| Autor |
Zpráva |
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:42
- Nahlásit
Na mail mi od kamarádky přišlo tohle:
Ahoj,
kdybyste náhodou ve svém okolí měli někoho, kdo by byl dobrým pánem pro stěňátko od "papírové" fenky irského setra, pomohlo by to. Narodilo se jich nějak moc (viz přiložená fotka - 12 kousků).Nějaké zájemce mám, ale s tak velkou nadílkou se nepočítalo.Jsou to skoro samí pejskové.
Takže kdybyste o někom věděli, ozvěte se
Linda Rauová, 776 688 380
Nevím, jestli to není zase nějaký hoax .. ale pro případ že není, dávám sem. Fotku bych poslala na mail.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:05
- Nahlásit
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detai l&id=841&pageDesc=stenatka_od_papirove_fenky_irske ho_setra
Je to hoax, když tak se napřed podívej sem - www.hoax.cz než to začneš šířit. Bože, jak já tenhle nešvar nenávidím Prosím tě, smaž to.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
Nevím, jestli to není zase nějaký hoax
Samo že je...
URL
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
Biluška
někdo se to prostě nenaučí ... taky mi to chodí
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
přesně to jsem čekala, taky mi to přišlo...
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
Však to je ta, co ji ukazovali ve zprávách. Zase toho někdo využil a zneužil. Asi konkurence.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 14:22
- Nahlásit
díky, až tady jsem zjistila, že existuje stránka, kde je očividně databáze s debilně šířenýma emailama. A já vždycky jak trotl volala na uvedená čísla a ověřovala si, zda to ještě platí...tak teď ušetřím penízky za mobil.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:27
- Nahlásit
Lure
nemyslim, ze by to nekdo vyuzil a zneuzil, spis ji chtela mati pomoct, tak hodila do obehu tuhle citovou vydiracku, misto aby si sedla ke kompu na hodku a inzerovala
|