Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 13:20
- Nahlásit

baile
Snad nám to "krásně" vydrží

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:02
- Nahlásit

maxim
Pak mám ještě akvarijní, ale to asi nebude to pravé
Myslíš to, co ti uvařilo ty rybičky? To by zas ale mohlo být výkonné?!

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:29
- Nahlásit

cafina
Odhalila jsem, že topítko je v pořádku, jenom akvarijní teploměr se polámal a ukazoval pořád 28°C. A jak jsem to nevěděla a pořád teplotu na topítku snižovala, tak jsem je asi spíš umořila zimou

cafina
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:36
- Nahlásit

maxim
Technika zatracená

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 16:25
- Nahlásit

cafina
Tak Max je vykoupanej, zase tady řádí jak černá ruka, nechce se totiž fénovat, tak ho vždycky po koupání musíme vylítat. Ochotně spolupracuje

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 16:41
- Nahlásit

cafina
Ona měla sedm štěňátek? To je hodně na takovýho prcka.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 20:04
- Nahlásit

Tak už máíme taky vykoupáno, usušeno a nachystáno...... Tentokrát jsem zvolila takrtiku vylítání, celý den jsme běhali, aportovali a taky cvičuili agi, Pak byl doma tak zničenej, že mi ve vaně skoro usínal a když se fénovasl stál jako socha..... a Bylo hrozně směšný, jak se pokoušel, aby se mu nezavíraly očička... Teď asi někde trucuje v obíváku, protože jeho poslední mozkové buňce nejspíš došlo, co jsem mu to za polospánku provedla.....
Holky, jak je u vás v Brně??? mám se nějak obávat o bělostné tlapičky a čistého pejska???? Jak se domluvíme na té procházce po výstavišti? Já mám odpoledne ještě junior handling, tak by bylo fajn, kdyby to vyšlo mezi handlingem a papillony, nemyslíte???,

maxim
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 21:02
- Nahlásit

papillon_girl
V Brně bylo dneska moc hezky a podle předpovědi by mělo být i zítra
S tou vycházkou uvidíme podle toho, kdy se dostaneme na řadu, ne?

baile
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 16:06
- Nahlásit

Ahoj holky!
tak jsem ráda, že jsem vás všechny na výstavě poznala. Stejně vás obdivuju, že máte na to nervy, tam tak dlouho čekat, než přijde na vás řada.

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

baile

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:15
- Nahlásit

baile
já jsem taky moc moc moc ráda, škoda, že jsem s váma nestihla tu procházku

Jinak v tom handlingu jsem nakonec byla 7. z 21, takže docela slušný napoprvý.... Jinak to tam bylo hrozně super i stánků bylo dost, tak jsem dokoupila papu a ostatní věci. Bow dostal novýho kohouta a kačera, takže byl potom doma štěstím bez sebe, když s ním v hubuli lítal jako střela Jenom mě tak trochu štve, že jsme byli 3., ale zas rten Caspians byl fakt hezčí a ten druhej nic moc, ale být 2. nebo 3. to už je jedno, když potřebuju CACe... Jinak vám moc mooc gratuluji k vašim úspěchům, pro nás to byl nádhernej výlet do teplých krajin. A víte, cfo je na dnešku úplně nejlepší??? Potkali jsme tam paní Hartmanovou, a dozvěděli jsme se, že Bow je opravdový tatík a bude mít 2 potomky!!!!! Já vím, že už jsem vám to tam asi říkala, jak jsem z tioho měla radost, ale já ji mám dote´d, tak se z toho musím trošku vypsat!!!!!§

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:19
- Nahlásit

Ještě jedna technická.... Nechci být nějaká nepřející nebo tak, ale jak je možné, že paní Š´tastná získá vždycky CACIBa i BOBa a myslím, že bráchové jsou podobných kvalit jako Bow... Dokážete mi to někdo vysvětlit?????,

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:26
- Nahlásit

papillon_girl
Dokážete mi to někdo vysvětlit?????,
Já jsem kvůli takovýmto prazvláštním výsledkům opustila EXOTIC.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:50
- Nahlásit

maxim
Já jsem kvůli takovýmto prazvláštním výsledkům opustila EXOTIC.

no já se nedivíém.. já nejsem ani v jednom, byla jsem v EXOTICU a fakt té nemělo cenu... máš pravdu Asi se stanu členem toho Málopočetných plemen nebo jak to je, ale zatím mi vyhovuje být neutral... |Mám zbonitováno, tak co.... A zároveň je jistota, že v agi prostě něco takovýho být nemůže... nevím, výstavy nejsou moc moje kafčo, ale Junior handling mě baví, tam njede o kluby ani o to jestli je pes malý nebo velký......

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:52
- Nahlásit

tam jde snad jenom o pověst, kterou máš, jak si postavená v klubu, či co a jak vypadá pes, to je druhá věc.....

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:09
- Nahlásit

papillon_girl
Jasně, agi je nejlepší, tam se to asi šidit nedá.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

maxim

Ta holčina v oranžový bu´dě jak tam byla s tebou je tvoje dcera mladší??,

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:49
- Nahlásit

papillon_girl
ne, starší Bude jí osmnáct a té mladší patnáct.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

maxim
Já se právě prvně myslela, že je to baile, ale bylo mi divný, že nemá Endyho, tak mi pak došlo, že to asi bude jedna z dcer... Jste si dost podobné, fakt!

maxim
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:21
- Nahlásit

papillon_girl
No jo, to už tak někdy mezi mamkou a dcerou bývá

baile
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:35
- Nahlásit

maxim
Jste si dost podobné
Jojo, musím s papillon_girl souhlasit, dcera je na tebe podobná. A ten sympatický fotograf, hmm . Až budou fotky, pošleš mi je?

baile
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:37
- Nahlásit

papillon_girl
A ty seš si s mamkou taky hodně podobná. Máš sympatickou rodinu. Koukala jsem jak se tam tvoje mamka s taťkou pošťuchovali, s váma musí být sranda

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

baile
Jasně
Asi to bude chvilku trvat, protože on si s tím vyhraje, aby to bylo co nejlepší. Pak dám hned vědět a nebo je rovnou pošlu

baile
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:57
- Nahlásit

maxim
Cvičily jste pak ještě tu poslušnost nebo jste to nechali na příště?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:40
- Nahlásit

baile
Ne, šli jsme na dlabanec a potom se šla Janča chystat na odpolední soutěž a my jsme jeli domů.

baile
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:51
- Nahlásit

maxim
A nevíš, jak dopadla?

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:42
- Nahlásit

baile
Tak to nevím. Říkala, že tento týden sice nebude v práci, ale na internet některej den přijde, takže nám to napíše.

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:13
- Nahlásit

Ahoj,
tak já jenom na skok, ale všechny moc zdravím!!! Odpoledne jsme nedopadli nijak, protože pan rozhodčí byl výhradně na velké psy, takže prošel kolem malých a nevybral do postupu ani jednoho z nich. I tak to ale byla dobrá zkušenost, protože jsem před nástupem byla moc nervózní, ale dokazala jsem se ovládnout a šlo nám to fakt super. Sunnynka chodila jak baletka a stála jak vyřezaná do mramoru. Jo, a jak jsme došli z vycházky a z oběda, tak ještě Sunny zvládla gladiátorské hry se svou sestřičkou Nettynkou, slupla 2 tyčinkové smrady a spát se jala až v autě domů..

maxim
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:15 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit

cafina
To je škoda, ti rozhodčí vůbec netuší, co je pěkný

cafina
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:45
- Nahlásit

To neva, jám vím, jaký poklad mám doma a to je důležité. Tak já už zas poběžím, ale určo se ozvu. A apeluj na fotečky, nemůžu se dočkat.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání