| Autor |
Zpráva |
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 20:14
- Nahlásit
Dnes jsme patřičně oslavili Bářiny druhé narozky.
http://mikell.rajce.idnes.cz/...Bara_2._narozeniny .../
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
Michall, Tá ta - sice až večer, ale přejeme Barušce krásné narozeniny, oslava byla určitě príma! hlavně zdravíčko!!! Kesska třepe tlapkou!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit
Michall - téééda, to se Baru měla... myslím, že výjimečnost okamžiku určitě pochopila... tolik dobrot - jak dlouho trvalo, než dobroty spapkala???
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
Barča děkuje za přáníčko. Ještě teď se olizuje
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:28 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Asi tak tři minutky... zdržovaly ji kosti v křídlech
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 22:23 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
silné bouřky... - četla jsem a nás se to nejspíš netýká, ale vy si nakupte špunty, kapky na nervy a vy dva s Jirkou pak nějaké prášky na spaní
Michall
Dnes jsme patřičně oslavili Bářiny druhé narozky. - no to je Míšo nádhera...krásně jste to připravili, opravdu originální tabule Čí to je dílo?? Mamči?? Fakt paráda Ale zdálo se mi toho na množství celkem dost, snad se z toho Baruš nepos....
Dneska (jako obvykle)nestíháme Celý den kopu zahrádku - teda myslím tím zeleninovou část...S psiskama jsme šli až po 19.30h (stejně bylo celý den děsně vedro ) Vrátili jsme se před 22h (no, v lese jsme nebyli bylo to vesnicí )a ještě honem dát vařit klukům večeři....a teprve teďka na vás tady koukám
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 06:19
- Nahlásit
worick
Ale zapoměla jsi nám napsat, co to je za prcka a fotečka by nebyla? Já už to sem jednou psala, ale to bylo tenkrát jak pak nějaké ty příspěvky zmizely. Kolegyně má fenku z útulku, takový menší půlroční kříženec, černé barvy, strašně hodná. No, vyfotit jsem ji měla včera s tím kabelem.
Drakopes
bez komentáře, jen temné vrčení Já ti nevím, čím si to ta Praha zasloužila. U nás je sucho, koukáme k obloze a furt nic.
Michall
Dnes jsme patřičně oslavili Bářiny druhé narozky. Krásně jste to vymysleli. Báře přeji pevné zdraví minimálně na dalších 10 let.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
Evey
Tohle jsem včera zahlídla v jednom letáku
No, nevypadá to špatně. Zjistím si cenu a možná budu uvažovat o koupi. Vzhledem k tomu, že je to od Fiskars, tak by to mohlo i fungovat tak dobře jako na tom videu
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
MartinaBarney
Zjistím si cenu a možná budu uvažovat o koupi. V letáku Makra je ten obyč. za 1139 kč, teleskopický za 1342 kč.
Ale na netu podstatně levnější URL
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 12:51 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Michall
Dnes jsme patřičně oslavili Bářiny druhé narozky.
Báře přejeme s Barneym dodatečně všechno nejlepší a pevné zdravíčko!!!
Všimla jsem si na fotkách, že už máte pěkně modrý bazén. To my jsme teprve v procesu modrání. Před 2 dny, jsme ho museli upustit, pak jsme tam nalili asi 5 litrů chlornanu sodného, dopustili bazén. Včera jsem tam nalila vločkovač a dneska jdu vysávat dno. Naštěstí už ten náš bazén není tak brčálově zelený, jako byl, ale už má nádech do modra, což je první úspěch.
Evey
No to je teda pěkná pálka. Ale tak taková cena se dala čekat. Bych to objednala z netu, když už. Budu tam objednávat i zahradní sušák. V letáku Albert mají v nabídce zahradní sušák za 1700,- asi, na netu seženu za 500,-. Vydřiduši!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 13:28
- Nahlásit
Michall
Báře přeju pevné zdraví. Moje holky jí nepřejí nic pěkného, protože jí závidí tu žranici.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 20:11
- Nahlásit
Barunka všem gratulantům moc a moc děkuje..
Mamča ochuzená o jídlo nebyla. Bylo to zakoupeno speciálně pro Barču Naštěstí to zvládla a nepodělala se
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 15:34
- Nahlásit
Kessie
Čauky Peťi, pršelo u vás dneska? U nás jen pár kapek, opět a už to zase nevypadá
No Áji se ani neptám.....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 16:52
- Nahlásit
worick
pršelo u vás dneska?
Dopoledne lilo. Pak přestalo a začalo pršet. Byl jsem na cvičáku ořezat vrby. Nebylo to nejlepší počasí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 18:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Lilo?! Tak to u nás spíš jen tak mrholí, ani pršení bych tomu neříkala Teďka podruhé vždycky tak hodinku. ,,Nenapršel" ani milimetr - ukazuje meteostanice Na prochajdu to není, výlet jsme taky zrušili, tak jen všichni posedáváme, poleháváme a nudíme se - kluci momentálně s náma doma
Volala mi mamka: známých Ája (Drakopesová - to není Alenka, ona je to přímo Ája -pejsana ) už jsem ji tu zmiňovala, o něco mladší než mamky Mandy, je to sousedka ob barák od babky (holky na sebe vidí přes humna) byla konečně předevčírem kastrovat. Přesně jak jsem předpokládala: 10štěňat....3týdny!!do porodu už se jí nalévaly cecíky A když jsem jim říkala před měsícem, na co čekají, že pokud hárala, je na 100% obskočená, jelikož pes jejich sousedů, je něco jak Strejdův jezevčík ze statku - má to tam pod patronátem všechno A oni že: ale snad nééé...a cosi kdesi...No chápu: komu by se do toho chtělo.. Jenže co pak s 10 vořechama...?! Ája se prý z toho nějak nemůže zdrchat, je špatná, nemluví s nima no a je prostě dodělaná - byla to už moc velká operace zbytečně
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 19:42
- Nahlásit
worick
To jsou debilové!!!!
Bekynka dnes vyšlápla misku s vodou, nastala potopa..., pak spadla z terasy poté, co tam blbka prolézala vysokou trávu - nechápu proč nešla na druhou stranu, tam tráva skoro není. Pak jsem jí řekla, že je blbá. Pak se vrátila do obýváku a padla za vlast. Dneska chrápe a chrápe, ani pít nechce. Co Vaši psi? Nejsou taky víc unavení? Já bych chrápala taky, tak doufám, že to má Beky stejně jako já - z počasí, a že nebude zase nějakej hlubší problém.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:02
- Nahlásit
Vlčáčková
u nás pošmourno, smoklí a psi spí prakticky celý den....tak snad to jen váš problém nebude
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:30
- Nahlásit
worick
Díky. Potěšilo mě to. A je docela zima i v baráku. Dá se tu sedět, to jo, ale tepleji by být mohlo.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 23:37
- Nahlásit
Teď jsem přišla z koncertu Alexandrovců!!!!!
Úžasné, skvělé, nádherné ... nejúžasnější asi bylo "Išel Macek do Malacek.." zážitek neskutečný ) Mrňavá holka zpívala Kaťušu. Další nádhera ... a vůbec - stálo to za to
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 09:13
- Nahlásit
worick - nooo, Radi... konečně pršelo... pršelo asi dvě hodiny... měli jsme všichni hroznou radost! - žádná bouřka, ani slejvák, takový ten typický jarní deštík! štěstí... chtěla jsem napsat už včera...ale nestíhala jsem...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 09:17
- Nahlásit
Vlčáčková - Kesska taky pořád odpočívá... všimla jsem si toho a mám z toho takový divný pocit... tak snad to bude nějaká jarní únava jen... joooo a nejí... včera večeře a dneska snídaně zůstaly netknuté... ale já to přičítám tomu hárání...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 09:21
- Nahlásit
worick - Radi, Ty teda myslíš, že popínavý růže můžou být jen na místě, kde svítí celý den sluníčko? Ten dvorek je totiž na tom tak, že tam svítí dopoledne do oken... je to na východ... a pak celý poledne, ale plot vrhá stín a pak odpoledne, než zajde za dům... tak mi to nepřipadne tak zastíněné... - možná to vymyslím jinak... popínavku dám do prostoru s konstrukcí... ale na ten zděný plot bych něco dala... ale něco kvetoucího... břečťan se mi moc nechce... nevíš o něčem?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit
Kessie
nooo, Radi... konečně pršelo... pršelo asi dvě hodiny... měli jsme všichni hroznou radost! - tak konečně
Ty teda myslíš, že popínavý růže můžou být jen na místě, kde svítí celý den sluníčko? - ne, celý den tam pražit nemusí, ale alespoň půl dne sluníčka určitě Nevím, jak moc to teda ve stínu je, ale pokud ano, tak tam pokvete málo co. Pokud je tam vlhko, může tam být pnoucí hortenzie - ta kvete bíle (roste ovšem pomalu), stejně tak fallopia(ta je vzrůstná až moc) - ta zase snáší sucho. Pak různé zimolezy - ty krásně voní (nejsou tak velké), clematisy(velkokvěté mívají kolem 2m) - musí mít předsazené nízké kytky (přistíněné nohy), trubače(ty vyrostou hodně, až 10m, ale udržují se střihem), no a wistárie(taky kolem 10m - taky se musí hodně řezat - hlavně aby kvetla)- té ovšem nestačí jen tak nějaká mřížka jako opora - ta potřebuje teda pořádnou. Pak je ještě dost jednoletých popínavek, které se většinou vysemení a další rok rostou znova, jako třeba povíjnice, hrachory, černooká Zuzana...
Drakopes
Teď jsem přišla z koncertu Alexandrovců!!!!!
Úžasné, skvělé, nádherné ... nejúžasnější asi bylo "Išel Macek do Malacek - nebyla jsem, na živo jsem ještě neslyšela, ale i když jen v telce, jde mi z toho vždycky mráz po zádech. Musí to být opravdu paráda
A maraton běžíte?? Né, dělám si srandu, ani já bych nešla Ale jste na čumendu? U nás je teda kosa jako prase - severák to jistí
Ráno: vyjdem na kontrolku a Berry u ronďáků pod břízama, které chodí i přes mé brblání pravidelně přechcávat a láme je tím, jak se kolem prodírá tak dneska je obcházel širokánským obloukem až přes cestu po trávníku, děsně vyděšeně tam koukal, jako by tam viděl přinejmenším smrtku uskakoval, bafal, tak jsem to šla okouknout, projít a nic jsem neobjevila až pak mne napadlo, že tam mohla být ta velká užovka Žofka a já ji neviděla, nebo tam byla někdy ráno a Berča na ni narazil a teďka upozorňoval, že ta někde je
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 11:18
- Nahlásit
Kessie
To bude háráním. Mě tu hárá Astřička a nadhání Vlčáčka. Dělají bordel, porážejí věci, chovají se jako paka. Astřička sice žere, ale zase vyje u dveří (v mezičase mezi honěním Vlčáčka).
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 13:47
- Nahlásit
Drakopes
Tak to ti závidím.
To musel být užásný zážitek.Shodou okolností jsem dnes ráno mluvil se sousedkou,která tam včera taky byla a byla naprosto nadšená.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 14:44 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
www.facebook.com/photo.php?fbid=390359874335424&se t=a.389401737764571.87318.177717502266330&type=1&t heater
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 15:02
- Nahlásit
Tá ta
Dvouletá..... -
Kess????
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:04 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Tá ta, worick - to není naše Kessička!!! Ale taky mě to zaujalo... Kesska je moje miminko a patří mezi moje nejmilejší kamarádky... nikdy bych se jí nevzdala... i kdyby bylo hodně zle... naštěstí máme na koho se obrátit... já jsem si toho na Bernském salašnickém psu v nouzi všimla už včera... nikde jsem nenašla co se nabízené Kessince stalo a proč se jí někdo zbavuje... tohle vůbec nechápu - proč si lidi pořizují hafíka, když už ho po dvou letech nechtějí... je mi z nich zle...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:22
- Nahlásit
MartinaBarney - Marti, dneska v receptáři mluvili o tom, co použít na trávu, aby zmizely pampelišky a sedmikrásky... dokonce tam běhal pejsek a prý mu to nijak neškodí... tak mrkni na to... http://www.iprima.cz/porady/r - je to v 32. minutě...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:26
- Nahlásit
worick - děkuji za radu... jsem si to pročetla a našla nějaký informace... asi se časem začnu ptát častěji... ale raději k tomu budu používat email, ať tím neotravuju tady...
|