| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 13:20
- Nahlásit
baile
Snad nám to "krásně" vydrží
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:02
- Nahlásit
maxim
Pak mám ještě akvarijní, ale to asi nebude to pravé
Myslíš to, co ti uvařilo ty rybičky? To by zas ale mohlo být výkonné?!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:29
- Nahlásit
cafina
Odhalila jsem, že topítko je v pořádku, jenom akvarijní teploměr se polámal a ukazoval pořád 28°C. A jak jsem to nevěděla a pořád teplotu na topítku snižovala, tak jsem je asi spíš umořila zimou
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:36
- Nahlásit
maxim
Technika zatracená
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 16:25
- Nahlásit
cafina
Tak Max je vykoupanej, zase tady řádí jak černá ruka, nechce se totiž fénovat, tak ho vždycky po koupání musíme vylítat. Ochotně spolupracuje
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 16:41
- Nahlásit
cafina
Ona měla sedm štěňátek? To je hodně na takovýho prcka.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 20:04
- Nahlásit
Tak už máíme taky vykoupáno, usušeno a nachystáno...... Tentokrát jsem zvolila takrtiku vylítání, celý den jsme běhali, aportovali a taky cvičuili agi, Pak byl doma tak zničenej, že mi ve vaně skoro usínal a když se fénovasl stál jako socha..... a Bylo hrozně směšný, jak se pokoušel, aby se mu nezavíraly očička... Teď asi někde trucuje v obíváku, protože jeho poslední mozkové buňce nejspíš došlo, co jsem mu to za polospánku provedla.....
Holky, jak je u vás v Brně??? mám se nějak obávat o bělostné tlapičky a čistého pejska???? Jak se domluvíme na té procházce po výstavišti? Já mám odpoledne ještě junior handling, tak by bylo fajn, kdyby to vyšlo mezi handlingem a papillony, nemyslíte???,
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 21:02
- Nahlásit
papillon_girl
V Brně bylo dneska moc hezky a podle předpovědi by mělo být i zítra
S tou vycházkou uvidíme podle toho, kdy se dostaneme na řadu, ne?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 16:06
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak jsem ráda, že jsem vás všechny na výstavě poznala. Stejně vás obdivuju, že máte na to nervy, tam tak dlouho čekat, než přijde na vás řada.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 17:00
- Nahlásit
baile
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:15
- Nahlásit
baile
já jsem taky moc moc moc ráda, škoda, že jsem s váma nestihla tu procházku
Jinak v tom handlingu jsem nakonec byla 7. z 21, takže docela slušný napoprvý.... Jinak to tam bylo hrozně super i stánků bylo dost, tak jsem dokoupila papu a ostatní věci. Bow dostal novýho kohouta a kačera, takže byl potom doma štěstím bez sebe, když s ním v hubuli lítal jako střela Jenom mě tak trochu štve, že jsme byli 3., ale zas rten Caspians byl fakt hezčí a ten druhej nic moc, ale být 2. nebo 3. to už je jedno, když potřebuju CACe... Jinak vám moc mooc gratuluji k vašim úspěchům, pro nás to byl nádhernej výlet do teplých krajin. A víte, cfo je na dnešku úplně nejlepší??? Potkali jsme tam paní Hartmanovou, a dozvěděli jsme se, že Bow je opravdový tatík a bude mít 2 potomky!!!!! Já vím, že už jsem vám to tam asi říkala, jak jsem z tioho měla radost, ale já ji mám dote´d, tak se z toho musím trošku vypsat!!!!!§
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:19
- Nahlásit
Ještě jedna technická.... Nechci být nějaká nepřející nebo tak, ale jak je možné, že paní Š´tastná získá vždycky CACIBa i BOBa a myslím, že bráchové jsou podobných kvalit jako Bow... Dokážete mi to někdo vysvětlit?????,
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:26
- Nahlásit
papillon_girl
Dokážete mi to někdo vysvětlit?????,
Já jsem kvůli takovýmto prazvláštním výsledkům opustila EXOTIC.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:50
- Nahlásit
maxim
Já jsem kvůli takovýmto prazvláštním výsledkům opustila EXOTIC.
no já se nedivíém.. já nejsem ani v jednom, byla jsem v EXOTICU a fakt té nemělo cenu... máš pravdu Asi se stanu členem toho Málopočetných plemen nebo jak to je, ale zatím mi vyhovuje být neutral... |Mám zbonitováno, tak co.... A zároveň je jistota, že v agi prostě něco takovýho být nemůže... nevím, výstavy nejsou moc moje kafčo, ale Junior handling mě baví, tam njede o kluby ani o to jestli je pes malý nebo velký......
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 19:52
- Nahlásit
tam jde snad jenom o pověst, kterou máš, jak si postavená v klubu, či co a jak vypadá pes, to je druhá věc.....
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:09
- Nahlásit
papillon_girl
Jasně, agi je nejlepší, tam se to asi šidit nedá.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:30
- Nahlásit
maxim
Ta holčina v oranžový bu´dě jak tam byla s tebou je tvoje dcera mladší??,
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:49
- Nahlásit
papillon_girl
ne, starší Bude jí osmnáct a té mladší patnáct.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 20:59
- Nahlásit
maxim
Já se právě prvně myslela, že je to baile, ale bylo mi divný, že nemá Endyho, tak mi pak došlo, že to asi bude jedna z dcer... Jste si dost podobné, fakt!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 21:21
- Nahlásit
papillon_girl
No jo, to už tak někdy mezi mamkou a dcerou bývá
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:35
- Nahlásit
maxim
Jste si dost podobné
Jojo, musím s papillon_girl souhlasit, dcera je na tebe podobná. A ten sympatický fotograf, hmm . Až budou fotky, pošleš mi je?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:37
- Nahlásit
papillon_girl
A ty seš si s mamkou taky hodně podobná. Máš sympatickou rodinu. Koukala jsem jak se tam tvoje mamka s taťkou pošťuchovali, s váma musí být sranda
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:38
- Nahlásit
baile
Jasně
Asi to bude chvilku trvat, protože on si s tím vyhraje, aby to bylo co nejlepší. Pak dám hned vědět a nebo je rovnou pošlu
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 08:57
- Nahlásit
maxim
Cvičily jste pak ještě tu poslušnost nebo jste to nechali na příště?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:40
- Nahlásit
baile
Ne, šli jsme na dlabanec a potom se šla Janča chystat na odpolední soutěž a my jsme jeli domů.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:51
- Nahlásit
maxim
A nevíš, jak dopadla?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 10:42
- Nahlásit
baile
Tak to nevím. Říkala, že tento týden sice nebude v práci, ale na internet některej den přijde, takže nám to napíše.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:13
- Nahlásit
Ahoj,
tak já jenom na skok, ale všechny moc zdravím!!! Odpoledne jsme nedopadli nijak, protože pan rozhodčí byl výhradně na velké psy, takže prošel kolem malých a nevybral do postupu ani jednoho z nich. I tak to ale byla dobrá zkušenost, protože jsem před nástupem byla moc nervózní, ale dokazala jsem se ovládnout a šlo nám to fakt super. Sunnynka chodila jak baletka a stála jak vyřezaná do mramoru. Jo, a jak jsme došli z vycházky a z oběda, tak ještě Sunny zvládla gladiátorské hry se svou sestřičkou Nettynkou, slupla 2 tyčinkové smrady a spát se jala až v autě domů..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:15 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
To je škoda, ti rozhodčí vůbec netuší, co je pěkný
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 14:45
- Nahlásit
To neva, jám vím, jaký poklad mám doma a to je důležité. Tak já už zas poběžím, ale určo se ozvu. A apeluj na fotečky, nemůžu se dočkat.
|