| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 20:08
- Nahlásit
Kristýna
skoda, jsem se ptala Lady, kdepak jsi, kousal akorat ten Polak...
(Nefotila jsem je ale jako obrany, jen kdyz sli okolo, jinak jsem fotila agi... )
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 21:26
- Nahlásit
wami
Tak příští týden. Psala jsem, že máme auto v servisu... jinak bychom tam určitě byly!
Máte icq?
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
wami
TAk už ho mám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit
Halo halo halo, proc je kocek malo?... Zrovna jsem jednu chcipnutou objevila na pude, doufam, ze opet nenastava zdejsi "travicska" sezona!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:38 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
to si děláš srandu, lidi jsou idioti tak pozor i na psíky !!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit
Kalliope
Srandu si nedelam, vloni touhle dobou jsme byli o tri kocici kusy v minusu.. Uz mi to prijde, ze jak do ty nasi rite najedou chalupari, chteji se trebas zbavit nejakych neprijemnych hlodavcu apod tak nekde neco pohodi.. Na psice samozrejme pozor davam... Do zahrady nejdou, aniz to tam nejdriv nezkontroluju - proste malinko schiza.. Blbinec proste..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:37 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
S prvnim rtw jsme to tak nedelali, ale ted Ingouse zavirame na noc do kotce kvuli jeho bezpeci. Tech otrav je vsude fakt hodne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit
Petra_ruza
My mame na noc vsechny feny v baraku. Kotce nemame, tedy zatim.
Ale bylo to tady i vloni, kocky chcipnuty, Agata priotravena hodne, Dorota drobatko - takze jsem uz zase malinko na palici - co by kdyby... Bych tem kretenum, co to delaji, prala fakt to nejhorsi!!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit
Taky jsme prisli o spoustu kocek, ktery jsem si "dovolila" vypustit na zahradu. Mam uz jen tu prvni (14 let), ktera je asi nadmiru inteligentni a prezila. Je uz jen doma, max. na balkone...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:01
- Nahlásit
Petra_ruza
My mame kocky polodivoky, zijou si svym zivotem, jen se chodi na pudu nazrat a napit mlika... Trebas plasim zbytecne a chcipla prirozenou smrti, ale proste.... po tech zkusenostech, opet ociska na stopkach....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:33
- Nahlásit
A neco pro odlehceni.. aneb bacha na podobnou kombinaci.. Krizikovy fontany hadr...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:03
- Nahlásit
A další pro odlehčení:
no a tady jak je Barunka lehoučká:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:08
- Nahlásit
Kristýna
Smankote, jak ta Baruska trpelive drzi, tva necitliva manipulace s psickem...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:26
- Nahlásit
Fifi
Jak necitlivá?????????????, To je naopak velice citlivé-pravidelný trenink a pes si zvykne...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:32
- Nahlásit
Kristýna
NO Bertu bysme museli zvedat jerabem, Amynu jsem ani zvedat nezkousela, i tak mam zada chabrusovy...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 17:38
- Nahlásit
Fifi
To já taky, ale muže se ti to hodit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Kristýna
Tak timhle stylem bych Ingouse uz vubec nezvedla. Mozna bych na nej ani takhle nedosahla...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 19:28
- Nahlásit
Petra_ruza
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
Petra_ruza
Hlavne ten uchop pravou rukou by byl asi pro Inzenyra zajimavej...
Sem ted dorazila z vyjizdek - na kole s perdelem sem si namlela trikrat usta - polnacky plny bahna, blatnik zadni pitomej se ucpaval... S Kremylkem klasicky meteleskum bleskum, jen me staveli myslivci v aute - a prej bacha, sou "zeleny posedy" - se teda kamizolky musely pobavit, kdyz sem tam ryla hubou brazdu... Navic jeden favorit v polich s obnazenymi milenci... Proste bjezna vyjizdka.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:37
- Nahlásit
Fifi
Mrkenzi mrk: http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/akce-rtw/ pitbull-sport-show-2007
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:47
- Nahlásit
Petra_ruza
Heeeeeeeezky! Kolik teda tahnul???
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:51
- Nahlásit
Fifi
Covece ani nevim kolik ten macek vazil
ale tam jde o cas... byli jsme jedini pod 10 vterin (v nasi kategorii). Malem jsme vyhrali i absolutne nejrychlejsi cas...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:53
- Nahlásit
Petra_ruza
Covece ani nevim kolik ten macek vazil
No to je bezva disciplinka!!!! To by bavilo Kremylka! Takze na cas - paradicka... Gratuluju!!!!!!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 23:06
- Nahlásit
Fifi
tam jsou samy bezva disciplinky... vyskok na peska, tenhle sprint na kolobezce, triatlon, opici draha (tak trochu agility), tahani voziku se zatezi (kdo utahne nejvetsi hmotnost)-letos se to vysplhalo na 1300 kg...
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:31
- Nahlásit
Petra_ruza
ne na 1300kg, ale 1800kg. Je to podle mně nejméně za poslední roky. Osobně pamatuju nejvíc asi 2500-2700kg. A sprint není na koloběžce, ale pozorný divák pozná, že na tříkolce
Ale to já jen tak, aby řeč nestála.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:19 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
crazy_horse
mi utkvela ta "kozata" trinactistovka no...
a kolobezka byl preklep no...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
Petra_ruza
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
J_J
to bys musel videt ty kreativne napsany vahy na tabuli...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Petra_ruza no kazdopadne super prezentace RTW, ze jim vytrel zrak
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:18
- Nahlásit
J_J