Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Kříženci BSP+Irský setr
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Tohle mi dneska přišlo na mail
DARUJI nádherná štěńátka, matka Bernský salašnický pes, otec
Irský setr. Štěňátka jsou typově po matce, akorát jim chybí světlé barevné znaky,jsou barevně tedy černí se sem tam bílými znaky. Nyní mají asi 7 týdnů, jsou to 2 kluci a 3 holky. Přítulní, miloučcí, hledají šanci pro život u hodných lidí, kterým nebude vadit různorodá příslušnost
plemene. Cena-ZADARMO. Kontakt: Zapletalovi604/342 228 , Lesnice (u Zábřeha na Moravě) Na fotkách jsou ještě i štěňata s barevnámi znaky, ale ty již jsou u
nových páníčků, zbývá pomoci najít domov pro černá štěňátka,je to o hodně těžší, neboť lidé by nejraději chtěli pejska s PP a zadarmo. Tak Vás mocinko "prosím", poptejte se vašich známých, oni ať se zeptají svých známých, atd.
Přepošlete mejlika, pomozte jim najít domov,pokud se to nepodaří, bohužel je čeká přesmutný osud. Strašně moc díků za pomoc. Vlaďka Smoroňová

wami
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:54
- Nahlásit

maixnerova
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 21:54
- Nahlásit

všechny štěňata jsou krásný, ale tyhle jsou fakt vymazlený ... přepošlu to různým známým...

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 23:10
- Nahlásit

poslu info na BSP v nouzi
http://www.bsp_bakaon.websnadno.cz/index.php?menu= 10

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 07:30
- Nahlásit

Nesnáším takové vydíravé inzeráty. Přišlo mi to mail už minulý týden a okamžitě to letělo do koše. Neuplyne týden, aby někdo takovým způsobem nevydíral. Co si navařili to mají a ať si to hezky spapají.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 08:38
- Nahlásit

isdpch
To je fakt. Ale stejně mi s tím jdou lidi na nervy Bývalo dobrým zvykem dávat inzeráty pouze do inzerce. Kdo chtěl psa, ten se tam podíval. Teď mi to furt chodí do mailu, fakt neuplyne týden aby mi nepřišla řetězovka, ve které někdo vnucuje psa. Pak otevřu diskuzi a tady už je taky pomalu víc inzerce jak diskuzí . Zajímavé je, že se to týká pouze psů. Vůbec mi nechodí maily, ve kterých by mi někdo psal, že nutně potřebuje prodat auto, nebo že daruje starou použitou vanu zn. za odvoz. Nevíš čím to může být?

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:18
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
Díky!
Biluška
Hele,přišlo mi to,tak mi jako nejlepší nápad připadlo dát to sem!!!
Kdyby za ně chtěli byť jen stovku,vyse*u se nato,ale tihle aspoň nic nechtějí!

dejavu
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:42
- Nahlásit

Prijde mi to taky jako nevhodne reseni preposilat tyhle veci mailem, nekolikrat se z toho stala lavina a lidi si preposilali jiz davno udana zvirata a byly z toho jen neprijemnosti.
Holt, je to pohodlnejsi preposlat mail nez se namahat s inzerci :/

bea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 09:56
- Nahlásit

Biluška
Máš pravdu, ale někdy to pak fakt je přesmutný osud pro ta štěňata.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:08
- Nahlásit

bea
Většina voříšků má dost smutný život. I když vyjímky pochopitelně existují. Kdyby si majitelé sedli k inzerci a začali psát inzeráty místo těch srdceryvných mailů tak udělají 100x líp. Jaká je šance, že tento mail přijde k lidem, kteří si řeknou "no to je náhoda, zrovna minulý měsíc nám umřel milovaný pejsek, chtěli bychom nového, tak si teda jedno vezmem" . Jaká? Mail pořád dokola koluje mezi pejskaři, čili lidmi, kteří psa mají. Většina jich má několik....
Jenom na netu je cca 30 serverů kde se dá inzerovat. Přidej si k tomu tištěnou inzerci (profit, annonce a podobně), regionální tisk, nalepené letáky někde v supermarketu.. .... zákonitě by ty štěňata udali rychleji. Navíc tam chodí hledat lidi, kteří psa CHTĚJÍ. Nikoliv ti, kteří o novém psovi neuvažovali, ale možná si ho ze soucitu vezmou, aby ti drobečkové teda neměli ten přesmutný osud. Mě s tím fakt štvou.

bea
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:40
- Nahlásit

Biluška
Já to chápu, je to tak. Mám kromě těch svých dvou pejsčic (voříšků) taky kočky a stejně se to praktikuje tam - když si někdo koťata nevezme, budeme je muset dát uspat. A bohužel jsou veterináři, kteří to udělají, i když jsou zdravá. Achjo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 10:53
- Nahlásit

bea
A bohužel jsou veterináři, kteří to udělají, i když jsou zdravá. Achjo.
proč bohužel? Podle mě bohudík. Protože kdyby to neudělali tak je budou lidi topit, střílet a podobně. Nebo uvazovat v lese s drátem kolem huby . To už ať je radši utratí. Když už je tak náročné nechat vykastrovat kočku, nebo fenu těch pár dní hlídat

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 11:15
- Nahlásit

Biluška
No, já jsem to třá někde v inzerci viděla... Jenže tohle vznikne třá i tak, že to někdo zkopíruje a místo, aby to dal do diskuze, pošle to mějlem... Hned bych je z toho nevinila.

bea
Příjde ti rozumnější je poslat koloběhem života a nakrmit tím hady...?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:06
- Nahlásit

bullvnouzi
jako, že by ten mail nerozesílali majitelé těch štěňat? To myslíš tak, že oni dali inzerát, někdo ho tam našel a řekl si "no to jsou ale chudinkové, těm musím pomoci" a poslal to mailem? Tomu snad sama nevěřiš

Wottan
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:28
- Nahlásit

Biluška
Naprosto souhlasim,
dát zvíře vykastrovat,nebo v době hárání ohlídat,to je prevence,kterou by každej zodpovědnej majitel měl dodržet.
Když toho není schopen,raději by si měl pořídit zvíře plyšové...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 15:58
- Nahlásit

Právě mi ten mail přišel potřetí. Jestli mi dojde ještě jednou tak už se vážně naštvu. Tentokrát dorazil od paní, kterou vůbec neznám a jejíž mail mi nic neříká. Docela by mě zajímalo kde vzala ten můj.
Tímto žádám všechny své známé, kamarády a jiné zde přítomné lidi, aby mi neposílali žádné maily týkající se umístění jakéhokoliv zvířete s vyjímkou suchozemské želvy (tu bych si vzala )

Wottan
Neříkám, že se nemůže stát, že fenku neuhlídají. Ale pak holt musí inzerovat a ne otravovat jiné lidi, aby se ujali jejich chuďátek, které čeká nehezký osud

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 16:00
- Nahlásit

Biluška
Já tu argentinskou dogu třá taky smahla z inzerce...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 16:05
- Nahlásit

bullvnouzi
Já tu argentinskou dogu třá taky smahla z inzerce...
To se pak ani není čemu divit když ta paní nezvedá telefony, maže své inzeráty a nekomunikuje s těmi kdo se jí snaží dovolat. Ale neboj, věkem se naučíš řešit jenom svoje problémy a do těch cizích nestrkat nos

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 16:22
- Nahlásit

Biluška
Zajímavé je, že se to týká pouze psů. Vůbec mi nechodí maily, ve kterých by mi někdo psal, že nutně potřebuje prodat auto, nebo že daruje starou použitou vanu zn. za odvoz. Nevíš čím to může být?
Taky mi nikdy nepřišel žádnej inzerát na krásnýho, mladýho, inteligentního, vtipnýho, věrnýho, milujícího, prachatýho ....chlapa... To by bylo jiný kafe

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 16:30
- Nahlásit

Biluška
To jsem asi nepochopila....

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 18:43
- Nahlásit

Biluška
A nejhorší, že takovýhlech vořechů jsou tři p.dele, stačí se podívat do inzerce. Psů jako psů, útulky praskají ve švech, neprodávají se ani papíráci a pak čteš tohle: http://psi.sbazar.cz/krasna-stenata-sezemice-o1167 006.html

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 19:20
- Nahlásit

Biluška
Chceš použitou vanu za odvoz? Čeká jen na tebe, zdědila jsem se zahradou!

Mar3
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:01
- Nahlásit

Mucholabka

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:15
- Nahlásit

Mucholabka
Nechci, mám jednu vlastní . Jediné co momentálně chci jsou prachy. Proč mi nepřijde nějaká řetězovka, že někdo nabízí půl milionu? Třeba i čtvrt by mi stačilo

maixnerova
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:38 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

jablunka a všechny

tak holky, nedalo mi to a zavolala jsem tam. Mluvila jsem s moc příjemným pánem.

Štěňátka už jsou všechna u nových majitelů!

Nedalo mi to a okomentovala jsem i obrat "přesmutný osud" (kterej mě osobně také pěkně ě nas.al). Pán byl v pohodě, toto už byla lidová tvořivost někoho jiného...

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 20:42
- Nahlásit

maixnerova
Tak to je dobrá zpráva!!!

palma1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:51
- Nahlásit

Mucholabka
Biluška
...vana....

taky mám jednu. jestli někdo potřebuje krásnou, velikou vanu na zahradu - sem s ním... zabírá mi na naší pidi zahradě místo

palma1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 11:53
- Nahlásit

maixnerova
teda to jsi mi udělala obrovskou radost hned mám den hezčí

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:26
- Nahlásit

palma1
si ji dej do inzerce

jinak já nabízím levně kachle z kamen - 30 kusů, jedno umyvadlo bílé, zcela nové - taky levně. A 50 plotových sloupků, hranatých, rozměry z hlavy nevím, ale jsou prostě na plot

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 12:28
- Nahlásit

Biluška
Tylotové sloupky by se šikly. Z jakého matroše?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání