fakt, že teď mi líp je

Bubacek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:42
- Nahlásit

maxim

No já byla i vdaná a je fakt, že teď mi líp je - tak s tímto výrokem plně souhlasím.
Také jsem měla tu čest být vdaná, ale co jsem s dětma a psy sama tak nám opravdu nic nechybí. Je nám fajn a nemusíme pořád někomu vysvětlovat kam jdeme, kdy příjdeme a proč tam jdeme, kdy bude oběd či večeře atd.

Radka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:53
- Nahlásit

maxim
Bubacek
Holky já Vám to věřím. Někdy je s tím chlapem fajn, ale někdy bych ho taky kopla do p....le

maxim
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:02
- Nahlásit

Bubacek
Ahojky spřízněná duše

Radka

Šárka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:34
- Nahlásit

Toho staforda jsem dnes na Novolíšeňské viděla.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání