Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kristýna
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

J_J
LVT-znamená letní výcvikový tábor, což není VV-Výcvikový víkend, takže jsem myslela Kardašku. na Víkendu se naše délky vlasů už rozešly..

J_J
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 22:39
- Nahlásit

Kristýna na LVT jezdil krmit

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit

J_J
Ale večer býval již zpět!
Prostě se několikrát(což me dohánelo k šílenství) spletli s Petrem.

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit

prooooooc?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit

Kristýna
J_J
prooooooc?
Tomu taky nerozumim – vzdyt Petr nema ani 2 metry, ani nohu 44, ani hruby hlas, ale HLAVNE! – mluvi cesky!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 18:07
- Nahlásit

Petra_ruza hezky pekneeeee, ted jsi teda zabodovala

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:07
- Nahlásit

Petra_ruzaJ_J
Ač je Peth hezčí, sympatičtější, menší, má tenčí a příjemnější hlas, je hodný, milý, strašně mluví, tak má podobný účes(teda na LVT ho měl). A tak si nás za šera a vsedě pletli.

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit

Kristýna ti tam vypadlo jedno sluvko ve vete "strasne mluvi" melo byt "strasne pekne mluvi" - pekne=hezky česky

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit

J_J
Nic mi nevypadlo!!!! Ano Petr je ve všech ohledech lepší než já, ale mluví hrozně (blbě)!!

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:38
- Nahlásit

Kristýna jsi byla dneska kousat jo?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:49
- Nahlásit

J_J
ti tam vypadlo jedno sluvko ve vete "strasne mluvi" melo byt "strasne pekne mluvi" - pekne=hezky česky

Taky dobryyy

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 20:52
- Nahlásit

J_J
Ano

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:08
- Nahlásit

Kristýna tam u vas nebo uz na ten novy cvicak?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit

J_J
Úplně někde jinde. V Horní Suché na Glogara, jenž je naprosto super, takže kousat budu už asi jenom tam(teda krom LVT,VV). Jsem opravdu nadšená-i Baru byla..!!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit

Kristýna no za ty prachy aby nebyl

Kristýna
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 17:25
- Nahlásit

J_J
A jak víš kolik jsme platila??

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 18:46
- Nahlásit

Tak jsem si trosku guglila, nez vystydne fenulim zradlo. A ejhle, zajimave ulovky jeste ad maliny.
Pekny zakus do stredu.
Ze by figurantsky poter pro dalsi MS BO? Aneb - kdyz figurovat, tak jedine v zabkach!
Ale toto je je teda NAPROSTO neskutecny!!!!.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Kristýna
tak hodne stesti, s Glogarem...

je fakt, ze nekterym psum asi sedi, ale z clenu Klubu na nej nekouse v podstate nikdo...

jako co se me tyka, ja ho rozchodim, jeho poznamky taky, v podstate spolu vychazime... ale psu nesedel, ani stylem, ani projevem... ale jsem zvedava na jine nazory...

(kdyz jsem s nim mluvila naposled, tak mi pravda tvrdil, ze uz ani nekouse, neb stavi barak a nestiha... ale chapu to jako urazenou jesitnost, ze kdyz jezdim jinam, uz mi nedava vedet, kdy tam je... )

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:23
- Nahlásit

wami
ale psu nesedel, ani stylem, ani projevem... ale jsem zvedava na jine nazory
Please, můžeš napsat proč? A kterým psům sedí? A proč teda nekoušou (z klubu)?

wami
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:38
- Nahlásit

Terri
tak on jednak nesedi lidem... takovy typicky sovinisticky macho, ja mu to dost drsne vracim, tak uz to rozchodil a vychazime spolu... ale to je stranka lidska, ne figurantska...

Spis se poptej Baileys, ta s nim spolupracovala dlouho, a je knirackarka. Na druhou stranu jsem ted mluvila s pani, ktery vyhnal zbytecne fenu pred bonitaci (nesnasela bic, a sotva mu to majitelka rekla, 10 sekund pote ten bic pouzil) - taky kniracku.

Co se me, resp. Lumpa tyka, tak moc "prehraval". Lump nemel pocit, ze souperi, Lada na nej hral strasnyho ubozaka, takze Lump kousal vecne s vyrazem "snad jsem ti neublizil...?" (ano, je to atypicky projev meho psa, ale nekteri figuranti ten projev dovedou namichat tak, aby mu sedel). Dlouho jsem to s Ladou probirala, rekla jsem mu, co psu vadi a proc, a on tvrdil, ze bud umi tuhle mekkou polohu, nebo pujde do psa natvrdo, coz oba vime, ze by pes neustal. Hlavne ale mu Lump absolutne neduveroval, nespolupracoval s nim... tezko rict, proc, ale svym psum v tomhle verim...

Z klubu nekousou, protoze by nekousali jako kseftaci, a co si budem povidat, kdyz za to nejsou prachy, kvalita jde do haje. Ja chodila na nej kousat sice jako clen, ale zaroven jako kseftak, takze si nemuzu stezovat, ze by na nas kaslal, ale proste ta spoluprace nevedla k zadanym vysledkum.

A naposled mi vadilo, ze i kdyz jsem zacatecnik, nektere veci si chci urcovat sama, jenze on si stejne vsechno delal po svem... Takze i kdyz jsem nechtela, aby pouzival bic, stejne ho pak zacal pouzivat, takze jsme travili cas tim, ze Lump lezel, drzel rukav a on chodil s bicem okolo, "at si zvyka"... to jsem pak taky zatrhla, neprislo mi to prinosne... takze jsme o tom opet diskutovali, a na otazku, jestli vazne psa neumi vyhecovat jinak, nez bicem, mi odpovedel, ze sice jo, ale je to namahave a stoji to moc pohybu...

Takze shrnuto - myslim, ze by mohl sedet psum s extra dravym projevem, ktere bude muset brzdit, kteri snesou nejaky ten kopanec a podobne metody. S tim prehravanim... mozna by mohl sedet fakt malo sebevedomym psum, kterym by tak masiroval ego...

Ale proste to neumi se sice sebevedomym, ale neduverivym psem, ktery potrebuje pocit chlapskeho rovnocenneho boje - tahle poloha mu nesedi.

Jak rikam - jsem zvedava, jak bude sedet komu jinemu, videla jsem psy, kterym sedel vylozene, videla jsem psy, ktere trenoval jen pro velke prachy, videla jsem psy, se kterymi mohl spolupracovat. No u nas to bohuzel nevyslo...

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:50
- Nahlásit

wami
díky za info, od B. názor znám - velmi podobný jak Ty. Tak jsem chtěla slyšet i další názory...

Kristýna
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit

wami
No tak to pekne děkuju, ted mám tak trochu strach...
Ale s lidmi, se kterými jsem mluvila, mi ho velice doporučovali a na mě taky udělal dobrý dojem. Je fakt, že jsem se k němu dostala se skupinou lidí, se kterými dělá už nějaký čas a tak se nám asi věnuje jinak-dle vaší řeči tak soudím.
A všechno je lepší než náš cvičákový fik, tak uvidíme...
Mě připadal dobrý a čas nám ukáže.
No a řekněme si narovinu, který chlap není sovinisticky macho...

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:12
- Nahlásit

Kristýna no republika neni zas tak velka ad. udelal dobry dojem - no mozna proto ze ty jsi po nem nic nechtela a on mohl "ridit". Ono to neni tolik o tom ze na cvicaku nemate super fika ale ze ty uplne nevis co...

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:23
- Nahlásit

páne bože,ještě se zase dostanu do řečí

Ládin není špatný, to néééé, udělá spostu práce, my trénovli x let, x závodů, x vyhraných ,trénin před MS a tak. baileys ho "žrala", ale jí prostě seděl,my si rozuměli,my se respektovali
Tohle bohužel není u všech.
Prones větu jako wami "byla jsem trénovat na radka Parolka a super( a to mluvím o Lumpovi!!!), revíry, hrál si se psem,,jsem byla spokojená" a uvidíme co napíšeš no joo,rivalita,to je prdel.
Peníze no já nevím, slovo byznys při tréninku psa,který chce jezdit,trénovat,dělat výkon -NENÁVIDÍM!
Mohu vědět pár lidí,které doporučilo?? si udělám pro sebe obrázek taky proč...
Ale rozhodně!!!!!! to nemyslím,jako,že je to špatný tah!!! Určitě se můžeš někam dostat!!!

Wami
kterou kníračku??????
vždyt některé,kdyby nefiguroval,tak nemají žádnou zk z obran,natož jsou chovné......

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit

Smarja, tak Kristyna je rada, ze si dobre zakousala, tak ji nekazte radost..

J_J
Ono to neni tolik o tom ze na cvicaku nemate super fika ale ze ty uplne nevis co...
Tak se ale snazi, ne? Kdyz sem dala fotky ze cvicaku, byla sepsuta za tu "backoru"... Ted zase nevi co... ? Zlata kolobezka!

Kristýna
No a řekněme si narovinu, který chlap není sovinisticky macho...
Pravdu dis...

wami
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit

Terri
me to Baileys rikala taky dopredu, ale taky rovnou rikala, ze s nim spolupracovala... i hodne vysoko...
ja si rikala, ze se o nem tvrdi, ze je dobrej fik, a mam ho za bukem, tak co to nezkusit... ale pak jsem to vzdala, radsi zadnej, nez abych tu praci s Lumpem si kazila...

Jak rikam, ja tu nechci hazet spinu, dela ted posledniho BO mistra Polska nebo co to ten pes vyhral... takze spatenka to taky neni... ale holt jak komu.

Kristýna
uvidis... ja byla z prvnich dvou treninku trochu rozpacita, ale rikala jsem si "jo jo, to pujde", ale postupne jsem zjistovala, ze projev psa na Ladu a jinde je ruznej o 180 stupnu a nemam chut si nechat vykladat, jak pes nikdy nebude mit plny zakus, kdyz jinde ho ma... no, jak rikam, vychazim s nim, nekdy bych na nej pro zmenu zajela si zakousat, ale ne pravidelne... radsi bych, kdyby mi vychazel ten fik, co jsem s nim spolupracovala doted (jenze bohuzel nejak to nevychazi casove... )
A mozna ted budu jezdit obcas i do Olmiku, za fikem, co jsme na nej ted kousali prvne, a strasne me nachl(a)...

Jinak ty jsi odkud?

J_J
Ono to neni tolik o tom ze na cvicaku nemate super fika ale ze ty uplne nevis co...
nejak tak... ja se taky ucim, prvni pes, se kterym ty obrany delam, ale zas vim, jak kouse, kdyz kouse, a jak kouse, kdyz to neni, jak by melo... a tech fiku uz jsem par zazila, k ZMkam ho privedl jeden spickovej (R. Liska), tak uz mam latku trosku vysoko... a ten, ktery je spickovej tam u nas (R. Parolek), je malounko z ruky, tak ho ted nestiham, skoda...

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit

Fifi kdepak dneska zlaty rybnik...na kolobezce bys je utavila

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:34
- Nahlásit

J_J
Neutavila. Byly jsme rano na brnde i v rybniku...

J_J
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit

wami ono je take rozdil dovest psa na zkousku(ZM ci jednicku) a dovest psa na to aby mohl jesdit na treba na zavody(a nemyslim zrovna vrcholove-proste jen cizi plac,cizi fik...)

wami
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:37 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Baileys
jj, tak nejak, ja to porad pisu, jakoze jsem zvedava, co na nej kdo jiny...

holt Lump je dost atyp, coz ja vim, taky to neni a nebude spickovy obranar, ale zas kdyz si s nim nekdo tu praci da, kouse docela hezky, ne...?

(ad kniracka - ja to zas nechci rozebirat verejne, poslu SZ na brunifidu...)

Kristýna
jo, jak to rekla Baileys, neboj se a jdi do toho, sama uvidis podle projevu psa, jak mu bude Glogar sedet... az priste pojedes, dej vedet, prijedu s fotakem, budou fotky...

J_J
Ano, jiste - ja taky nevim, jake ma Kristyna cile, no ted jsem to taky psala, ze nemam psa, se kterym bych mela za cil mistraky... ale proc by nemohl dobrej fik dobre figurovat i psu, ktery neni tak spickovy?
kdyz opominem prave ty mety nejvyssi, kde zas zalezi na hodne vecech (nektery fik umi maliny a neni spickovej na rtw a pod.), tak podle ceho soudis, jestli je fik pro tebe dobrej? podle toho, kolik psu kam privedl, jake mas reference, nebo podle toho, jak sedi tvemu psu?

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání