| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
Fifi no u nas bylo dnes pekelne. Var lezel na terase ve stinu na dlazbe a funel jak lokomotiva
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:39
- Nahlásit
wami
Já ho (L.G.) zažila jen jednou, co byl Zorras mrně. A který je ten špičkový v Olomouci?
(R. Parolek), je malounko z ruky, tak ho ted nestiham, skoda...
no jaktože Jsi víc v Olmíku?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:42 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Terri
A který je ten špičkový v Olomouci?
tak ona je to zenska... ale kousala jsem na ni ted v sobotu, a strasne me to nachlo, Lump jenom koukal a dovedla ho pekne rozhejbat... i kdyz tam zas predvadel svou oblibenou spici pannu...
A nestiham, pac kouse ve ctvrtky, coz ja nemuzu... a hlavne, jak mam ted praci, jsem o pul pate doma, nez nekam dojedu se psem, uz se s obranama konci...
J_J
ja ti odpoved pripsala jeste k te puvodni, tak kdyztak jukni o stranku zpatky...
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:43
- Nahlásit
J_J
jenže to ti Wami přizná, i to s námi jde, už byla i na jiného,no, sice si pejsek samým sebevědomím fig aportoval , ale i na těch závodech by to zvládl. Jo,jo, zvládl.
Zase táááák z ruky ten " Parolek" není, když jsi v Háji, taky se dá dojet
no a vidíš,jiní i ve 2 letch(necelých) pak na cizí udělají výkonnostní bonitace
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:45
- Nahlásit
Ale nechte Kristýnu, uvidíte,jak dojede na další vaší akci, bude vědět více, s fenou se vsadím se intenzívně dělá, to zase JOO!!!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:52
- Nahlásit
Baileys, J_J
jeste k tomu cizi plac, cizi fik...
tak ja jezdim porad nekam jinam, na vlastnim place jsem nekousala ani ted na "naseho" fika, i ten jezdi porad po cizich placech... na polocevecko Lump odkouse docela dobre vsude mozne...
dokonce jsme ted meli malem i ZMT, bohuzel nas vyrazili kvuli strelbe (fakt bohuzel, ma ji asi 2 mesice), ale den predtim jsem dojela na cizi plac (do Prahy), vzala psa a odkousal napoprvy na ciziho chlapa a napoprvy na vegu i ty ZMT... a odkousal by je i na te zkousce, kdybychom se k tomu dostali...
Zase táááák z ruky ten " Parolek" není, když jsi v Háji, taky se dá dojet
jenze ja v Haji nejsem... Spis okolo Vas jezdim kazdy den do prace, kdybys mela kotec navic, tak ti ho tam obcas necham, at se pro nej nemusim vracet, a kdekoliv v okoli Ostravy si dojedu zakousat, to vis... ale kdyz se vracim pro psa, jsem "nekde" az o pul seste, v sest... to koncite... o to jde, ne ze by to bylo vzdalenosti tak daleko, ale ze nestiham - a ctvrtky proste nemuzu...
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:56
- Nahlásit
wami
máš říct,ted jsou i štěníci z domu,nějak by to šlo.
No nyní je pomlka- si ho "půjčili " do Izraele, snad se vrátí , musí, máme en víkend
Ted se docela fakt trénovalo, + že si ho pozvou do toho Olomouce a prostřídají s figoškou
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:58
- Nahlásit
wami
jo,ještě mi prozraď, čí nebo jakou tu kníračku vyhnal. Láďa??? to se mi nějak nezdá, hm,hm, hmmm
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:05
- Nahlásit
wami ja celou dobu myslel ze "Lump" je figurant a ted to vypada na psa
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
J_J
to je od léta maskot víkendů!!! Skorovlk alá skoropepřák
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:10
- Nahlásit
Navrhuji poslat Wami a Parolka do háje A bude to
Já budu spokojená
wami
Jo ta... se psalo i na Br.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:11
- Nahlásit
J_J
no u nas bylo dnes pekelne.
No u nas kolem jedenacty uz taky... Ale po ranu to slo.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:13
- Nahlásit
Terri
to se tam psalo??? asi už je to staré,ne??
No ,ale víme své....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:17
- Nahlásit
Terri neco na tom bude, toto ma byt forum rotikaru a ne "skorovlku ala skorpepraku" a fousatych nebo co to Baileys ma
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:19
- Nahlásit
Baileys
uvidime, az se Radek vrati, tak se muzem nekdy domluvit, ze kdyz vis, ze se bude trenovat, tak ti tam Lumpa necham rano...
jinak vim, ze jste ted kousali, ale v pro me blby dny a do Bystrovan nestiham, kdyz tam koncite driv, nez ja z prace dojedu...
J_J
ja celou dobu myslel ze "Lump" je figurant a ted to vypada na psa
jj, taky matem, kdyz na obranach nerikam psu "hlidej lumpa", pac to nejde, tak u nas je fik "supak"...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:20
- Nahlásit
J_J
toto ma byt forum rotikaru
mas pravdu, ja uz drzim mlc, jsem si jen chtela pokecat, no v blbych dverich, tak ja mizim...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:22
- Nahlásit
wami si delam srandu jsi zareagovala spravne, neb zde bylo nadneseno verejne tema-info a tak jsi sdelila svoje zkusenosti
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:24
- Nahlásit
nejsme rasisti
btw: ale rotvik je nejlepsi plemeno
a k tem superlativum..asi budu muset zkusit s Varkem toho Parolka at vime jak je na tom po te fig. strance. - nekde jste psali o VV jestli se nepletu - nebyl by link?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
J_J
toto ma byt forum rotikaru
Odkdy? Ze bych prodala perdela?
wami
ja uz drzim mlc, jsem si jen chtela pokecat, no v blbych dverich, tak ja mizim..
Se vopovaz...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit
J_J
ale houby, se sem nebudu motat se svyma "a la laik" zkusenostma... ty jsou nahouby, jen me v zachvatu sdilnosti zaujalo zname jmeno...
ale premejslim, kdyby se vas v te Suche seslo vic, dejte vedet, jsem dlouho nenafotila zadny obrany, natoz s rtw, bych si zas uzila...
a treba poznam novy lidi a bude o cem pokecat... pokud nebudou rasisti, neb ja nepoznam jednoho rtw od druheho (a kniry taky ne... )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
wami
náhodou to je diskuse o fíkovi ne? A začala ji Kristýna
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
Fifi tak zaprve rotika mas, zadruhe perdel ma podbne zbarveni a zatreti to bylo mysleno ze srandy
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
wami a od ceho tyto diskuse myslis ze jsou? prave pro to aby se clovek zdokonalova,sbiral informace,namety a podelil se o radost ze svych hafiku. takze jen v klidu pis
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit
wami nepoznas jednoho rtw od druheho tak prijed nekdy na nas VV (rotvicky) uvidis ze je kazdy jiny... jde jen o to na ne chvili divat, to je jako u nas v praci - kdyz jsem nastoupil pripadal mi kazdy cinan take stejny a ted uz tak dva tri poznam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:37
- Nahlásit
J_J
zadruhe perdel ma podbne zbarveni
Ale tim veskera podobnost konci!!!
wami
Este dovetecek -
neb ja nepoznam jednoho rtw od druheho (a kniry taky ne...
Ja to obcas poznavam jen dle ocasu - jako kupirovany/nekupirovany - jak mezi rtw tak fousama, co znam...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:40
- Nahlásit
Fifi no a ma hubu plnou zubu a zrejme po jeho oslave budes davat sem na forum zase smajlika s tim konikem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit
Terri
nj, ale zas ted pusobim jak pomlouvac, to jsem nechtela... jako ja porad vsechny a vsechno chvalim a pak, kdyz se mi neco nelibi, tak to ode me pusobi az divne...
J_J
na netu se clovek moc nezdokonali, ja tu obyvkle zjistim, ze jsem hroznej hnup (si nemuzu pomoct, ale cim dyl tu pejskarinu delam, tim mam ten pocit castejc... ), a mam-li se delit o radost ze svych hafu, tak to Lumpovo BHcko ze vcerejska me fakt jako potesilo...
nepoznas jednoho rtw od druheho tak prijed nekdy na nas VV (rotvicky) uvidis ze je kazdy jiny...
no hele, kdyz jsem byla na prodlouzenem VV a byla jsem tam jediny neknir (proto taky ten "divnej peprak" ), a na konci jsem taky akorat poznala, kterej je kupirak... tak s rotikama to budu mit stejny, i kdyz doufam, ze na rozdil od tech kniru u nich aspon poznam, jestli je to pes nebo fena...
kdyz jsem nastoupil pripadal mi kazdy cinan take stejny a ted uz tak dva tri poznam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:45
- Nahlásit
J_J
Perdel uz oslavu mel.
Ted bude mit 1. oslavu perdelatko, ale jakej dortik majitele vymysli, to netusim.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
wami
nj, ale zas ted pusobim jak pomlouvac, to jsem nechtela... jako ja porad vsechny a vsechno chvalim a pak, kdyz se mi neco nelibi, tak to ode me pusobi az divne...
ale neboj divný je, když bys vše všechno a všechny chválila Krom toho, je to názor. Jiný pes může mít zas názor jiný
|
wami
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit
Terri
ivný je, když bys vše všechno a všechny chválila
proc...? ja jsem takovej vecnej optimista a kdyz se mi neco ekluje, tak to sice taky reknu, ale malokdy na plnou hubu...
Jiný pes může mít zas názor jiný
kdyz tak nad tim premejslim... stejne jsem udelala chybu... ja se Lumpa neptala, treba by me poslal do haje i s celyma obranama...
|