| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 09:28
- Nahlásit
DAMIEN
Bohužiaľ čoraz častejšie sa obeťami dopravných nehôd stávajú zvieratá. Tento krát na nehodu doplatil 8-mesačný kríženec dalmatína. Psík už podstúpil dňa 3. mája 2007 operáciu stehennej kosti, ktorá bola polámaná na viacerých miestach. Na zlomeninu bolo potrebné použiť platničku so skrutkami. Hľadáme pre neho nových majiteľov. Nájde sa niekto?
Košice
16. jún 2007 - Nové informácie
Bohužiaľ Damienovi sa zistila nefunkčnosť 3 prstov na nohe, v dôsledku poškodených nervov na operovanej nohe. Prsty si necíti a tým pádom aj poškodzuje, pretože šúcha si labku o zem. Problém však vyrieši papučka, ktorú bude musieť Damien nosiť. Damien vôbec netrpí a ani ho to nebolí.
Je krásny
Mal by niekto záujem poskytnúť Damienovi nový domov? Alebo viete o niekom, kto by si ho rád osvojil?
Viac info + foto - http://www.psiadusa.szm.sk/pr032.htm
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2007 17:06
- Nahlásit
Anka
Jen posouvám.Já dalmatiny nějak nemusím,ale on je pěknej.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 19:18
- Nahlásit
jablunka
Jen posouvám.Já dalmatiny nějak nemusím,ale on je pěknej.
Ďakujem.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 17:33
- Nahlásit
Damien je u mňa od večera 19. júla (štvrtok). Je strašne zlatučký a milučký. S ostatnými psami vychádza bez problémov. Doma je tichý, vôbec nešteká. Je určite vhodný do bytu. Keďže mu chýba kamarátka ovčiačka s ktorou sa rád okusáva, tak si na hranie vybral mňa
Spinká pri posteli alebo v predsieni na dlažbe. Celú noc je pokojný. Cez deň chodíme na prechádzky do lesa, kde sa poriadne vybehá, má rád aport, síce ešte poriadne nevie, čo sa s paličkami robí, ale páči sa mu to. A musím ho pochváliť - veľmi pekne poslúcha.
Labka sa musí viackrát do dňa preväzovať obväzom, keďže sa ešte nenašla papučka, ktorá by vydržala. V dôsledku toho, že si šúcha labku o zem sa zatiaľ každá zničila. Tiež musím dávať pozor na to, aby si labku nelízal, nekusal a neničil obväz.
Je u mňa chvíľku, ale úplne si ma získal a prirástol mi k srdcu. Želám si, aby sa pre neho našiel, niekto, kto ho bude mať rád a dá mu domov a lásku, ktorú Vám vráti. Keď položí hlávku na Vaše kolená, zabudnete na chvíľku na starosti a uvidíte, že máte niekoho, kto Vás má rád a kto Vás potrebuje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 21:27
- Nahlásit
Anka
keďže sa ešte nenašla papučka, ktorá by vydržala
A jakou jsi zkoušela?U nás chodí RR,který má nějakou děsně vzácnou nemoc,rozpadají se mu zjednodušeně řečeno drápy a má stabilně botičky na všech 4 tlapkách,můžu se poptat,myslím ale že vím u jakého veta je koupili...
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 23:25
- Nahlásit
davidkova renata
opýtaj sa, ak môžeš. Ďakujem.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 09:39
- Nahlásit
Anka
a ty si ho nemůžeš nechat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 10:10
- Nahlásit
Anka
opýtaj sa, ak môžeš. Ďakujem.
Tak oni chodí sem na tu kliniku a tam ty botičky pořídili(nevím zda přímo od veta nebo dostali od nich nějaký kontakt).Zkus tam zavolat,třebe to k nečemu bude.
http://www.animalclinic.cz/kontakt.html
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 23:12
- Nahlásit
želva
a ty si ho nemůžeš nechat?
Bohužiaľ Damiho si nemôžem nechať Mám už svojich dvoch...
davidkova renata
ďakujem, skúsim ich kontaktovať.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:25
- Nahlásit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 01:23
- Nahlásit