| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:19 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
zavidim vsem co nemusi sedet v tomhle vedru v praci a mohou si vyrazit s bafikem nekam k vode
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
J_J
Ja sice nesedim v praci, ale Kiki spi, bafik taky, druhy dite se tesi na Kouzelnou skolku a uklizi!, protoze jinak by se na ni nemohl koukat. Vyrazime az s Vladou vsichni dohromady, protoze dve deti a pes (a to bych jeste druhyho musela nechat doma), to je silny kafe na jednu krehkou divtku...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:08
- Nahlásit
Fifi
Já budu asi dělat u otce(což se nepotřebuji česat )
J_J
teda, ty jsiiiiiiii...Ty jsi s tím začal!
Baileys
za fotky bych byla vděčná.
wami
Mě taky společenský život moc nebere,ale se spolužáky aspon jednou za čas někam musím(už tak dost nadávají) a na bazen apod. se mi taky občas chce, no a na pivo přímo někdy musím (co si budeme povídat)...avšak bohužel
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 17:51
- Nahlásit
Kristýnaja??? kdepak, o tech vlasech zacla tusim Fifi
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:05
- Nahlásit
J_J
O urážení mého účesu si začal ty!
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:14 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit
Fifi
Jak jsem slíbila posílám fotečku maší malé holky. Už jí jsou 2 týdny.
Je to ta vzadu.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:30
- Nahlásit
Pavka jake ma jeste pekne "kocici" drapky , jo kde je ta doba kdyz byl Varek v teto velikosti
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:32
- Nahlásit
Kristýna jo, tak si precti poradne stranu 282
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
J_J
Kašlem na to-se mi nechce to hledat/číst...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:03
- Nahlásit
Kristýna co jsi to mela za status na icq?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit
koukali jste na tohle video z MS BO? URL take dobre
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit
J_J
Myslís ten premýslející? tak ten sem si tam napsala pred nekolika mesíci, po rozhovoru s tebou , a ted se mi to nechtelo predelávat.
Máš snad pocit, že bych si nechala sr.. na hlavu?? nebo něco podobného a ještě to sváděla na ostatní????????
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:09
- Nahlásit
tak to nevim
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit
J_J
To si nemužes pamatovat. To bylo v době, kdy jsem si o tobě myslela úplně něco jiného(oba víme). A ty ses po našem hovoru odpojil a mě vytočil. A tak jsem to napsala. Dneska jsem to tam šupla, abych nebyla jen online.
A taky moc dobře víš, že když se mi neco nelíbí, tak řvu!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:27
- Nahlásit
Kristýna a jeste k tomu v reci malo komu srozumitelne
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:29
- Nahlásit
J_J
Zase chceš, abych se vytočila. Nechtěj at tady napísu neco nehezkého. Moje řeč je zcela srozumitená a pokud s ní máš nejaký problém-kup si slovník. Dobrou.
P.S:Je to jenom tvoje vina.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 22:37
- Nahlásit
Kristýnamas? to ja prave rikam ze to co vy povidate v zadnem slovniku nenajdu
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:14
- Nahlásit
Pavka
jé mumíšek roztomilej,já chci taky. Už mi to tu chybí
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 06:59
- Nahlásit
ati vsak jste si jednoho nechali ne
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!
ati
Ahojky!!! Ty jsi ale ranní ptáče! Nepřijedeš se za námi kouknout a kousnout Pavla?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 08:59
- Nahlásit
Pavka
No ta je rozkosnaaaa! Tak at ti dela jen radost!
ati
Nezmare!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:03
- Nahlásit
Pastelka
Nazdaaaar! Japak se mate, Kytickovic?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
Fifi
nazdárek!! Máme se fajn, jenom toho času bych potřebovala víc. Nějak nestíhám. Kytka nějak dospěla, občas jí nepoznávám, má takový manýry zvláštní....
Jo a blahopřeju Amy k narozkám!!!! Viděla jsem dortík, sama bych si dala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit
Pastelka
občas jí nepoznávám, má takový manýry zvláštní...
Jaky?
Ad dortik - vsak Kytka bude mit taky za chvili narozky, tak muzes neco podobnyho stvorit!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:21
- Nahlásit
Fifi
No ona je pes mazlící, s kýmkoli, kdekoli a kdykoli. Minulý týden k nám zavítala na návštěvu kamarádka, přivítala se s Kytkou, byl jí oblízán obličej, Kytka klasicky na záda, podrbat bříško a tak. Normál. Jen si kámoška sedla, tak se jaksi znelíbila. Nesměla se pohnout, Kytka na ní neustále čučela a vrčela, nebo štěkala. Nikdy to předtím neudělala, bylo to divný. Kdyby se jí nelíbila od začátku, tak jo, ale takhle? Kámoška se jí nakonec samosebou bála. A v neděli u vody, deset lidí projde kolem, ale na jedenáctýho štěká jako blázen.....připadá mi taková zametená.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
Pastelka
.připadá mi taková zametená.
Ji buchni smetakem a trebas se ji rozbreskne.. Aneb pred pouzitim radne protrepat.
Amyna je podobna, jakmile vyciti, ze se ji nekdo, byt ve skrytu duse, boji, zacne machrovat a delat ramena.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit
Fifi
No to s ní taky bylo řádně zatřepáno a byla vykázána na samotku do přesíně.To je přesný...mají na to zvláštní radary. Stačí blbej pohyb a machruje.
Někdy se ale sama leknu, nejsem na to zvyklá.
A co je u vás novýho?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:46
- Nahlásit
Pastelka
U nas vse pri starym. Dneska konecne budeme mit opraveny auto - krasa, po 5 tydnech - nejak jsem alergicka na tu stupidni reklamu "Ja to naboural a Ceska mi to zaplatila do peti DNU!". HAhahaha, jim tam vypadla slabika TÝdnů...
No a psice - spokojeny, perdelice likviduje na dvorku hmyzaky (vcera dalsi krtonozka!), Dorota se kutali porad stejne a Kremylek je porad stejne prastenej.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
Fifi
Ta to se teda máte!!! my měli podobnou zkušenost s Českou, přešli jsme ke Kooperativě a naprostá spokojenost. Minule jsme měli na účtě peníze fakt do 5 dnů a docela i dost peněz narozdíl od konkurenční český.
My jsme teď asi 14 dní bez vozidla, protože jsme ho prodali za účelem koupit novější a lepčí povoz, ale pořád sháníme a sháníme. Jezdíme všude vlakem, což je poměrně finančně náročný, ale Kytce se to moc libí. čumí z okna opřená nohama o stolek, pozoruje lidi a užívá si to. ale pro nás je to peklo.
Fuj krtonožky! To je pěknej hnus, ne? Holt je to lovec....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
Pastelka
Vlakem - to musi byt zazitky.
Krtonozky jsou nechutny, jeste nechutnejsi je ale Agata, ktera tu potvoru velkou ubezdusi a pak si s ni pohazuje a skotaci. Jsem vcera za sera videla, ze si s necim hraje, jdu se podivat - nejdriv jsem myslela, ze to je maly mysatko.. A on hmyzak. bleeeeeeee.
|