| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 00:32
- Nahlásit
Kessie
přežili jsme v pohodě... bouřky se vybouřily ještě před tím, než dorazily k nám, takže u nás celou půl hodinu krásně pršelo!!! -
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 00:55
- Nahlásit
Praha se nehlásí.... vám tam přešlo taky určo několik bouřek....Alenka asi konečně mohla usnout a Noemi a Tátovi ?? Nejste vytopení?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 01:50
- Nahlásit
worick
Řepík? Kde to vezmu? V jaké formě?
Jo, jo, kolem Brna. Tady skoro nic nebylo. Už to vyschlo.
Taky príma: za chůze kadící pejsek... Jak já Tě chápu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 07:47
- Nahlásit
Vlčáčková
Řepík? Kde to vezmu? V jaké formě? - tak natrhat asi ne, když nevíš ...ale určitě v lékárně sušený na odvar - a tam bych třeba na nějakou dobu přikládala namočenou gázu (kapesník, cokoliv) a mast - opatrně máznout kolem ran.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 08:08
- Nahlásit
worick
Chytil mě zub (šestka vlevo dole), zobu ibuprofen jak lentilky a otekla jsem. Takže večer jsem odpadla ještě před devátou a podařilo se mi usnout. Jenže po desáté dorazila bouřka. Tentokrát přímo nad Vršovice a s agresivním slejvákem. Mlátil do oken a parapetů, že to dunělo. S Alfrédem se nedalo, nakonec jsem vylezla a dělala mu po bytě společnost. Kdekoliv jsme se na chvíli zastavili, jsem usínala ve stoje, ale postupem času jsem se probrala a zároveň se mnou zub. Ještě v půl jedné jsem pochodovala po bytě, překračovala už tvrdě spící psy a čekala, až něco zabere natolik, abych znova usnula.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 08:15
- Nahlásit
Drakopes
Chytil mě zub - brrr, nestraš zobu ibuprofen jak lentilky a otekla jsem - na prodloužený víkend...fakt výborné A k zubaři teda pošupeš kdy?? Tom teda v pátek u oběda taky zařval, že zub, ale nějak mu to zatím odeznělo....asi tam někde bude dírka
Jenže po desáté dorazila bouřka - já to říkala... K nám nedorazilo včera nic
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 08:36
- Nahlásit
worick
A k zubaři teda pošupeš kdy?
Jsem objednaná na 30.5. - milé, že Zkusím se vnutit zítra.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 06:11
- Nahlásit
Nejste vytopení, pomlácení....?!?
Jde to dál na trase Marťa, Evey se Strejdou a
BSP Atilla Ne, tak nás to evidentně celý víkend míjelo. Navzdory předpovědím bylo celý víkend pěkně, v sobotu i docela vedro. Pršelo teprve v noci a teď tak slabě mrholí.
Bublinková folie slavila na cvičáku úspěch, měla jsem takovou tu s těma obříma bublinama, takže to pěkně pod drápkama pukalo. Všichni na ní prošli krásně, i štěnátka, jen tedy naše sebevědomá Elza byla krapet v nesvá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 07:09
- Nahlásit
worick
Nevím, jestli se to zobrazí, jen to zkouším...Máte tam křížek? Mám tam křížek. Jdu se taky zakřížkovat. Musím někde zjistit jak bude zítra. Chtěla bych jet do Polska podívat se na kytky a nábytek.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 08:10 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Chtěla bych jet do Polska podívat se na kytky - jé...já bych chtěla takýýýý A to tam jako jedeš kam? Na nějaké trhy, veletrh, do hobbymarketu...?
My včera: uvažujeme, co budeme jíst, když jsme si nevytáhnuli žádné maso z mražáku - tak co rozmrzne?....losos...jak jinak
Kolem 11h čumím od compu, že od koní šlapou nějací lidi s igelitkou.....sakra májůvky!(hříbky) Já na ně úplně zapoměla, jelikož nepršelo, tak nebyla šance, že by rostly...a tihle mne předběhnuli A Tomáš:,,běž, vyběhni tam ještě, třeba všechno nevysbírali...." No tak pojď se mnou, budeš hlídat kluky!(měl ale na 14h domluvený tenis) Ale šel Zprvu to vypadalo beznadějně, jelikož soused, tele, vypaloval a podpálil skoro celou tu májůvkovou louku Na nevypáleném kousku bylo rozhrabané kolo a okrájené červivé houby. Tak jsem dřepla v naději, že třeba všechny nenašli a hurá - nenašli Postupně jsem našla alespoň na tu polévku, i když jsme měli taky i s červíkama (jsem se snažila to vykrájet ) Přišli jsme 13.30. Já pak čistila ty houby a vařit polévku, Tom hrál. Pak jsem vyběhnula ještě chvilku něco vyplet v zahradě a na 16.30 jsme vyrazili na cvičák. Byla tam nová, malá čokoládková labradorka - stejnou mají řezníci. Já zprvu myslela, že jsou to oni. Gogo trénoval na záchranářské zkoušky, tak jsme místo agility zkoušeli jejich překážky - podobného ražení, jako teďka měla Evey
První byla:4palety na sobě, nahoře natlučený koberec - vyskočit a lehnout. Berry v pohodě, Woriček se svalil dole a dělal ,,mimi" - že on tohle v žádném případě dělat nebude. Pak jsem ho ukecala. První ,,výskok" - opřel se jen předníma o palety Druhý: vrazil přední pod horní paletu Třetí: vyskočil předníma - hodila jsem mu tam zadek Napočtvrté se povedlo Ale jsem konstatovala, že z Worky záchranář nebude a vzala Berryho, který blbiny dělá rád No to jsem se teda přepočítala Pevnou skočku skočil, jen zavadil Teď kladina na pneumatikách: no tak to on nepůjde v žádném případě....místo přejdení ji přeskakoval z leva do prava a zpět Tak, že zkusíme houpačku. Napoprvé jsem ho ještě ukecala, aby došel doprostřed, zastavil se a pak jsem chtěla, aby udělal pomalý krok na převážení - sletěl dole A bylo, už tam nevlezl Na poslední: fošna na dvou válečkách - tak to už v žádném případě. Jak mu vedoucí ukázala, že to po tom jezdí, vyvalil oči a čuměl dospod, co se to tam proboha hýbá... Nechtěla jsem ještě končit, tak jsem teda vzala Worička, ať zkusí ty ostatní - jako Berry. A říkala si, že sebou prdne na záda a bude docvičánkované. No, sice to zkusil, ale ukecala jsem ho a ejhle: po pár pokusech nakonec zvládnul všechny překážky projít On se totiž Woriček dá ukecat (jelikož je trdlíček ) To Berry jak se zatne, nic s ním nehne
Přišli jsme domů po 18h a šla jsem,,obědvat" - pak jsme se trochu popalundovali zahradou a šla bouřka. Zatáhnulo se, v dáli bouřilo, ale u nás jen pár kapek. Pak někdy v 22h druhá, zase trošku sprchnulo a teď je zatažené nízkou oblačností, ale už se to trhá. Napršely dva! milimetry
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 08:22
- Nahlásit
Trochu pršelo a na cestách jsou kaluže. Lesní potůčky jsou pořád bez vody.
Evey
Chtěla bych jet do Polska podívat se na kytky a nábytek.
Kytkám nerozumím, ale před polským nábytkem Tě musím varovat.
worick
A to tam jako jedeš kam? Na nějaké trhy, veletrh, do hobbymarketu...?
Stačí přejet hranice. Kytky asi prodávají u cesty se zeleninou, ale nábytek v každé vesnici aspoň ve dvou stodolách.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 08:40
- Nahlásit
worick
A to tam jako jedeš kam? Kam přesně ještě nevím, bude navigovat kolegyně, já tam byla naposledy před X lety. Asi Nysa.
Na kytky je tam prý nějaké megazahradnictví. A nábytek tak jak píše Strejda. Nebo nějaké markety.
Strejda
ale před polským nábytkem Tě musím varovat Z vlastní zkušenosti?
Sháním sedačku. To co jsem prozatím viděla u nás v obchodem bylo buď pro mě drahé anebo z Polska...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 09:00
- Nahlásit
Evey
Z vlastní zkušenosti?
Sousedka, co musí mít všechno a hodně, tam koupila kuchyňskou linku, sedačku a ještě nějaké hlouposti. Všechno se rozpadlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Strejda
no, mamka má polskou sedačku pravda, už asi 15let, ale zeseděla se z té ,,úžasně naducané" do ,,urazím si prdel" strašně brzo a taky povolila látka a v nejvíc namáhaných částech se roškubly díry
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 10:54
- Nahlásit
Drakopes
Kessie
úči, jak jste na tom...máte dnes volno?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak jsem sem včera rozepsala krátký vzkazích a začala taková buřina, že jsem to radši vypla, abych nepřišla o NB a na něm o celou živnost. Taky se mi zasekl internet a nešlo to poslat.
Veterinářka včera pravila, že utracení už nepřipadá v úvahu, poté, co Bekča předvedla tirády (překládám do češtiny): "du pryč", "hele, kočka, du na ní číhnout", "tak tady ležet nebudu" a "nehrab na mě nebo tě zkopu do kulata".
Ty tři rány jsou stále otevřené, ale kapsy pod nimi už jsou menší, to se prý zahojí. Mrtvice taky trošku polevila. Dneska ve 4 ráno už dokonce i méně neochotně zchroupla příděl konzervy v injekční stříkačce, nevyplivla skoro nic. Zato se teda počůrala, což už se 2 dny nestalo, když teda nepočítám 2 případy ze včerejška - veterinu (tam je to normální) a pak doma, když chtěla a já hned nešla pomoct.
No, tak a já jdu dělat obklad z řepíku.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:11
- Nahlásit
Vlčáčková
myslíme na Vás holky
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit
Barny je na prázdninách u Toma
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:28
- Nahlásit
LuckaM
Barny je na prázdninách u Toma
Tak ať z něj nedělá holku.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 11:51
- Nahlásit
Strejda
tak ještě jedna pro Strejdu:
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit
worick
,,urazím si prdel" My máme model urazím si prdel + záda. Už se to s ní fakt nedá vydržet.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit
LuckaM
Barny je na prázdninách u Toma Fešák. Taky jsem minulé léto Barneymu upletla věnec z pampelišek. Akorát, že on ho měl kolem krku.
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Včera jsme si konečně udělali s Barneym výlet do Krásenska za mým přítelem. A rovnou, že aspon seznámím Barneyho s Ronem (přítelův rhodéský ridgeback). Seznamovačka samozřejmě jen přes plot. Jenom, co Barney vyskočil z auta, Ron už číhal za plotem a vyštěkával. Barney taky celej našponovanej. Čekala jsem, že jakmile uděláme krok směrem k plotu, tak Barney zabere, takže jsem radši pustila vodítko. Žádné překvapení, potkali se dva psi, takže oba dva na sebe štěkali o sto šest. Tak jsme se pak sebrali a šli se projít směrem k lesu. Bohužel jsem Barneyho pustit ani nemohla na volno, protože jsme nebyli jediní, koho napadlo vyrazit se psem na procházku. Ale i tak to Barneymu stačilo, protože bylo docela horko. Potěšil mě přítel, když řekl, že bysme to mohli někdy zase zopakovat
Dneska a zítra mám takové volnější dny, kdy se nemusím od rána do večer učit. Takže se dnes chystáme do Ráječka pro chemii do bazénu - konkrétně pro chlornan. Zítra nás čeká čištění toho našeho brčálu - už aby ta voda v něm byla křišťálově modrá. Bude to ale boj! Minulé léto se nám vyčištit vodu v bazéně nepodařilo. Taky budeme dosévat trávník. Barney mu dává zabrat totiž.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
MartinaBarney
Taky budeme dosévat trávník - tak tomuhle moc nadějí nedávám... Pokud je to oblíbené místo - tak to nedosejete
Včera jsme si konečně udělali s Barneym výlet do Krásenska - zrovna přemýšlím o zítřejším výletě a říkám si, že by Moravský kras nebyl špatný....Akorát ...nějak nám divně tluče přední kolo, nerada bych někde zůstala viset v autě z psiskama
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:48
- Nahlásit
LuckaM
Barny je na prázdninách u Toma - hééézká Amálka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
Evey
Za včerejšek a dnešek jsem ze psů a koček vytočila nejmíň 50 klíšťat!!! Fakt nekecám, spíš víc, než míň Ráno jsem přestříkala tím rozmarýnem (použila jsem olejíček ve vodě) a jsem zvědavá, jestli to bude mít alespoň nějaký účinek
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 13:06
- Nahlásit
worick
Za včerejšek a dnešek jsem ze psů a koček vytočila nejmíň 50 klíšťat!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit
LuckaM
Dík. Dneska už zkoušela sama jíst a přesunula se mi dvakrát do postele (to jsem ráda, kdyby se mi počůrala do peřin...). Dvakrát se šla sama napít. Ale to "šla" je takové: vratce se postavím, udělám dva krůčky, rozjedou se mi nohy, otočím se do kolečka, skoro upadnu, odpočinu si, horkotěžko postavím se, pokusím se stabilizovat, udělám dva krůčky ... pak už je to dokola. Po třetím pokusu zpravidla držkopád a rezignace. Po nějaké době se vše opakuje. Ale pokrok, no, pokrok.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 18:14
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/266834-pes-vyzaduje- aby-ho-pri-jizde-v-aute-drzel-ridic-za-tlapku.html ?ref=ostatni-clanky
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit
worick
Za včerejšek a dnešek jsem ze psů a koček vytočila nejmíň 50 klíšťat!!! Fakt??? Já jsem Barneymu zatím nenašla ani jedno. Ale to je možná i tím, že má ted omezené ty procházky kvůli mému učení. A taky ani moc nelíná. Minulý rok jsme z něho vyčesala chlupů a chlupů a ted zatím nic moc. Ale to ještě přijde nejspíš... A ten trávník - na Barneyho ,,wc´´ to dosévat nejspíš nebudeme. Tam je tráva hodně zpálená a fakt by to tam nemělo cenu. Ale na druhé polovině zahrady to nebude na škodu.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:45 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Nedávejte to číst pejsánkům... ale od soboty Kess konečně hárá, jupííí... na druhou stranu jsme omezili vycházky na minimum... - nuda. Začali jsme opět budovat, teď jsme popravili kotelnu a vrhli jsme se na dvorek... chceme přední část dvorku kompletně přebudovat, položit zámkovku a udělat posezení... píšu proto, že Kessie zdatně pomáhá... např. takto... http://imageshack.us/photo/my-images/851/img3547b. jpg/ nebo takto... http://imageshack.us/photo/my-images/256/img3574r. jpg/
|